Galaxy Ace 2 Hakkında Görüşleriniz...

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Mrb arkadaşlar bi sorum olacaktı. samsungun yeni çıkan ace 2 modelı hakkında ne düşünüyosunuz performans olarak nasıl yani eski ace yi gördüm gerçekten samsungtan tiksindim. Yanı ace ile ace 2 arasında ne gibi farklılıklar var. Bide ace 2 mı alırsınız wonder mı fiyatları hemen hemen aynı spot alacağım için görüş ve yorumlarınızı bekliyorum

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hmm ama bana işlemcisi düşük geldi wonder da 1.4ghz işlemci var tek çekirdek ace 2 de ise çift çekirdek 800mhz acaba ne gibi farklar ortaya çıkar bir diğer husus ace 1 de ekran LCD idi ve hayatımda gördüğüm en berbat ekranda acaba ace2 de bu degisimi yani ekran kalitesi ne derecede

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ekranı bilmem ama o işlemci düşüklüğünü ben de farkettim ama biri yüksek tek çekirdek diğeri düşük çift çekirdek yani bu yüzden bi performansta çok büyük fark olacağını sanmam bu arada spot olarak ne kadar fiyatı

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Normal internette ki fiyatları 890 film ancak spotta yaklaşık 250 lira fark ediyo 640 liraya geliyo wonderin spotu 550 lira

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ace2 de kullanılan taban cotex a9 bu aynı zamanda s3 dede kullanılıyor
birde grafik birimi mali 400t buda s3 de kullanılıyor
çözünürlük olarak s2 ile aynı480*800
768 ram yani galaxy w den 256 mb fazla
4.0 touch wizz arayüzü var (biraz kasma yapabilir belki)
bunun dışında hemen hemen aynı gibiler fakat ace2 %90 android 4.0 güncellemsi alacak,galaxy w ise pek konuşulmuyor.bende bu aralar alacağım inş. ace2 kafama çok yattı.eski telefonumda ace o bile bana yettiyse ace2 çok rahat yeter

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ace2 de kullanılan taban cotex a9 bu aynı zamanda s3 dede kullanılıyor
birde grafik birimi mali 400t buda s3 de kullanılıyor
çözünürlük olarak s2 ile aynı480*800
768 ram yani galaxy w den 256 mb fazla
4.0 touch wizz arayüzü var (biraz kasma yapabilir belki)
bunun dışında hemen hemen aynı gibiler fakat ace2 %90 android 4.0 güncellemsi alacak,galaxy w ise pek konuşulmuyor.bende bu aralar alacağım inş. ace2 kafama çok yattı.eski telefonumda ace o bile bana yettiyse ace2 çok rahat yeter
peki şu soruyu sorayım size önceki ace in ekranı tft lcd berbat bi ekran yapısına sahipti acaba ace 2 de bu değiştirilmiş mi yoksa pek bi fark yok mu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ace nin 2 si ile 1 i arasındaki fark ne? bu arada ben biraz piyasayı araştırdım ace nin görüntüsünü çok beğendim ama 3g si yokmuş ve bu yüzden aldatmaca var görüntüsüne aldanmamak lazımmış:( wonder çok daha iyiymiş.. ilgililere duyrulur:)

makaron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ace nin 2 si ile 1 i arasındaki fark ne? bu arada ben biraz piyasayı araştırdım ace nin görüntüsünü çok beğendim ama 3g si yokmuş ve bu yüzden aldatmaca var görüntüsüne aldanmamak lazımmış:( wonder çok daha iyiymiş.. ilgililere duyrulur:)

yok arkadaşım ace 1 de 3g bağlantısı var :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ace nin 3 g bağlantısı var fakat görüntülü konuşma sistemi yok yani ön tarafta kamerası yok.
Özellikle hafıza bakımından ele alırsak 158 mb olduğu icin cok sıkıntı oluyor cok fazla poğram yükleyemiyorsun. şu an ace kullanıyorum ama ace2 ye geçmeyi düşünüyorum Hafıza sisteminden dolayı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonunuzun arkasında ne yozuyo benim kinde çin malı yazıyo sizinkinde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ace 2 emin ol ace den her yönüyle daha iyi hemen hemen.
wonder hiç alma annemde var android oyun yükleyip 2, 3 yükleyip sildiğinde hemen yavaşlıyo ace 2 almanı tavsiye ederim