Exynos 1080 mi?Aynen kılıfın görselleri zaten.
İşlemci olarak 1080 deniliyor ama yine de net değil.
Daha önce bahsetmiştim mi bilmiyorum ama A32-52-72'de 1080 kullanılacağı söyleniyordu, kesin olmamakla beraber.Exynos 1080 mi?![]()
Ben kullanacaklarını sanmıyorum. Amiral gemilerinde kullanacaklarını düşünüyorum.Daha önce bahsetmiştim mi bilmiyorum ama A32-52-72'de 1080 kullanılacağı söyleniyordu, kesin olmamakla beraber.
Yok bahsetmediniz yani ben görmedim Türkiye'ye de aynı işlemcilerle gelir umarım. Exynos 9611 görmekten bıktık çünkü.Daha önce bahsetmiştim mi bilmiyorum ama A32-52-72'de 1080 kullanılacağı söyleniyordu, kesin olmamakla beraber.
Amiral tarafında 2100 kullanılacak. 1080'de orta ya da orta/üst segmente kalıyor haliyle.Ben kullanacaklarını sanmıyorum. Amiral gemilerinde kullanacaklarını düşünüyorum.
Orası muamma tabiiYok bahsetmediniz yani ben görmedim Türkiye'ye de aynı işlemcilerle gelir umarım. Exynos 9611 görmekten bıktık çünkü.
Exynos 1080 Snapdragon 865+'ı testlerde geçen işlemci değil miydi ?Amiral tarafında 2100 kullanılacak. 1080'de orta ya da orta/üst segmente kalıyor haliyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orası muamma tabii![]()
Aynen o.Exynos 1080 Snapdragon 865+'ı testlerde geçen işlemci değil miydi ?
A32 de Exynos 1080 kullanılırsa segmentine göre a32 nin performansı mükemmel olacak.Daha önce bahsetmiştim mi bilmiyorum ama A32-52-72'de 1080 kullanılacağı söyleniyordu, kesin olmamakla beraber.
Ekran lcd olabilir.A31 de parmak izi ekrandaydi neden guc tuşuna aldilarki?
Aynen yan tutunca kamera umursamaz bir yüze benziyorTasarım berbat.
Fiziksel tuşun üstünde olan parmak izi okuyucuları daha hızlı ve daha uzun ömürlü oluyor diye biliyorum.A31 de parmak izi ekrandaydi neden guc tuşuna aldilarki?
Çok yavaş oluyor onlar bence bu şekilde daha kullanışlı.A31 de parmak izi ekrandaydi neden guc tuşuna aldilarki?
Normalde hızlı ama samsung beceremedi oppo renk 2z a70 e gözle görülür fark atıyor parmak izinde video sdn youtube kanalında varÇok yavaş oluyor onlar bence bu şekilde daha kullanışlı.
İsim bulamamışlar tahminimce 2029 da a100 a200 a300 falan falan göreceğizHeralde A32 den sonra A52, A33 A34 diye ilerleyecek. Aynı modelden bir sürü çıkartmaktansa farklı yapsalar fiyatları da düzgün belirleseler güzel olur. A20 var, A20s var A21 var A21s var bence bu isimlendirme çok saçma.