Galaxy Ace Rom

smhcgdm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 3 yıldır galaxy ace kullanıyorum ve bugün root ettim telefonu ve rom bulmaya çalışıyorum çok fazla bilgili değilim fakat sağlam bir rom nasıl bulabilirim yapmam gerekenler nelerdir yardımcı olacak var mı ?

Habib Müküs

Asistan
Reaksiyon puanı
15
bende bu konuda pek bilgili değilim konu gündemde kalsın diyede yazıyorum önerebileceğiniz rom varsa söylermisiniz?

smhcgdm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok karışık bir site olmuş ben pek bir şey anlamadım bunda üstat :) cihaz root edilcek snra cwm yüklencek snra ki işlem rom ama o nasıl

smhcgdm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saçma sapan konularda konuşan bir ton kişi olur biz bir konu açtığımız zaman 2 kişi bile yazmaz sdn böyle mi işliyor illa yüksek bir üyeliğimiz mi olması lazım ??

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
çok karışık bir site olmuş ben pek bir şey anlamadım bunda üstat :) cihaz root edilcek snra cwm yüklencek snra ki işlem rom ama o nasıl
root at cwm falan uğraşma indirdiğin rom u telefonun hafızasına at sd carda değil ses açma menü açma tuşuyla cwm yi aç ordan install from sdcard ı bul ordan romu göster yükle de o zaten yüklenir bu kadar.

Reaksiyon puanı
2,148
o cwm olmuyor stock recovery demek istedin sanırım :)
clockworkmod recovery var bi de stock telefonun kendisinde olan recovery var, stockdan yükleniyorsa deneyebilir arkadaş ben daha önce denemedim

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
o cwm olmuyor stock recovery demek istedin sanırım :)
clockworkmod recovery var bi de stock telefonun kendisinde olan recovery var, stockdan yükleniyorsa deneyebilir arkadaş ben daha önce denemedim
aynen hızlı yazmışım ondan stocktan recoveryi açıp ordan custom rom'u flashlayınca ilk cwm nin yeni versiyonunu kuruyor ilk sonra cyagoneni yüklemeye devam ediyor ben 3 defadır öyle yaptım nasipse video çekip sitede anlatım konusunu açacağım galaxy s1 için olanı :)

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Ben galaxy ace kullanan biri olarak bence Jelly Bean mod en iyisi hemde android sürümün 4.2.2 ye çıkıyor bir dene istersen link : http://galaxyacekolik.blogspot.com/2013/06/galaxy-ace-jellybean-rom-saf-android-422.html eğer yapamassan anlatırım ama kolay bir iş ancak rom yuklemek root atmaya benzemez biraz tehlikelidir ve elinde orjinal roma geri dönüş dosyaların ve odin programın yoksa sakın yapma birşey olursa geri dönüş yapamassın.Önce onları edin. Bu arada 5830i kullanıyorum ama 5830 u daiyi bilirim benim şuan kullandığım rom işlemci hızını overclock yaparak 1232mhz ye çıkarıyor not : özel olarak mesaj atarsan her şeyi anlatırım

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Ben galaxy ace kullanan biri olarak bence Jelly Bean mod en iyisi hemde android sürümün 4.2.2 ye çıkıyor bir dene istersen link : http://galaxyacekolik.blogspot.com/2013/06/galaxy-ace-jellybean-rom-saf-android-422.html eğer yapamassan anlatırım ama kolay bir iş ancak rom yuklemek root atmaya benzemez biraz tehlikelidir ve elinde orjinal roma geri dönüş dosyaların ve odin programın yoksa sakın yapma birşey olursa geri dönüş yapamassın.Önce onları edin. Bu arada 5830i kullanıyorum ama 5830 u daiyi bilirim benim şuan kullandığım rom işlemci hızını overclock yaparak 1232mhz ye çıkarıyor not : özel olarak mesaj atarsan her şeyi anlatırım
Benim babamdada 5830i var onun için güzel bir rom tavsiyen var mı benim romu beğendi ama atmak istemiyorum cyagon modların unofficalleri var stable yok .

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Benim babamdada 5830i var onun için güzel bir rom tavsiyen var mı benim romu beğendi ama atmak istemiyorum cyagon modların unofficalleri var stable yok .
Açıkcası bende şuan kullandığım romdan başka rom beğenmedim jellyblast rom önerebilirm ancak kulaklık görmeme gibi bir sorunu var düzeltilebiliyor tabi. onun dışında teması hoşuma giden s3 rom felan var. benim kullandığım rom görünüş olarak pek ilgimi çekmedi ancak iyi performans veriyor link : http://www.ceprobot.com/android-cep...ndroid-404-kendinden-overcloklu-1248-mhz.html

smhcgdm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
root ettim ama benim genel sorunum yeni bir işletim sistemi değil de kullandığım ram miktarını azaltmaktı. Farklı sitelerde hard format olayını buldum öyle format attım ve güzel bir launcher yükledim. Ve uygulamarı sd card'a taşıma için program buldum rootsuz sorunum çözüldü. Bir soru daha sormak istiyorum samsung promotörü bir arkadaşım var iş yerinde ve uygulamalar telefon hafızasında olursa daha iyi dedi hafıza kartında sıkıntı çıkartıyor dedi ama bu gerçek mi ???

- - - Mesaj Güncellendi - - -

overclock ile yükseltilen cihazlarda sarj sorunu yaşandığını duydum ve ısınma doğru mu ??

Reaksiyon puanı
2,148
hafıza kartının okuma yazma hızı iyiyse bi program çıkmaz, class 10 hafıza kartlarından al onlara kur uygulamaları
o bulduğun rootsuz program nedir?

kuyuduzu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kaç tane rom kurduysam orijinalinin yerini tutmuyor kararlılık konusunda.
ya radyo ya gps ya nternet sorunu oluyordu. en memnun kaldığım sanırım maxi ace v3.
genel olarak android 4 sürümlü rom tavsiye etmem. 2.3.6 üzerine kurulmuş bir sistem olsun. içi de ne kadar boş o kadar iyi.
aradığın zaman rom nasıl kurulur ulaşabilirsin. daha karmaşık bir yapıdaydı şimdi kolay.
ilk rom atma için CWM kur, ardından indirdiğin rom dosyasını sd karta atıp cwm menüsünden yükle.
tek cümleyle bitti gördüğün gibi ama araştır ne nedir iyice öğren. sonraları da lazım olacak. ;)

smhcgdm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendimce yaptığım hızlandırma çalışmaları olumlu sonuç verdi şimdilik rom root falan riskli işlerden vazgeçiyorum :)

smhcgdm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevaplarınız için teşekkür ederim o zaman yapılan işlem hafıza kartına uygulama taşma ve güzel hızlu bir launcher ile işimi çözdüm tekrar teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya android yükseltme yani rom yüklemenin ne faydası var açıklarmısınız ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kaç tane rom kurduysam orijinalinin yerini tutmuyor kararlılık konusunda.
ya radyo ya gps ya nternet sorunu oluyordu. en memnun kaldığım sanırım maxi ace v3.
genel olarak android 4 sürümlü rom tavsiye etmem. 2.3.6 üzerine kurulmuş bir sistem olsun. içi de ne kadar boş o kadar iyi.
aradığın zaman rom nasıl kurulur ulaşabilirsin. daha karmaşık bir yapıdaydı şimdi kolay.
ilk rom atma için CWM kur, ardından indirdiğin rom dosyasını sd karta atıp cwm menüsünden yükle.
tek cümleyle bitti gördüğün gibi ama araştır ne nedir iyice öğren. sonraları da lazım olacak. ;)

Dediğin rom u nereden indirebilrim??