Arda Ceylan 5
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
4500tl bütçem var Galaxy A52 almayı düşünüyorum sizce iyi mi başka bir öneriniz var mı
Şu sıra telefon fiyatları acayip düşüyor, yazı bekle yeni modeller çıkar fiyatlar düşer daha iyisini alirsin belkide4500tl bütçem var Galaxy A52 almayı düşünüyorum sizce iyi mi başka bir öneriniz var mı
A72 almanızı öneririm. Öncelikleriniz ne?4500tl bütçem
M51 a72 den fiyat ve performans olarak daha iyi değil mi yanlışım varsa düzeltinA72 almanızı öneririm. Öncelikleriniz ne?
M51'in tek üstünlüğü batarya. A72'ye çıkılabiliyorsa M51'e bakmamak gerek.M51 a72 den fiyat ve performans olarak daha iyi değil mi yanlışım varsa düzeltin
Şu an A72 4550'ye bulunabiliyor.A52 şuan 4.000 lira A72 4.900 lira
Hocam A72 ve A52'de Youtube videolarında parmak izi okumasının yavaş çalıştığını gördüm. O sorun düzeltildi mi?Bütçeniz A72’ye yetiyorsa diğer tüm alternatifleri eleyebiliriz. A72 derim ben de.
Öyle bir hata yapma derim.Cihaz tasarım ve akıcılık konusunda beş para etmez.Se 2020 almanı tavsiye ederim.4500tl bütçem var Galaxy A52 almayı düşünüyorum sizce iyi mi başka bir öneriniz var mı
Fiyatlar çok değişken. Kardeşime uzun zamandır telefon bakıyorduk, çoğu model stokta kalmadı ve olan modellerin fiyatı da yükseldi. Bugünlerde fiyatlarda düşüş var ama ne kadar sürer bu düşüşler bilemiyorum.Kesinlikle alınır hocam. Şunu bekle bunu bekle diyenlere aldanma, bu ülkede bir ürünün fiyatı düşsün diye beklersin. Sabah uyandığında ürüne zam gelmiş olur.