Galaxy Ace 2 Soru

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu aldigimdan beri hic guncellemedim android surumu 2. Biseyler diyor guncelleyince 4.1 filan oluyormus arasindaki farklar nedir ? Neden guncellemeliyim ? Guncellerken baglanti koparsa ne olur ?

Birde bunda menuyu nasil duzenliyorux menu siralamasi cok sacma geldi bana.

Yardimlarinizi bekliyorum..

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Güncelleme iyidir. Telefonun daha iyi hale gelir.

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki hocam pc e baglayip guncelliyoz elektrik gitti ya da baglanti koptu ne olur telefona?

Winter Nights

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Merhabalar, Ace 2 kullanmışlığım var hatırladığım kadarıyla menü düzenlemesi malesef ki olmuyor şuan kullandığın versyonda ama eğer Jelly Bean'e güncellersen alfabetik olarak sıralayabilirsin ya da sen nasıl istersen. Bu arada telefona iki güncelleme geldi biri 4 MB lik Gingerbread için diğeriyse 4.1.2 JellyBean. JB ye yükseltmeni kesinlikle öneririm ve şuan ki en stabil romlardan biri Türkiye Romudur.

Bağlantı kopmasında sorun yaşıyacağını sanmıyorum telefonun şarjı full olsun yeter. Program güncellerken sistemin yedeğini alır sorun halinde geri yükler.

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, Ace 2 kullanmışlığım var hatırladığım kadarıyla menü düzenlemesi malesef ki olmuyor şuan kullandığın versyonda ama eğer Jelly Bean'e güncellersen alfabetik olarak sıralayabilirsin ya da sen nasıl istersen. Bu arada telefona iki güncelleme geldi biri 4 MB lik Gingerbread için diğeriyse 4.1.2 JellyBean. JB ye yükseltmeni kesinlikle öneririm ve şuan ki en stabil romlardan biri Türkiye Romudur.

Bağlantı kopmasında sorun yaşıyacağını sanmıyorum telefonun şarjı full olsun yeter. Program güncellerken sistemin yedeğini alır sorun halinde geri yükler.

Hocm samsung da nasil guncelleniyor bilmiyorum yardimci olurmusun nasil yapilcagini kisa bir anlatirmisin?

Winter Nights

Asistan
Reaksiyon puanı
13
İlk önce " buradan " kies i indir. ( Sayfanın sağ aşağısında görebilirsin ). Kurulumu yaptıktan sonra kies de yazılım güncelleme var ya da telefonu bilgisayara bağla telefonun ayarladan güncelleye tıkla o halleder diye düşünüyorum :) Ben tüm Romlarımı Odin ile yüklediğim için Kies güncellemeyi hiç kullanmadım biraz kurcalarsan bulursun olmadı ben burdayım :)

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk önce " buradan " kies i indir. ( Sayfanın sağ aşağısında görebilirsin ). Kurulumu yaptıktan sonra kies de yazılım güncelleme var ya da telefonu bilgisayara bağla telefonun ayarladan güncelleye tıkla o halleder diye düşünüyorum :) Ben tüm Romlarımı Odin ile yüklediğim için Kies güncellemeyi hiç kullanmadım biraz kurcalarsan bulursun olmadı ben burdayım :)

Peki hocam tesekkurler son birsey kies la jb yi guncelleyebilirmiyiz nette hep odin le gostermislerde

Winter Nights

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Ben kullanırken JB daha Kies e düşmemişti o yüzden şuan bilmiyorum sen önce bir dene olmadı Odin ile yüklemeye yardım edebilirim takıldığın bir yer var ise :)

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki hocam cok tesekkur ederim :)