• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Galaxy Ace brick

ozankaptan

Öğrenci
arkadaşlar s5830 telefonuma yanlışlıkla s5830i yazılımını yükledim ve telefon brick oldu hiç tepki yok odine download mod tuş kombinasyonlarıyla telefonu bağlayınca algılıyor fakat setup connecction adımını geçemiyorum lütfen yardım edin.

arkadaşlar s5830 telefonuma yanlışlıkla s5830i yazılımını yükledim ve telefon brick oldu hiç tepki yok odine download mod tuş kombinasyonlarıyla telefonu bağlayınca algılıyor fakat setup connecction adımını geçemiyorum lütfen yardım edin.
Recovery moduna girebiliyorsan gir. Wipe yap sonra doğru yazılımı kurmayı dene. Yada samsung'un programından kurtarmayı dene.

Recovery Moda gir wipe data / factory Reset yap.

Arkadaslar girilmiyor full brick olmus hic bi sekilde goruntu gelmiyo

@ozankaptan @|Elusive|
Anakartın değişmesine gerek yok.Benim telefonumda hard brick olmuştu garantiye yolladım sorgusuz sualsiz yapıp yolladılar.

Boarda birşey olmaz. Hard yada soft brick, olduğu zaman jtag la yazılım tekrar yüklenir. Arıza garantiye girmeyebilir. Garantili değil ise telefon tamircilerinden jtag yapan birisine ver halletsinler.

:unsure:benimde öyle oldu ama açılmıyor samsung galaxy ace yazısından sonra recovery moda geçiyor