Galaxy ace açılmıyor, samsung yazısında kalıyor

cb_ts_2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde S3 Mini var, samsung yazısında kalıyor. Odin ile indirdiğim md5 i attım. hala samsung yazısında kalmaya devam ediyor. hard reset bölümüne de girmiyor wipe data/factory da yapamıyorum doğal olarak... çözümü bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.

Y

yardim edin

SDN Okuru
Telefona room atmayayi denedim ve room atilirkrn telefon kapandi ve samsung yazisi kaldi yardim edin

F

ferhat1234

SDN Okuru
Merhaba galaxy ace 5830i kullaniyorum, bugun telefon kapandi acildiginda ekranda samsung yazisi cikiyordu ben de netten ogrendigim kadari ile ses acma orta tus ve acma kapama tusuna birlikte basip acilan ekranda ses tuslariyla reseti sectim sonra cikan ekranda yes i secip orta tusa bastim ama hicbirsey oldugu yok ustelik simdi telefonumu acmaya calistigimda yukarida belirttigim gibi uclu tuslara basinca cikan ekran cikiyor lutfen yardim edin...

F

ferhat1234

SDN Okuru
Merhaba galaxy ace 5830i kullaniyorum, bugun telefon kapandi acildiginda ekranda samsung yazisi cikiyordu ben de netten ogrendigim kadari ile ses acma orta tus ve acma kapama tusuna birlikte basip acilan ekranda ses tuslariyla reseti sectim sonra cikan ekranda yes i secip orta tusa bastim ama hicbirsey oldugu yok ustelik simdi telefonumu acmaya calistigimda yukarida belirttigim gibi uclu tuslara basinca cikan ekran cikiyor lutfen yardim edin...

S

serdarpyrz

SDN Okuru
Telefonum galaxy ace, i falan yok düz 5830. telefonum yaklaşık 1 saattir samsung yazısında takılı kalıyordu. ses kapama-power-menü tuşlarına aynı anda bastım hemen her yerde yazdığı üzere; şimdi ise ekranın ortasında sarı renk "downloading..." yazıyor bir 10 dakikadır.şimdi ne yapmam gerekiyor

Önce pc ye kies in 2 sürümünü de indir 4.3 altı ve 4.3 üstü pc ye restart at sammobile den telefonuna uygun orjinal türkiye romunu indir odin de indirdiğin romu aç telefonu usb ile pc ye tak ve işlemi başlat şarjın 100% 50 nin altında olmasın ve işlem sırasın da usb kablosunu çıkartma !!