Mikail_Ebrinç
Profesör
Seneye bu zamanlarda a03 a13 a23 a33 a43 a53 a63 a73 ve a93 gelicekBende Diyordum Samsung Ne Zaman Yeni Model Çıkarıcak Diye Mübarek Her Hafta Model Çıkarıyorlar SankiAma Tasarım Olarak Beğendim Hakkını Yemiyeyim Şimdi
Seneye bu zamanlarda a03 a13 a23 a33 a43 a53 a63 a73 ve a93 gelicekBende Diyordum Samsung Ne Zaman Yeni Model Çıkarıcak Diye Mübarek Her Hafta Model Çıkarıyorlar SankiAma Tasarım Olarak Beğendim Hakkını Yemiyeyim Şimdi
Hepsi gelsede tr ye gelmez a50s a70s tr de yok a30s varSeneye bu zamanlarda a03s a13s a23s a33s a43s a53s a63s a73s ve a93s bunlarıda unutmuşsun sanırım
ram 4 olursa kötü olmaz mı ya ? apple olsa neyse apple 4gb rami çok iyi optimize edebiliyor da samsung yani android tarafında kötü olur bu 4gb ram BENCEkesin ram 4 olacak
Sıkıntı olmaz benceram 4 olursa kötü olmaz mı ya ? apple olsa neyse apple 4gb rami çok iyi optimize edebiliyor da samsung yani android tarafında kötü olur bu 4gb ram BENCE
Arka kamera tasarımı çok güzel olmuş.
Bugüne kadarki en elegant A tasarımı aslında. Sensör olmazsa çok daha iyi olurmuş tabii.Tasarım berbat bence.
Damla çentik ve sensör çirkin durmuş bence.Bugüne kadarki en elegant A tasarımı aslında. Sensör olmazsa çok daha iyi olurmuş tabii.
O ikisi biraz kötü, evet.Damla çentik ve sensör çirkin durmuş bence.
bu tel en az 3600 tlye satılır ve 4 ram fiyata gore iyi degilram 4 olursa kötü olmaz mı ya ? apple olsa neyse apple 4gb rami çok iyi optimize edebiliyor da samsung yani android tarafında kötü olur bu 4gb ram BENCE