Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli oldu

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevine Mustafa Denizli getirildi.

denizli_1.jpg

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ile teknik direktör Mustafa Denizli, Point Hotel Barbaros'ta gerçekleştirilen görüşmenin ardından basın mensuplarına birlikte açıklama yaparak, anlaşmaya varıldığını duyurdular.

Mustafa Denizli ile bir araya geldiklerini aktaran Dursun Özbek, şunları söyledi:

"Dün bir toplantı yapmayı kararlaştırmıştık ve bugüne nasip oldu. Hocamızın Galatasaray'daki hizmetlerini anlatmaya gerek yok. Boşalan teknik direktörlük görevine gelmesini hocamdan rica ettim. O da prensip olarak bunu kabul etti. El sıkıştık. Önümüzdeki 1-2 gün içerisinde konuyu detaylandırıp, sözleşmemizi imzalayacağız. İki taraf için de hayırlı bir karar olduğunu düşünüyorum. Hocama da yeni görevinde başarılar diliyorum."

Galatasaray, Mustafa Denizli ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. İşte o açıklama:

Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü konusunda Mustafa Denizli ile resmi görüşmelere başlanmış olup kendisiyle prensipte anlaşmaya varılmıştır.Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir. Saygıyla duyurulur.

KAYNAK

"Galatasaray için her şeyi feda edebilirim"

Mustafa Denizli, sporculuk hayatını sonlandırdığı ve teknik adamlık kariyerine başladığı Galatasaray'da yeniden görev alacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını dile getirdi.

"Teknik adamlık kariyerime bu camiada başladım. Parantezi burada açtım, inşallah yüzümün akıyla da burada kapatacağım" ifadelerini kullanan Denizli, "Beni bu koltuğa oturtan, bugün taşıdığımı ismi, kariyeri borçlu olduğum camiadan böyle bir görev isteği gelince karşılıksız kalamadık. Bundan yaklaşık 2 yıl önce benzer bir talep vardı ancak gerçekleşmemişti" diye konuştu.

Kendisine bu kez gelen teklifin farklı olduğunu anlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Eğer bir gün başarılarımı, ismimi riske edeceksem, uğruna her şeyimi riske edebileceğim camia burasıdır. Teknik adamlık anlamında mesleki kariyerimin başlangıcı olan, bana bu imkanı tanıyan, güveni duyan camia, bir gün benden böyle bir görev istediyse, bundan sadece onur duyarım" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray gibi güçlü bir camiada ve takımda tüm beklentileri karşılamaya çalışacaklarını vurgulayan Denizli, şunları kaydetti:

"Zor bir göreve başlıyoruz. Hiçbir görev kolay değildir. Bunun heyecanın da yaşıyorum. Bu heyecanı yaşamadan olmuyor zaten. Heyecanımı kaybettiğimde, bu görevlerde de bulunmam. Teknik direktör olarak ilk kez görev aldığım 1997 yılındaki heyecanım neyse, bugün belki 1 kat daha fazla."

"Terim ve Hamzaoğlu'nu arayacağım"
Denizli, sarı-kırmızılı takımın eski teknik direktörleri Fatih Terim ve Hamza Hamzaoğlu'nu arayıp, tavsiyelerini dikkate alacağını söyledi.

Yardımcılarının kim olacağıyla ilgili henüz çalışma yapmadıklarını aktaran Denizli, "Burada görev yapmış iki tane çok yakın arkadaşımızdan destek isteyebilirim. Biri Fatih Terim, diğeri ise Hamza Hamzaoğlu. Buradaki durumu daha iyi bilen bu insanları arayıp, tavsiyelerini alırım. Camia için en faydalı olanı, en faydalı olacak kişileri nasıl tercih edebiliriz konusunda görüşebiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile yapacağı maçta takımın başında bulunmayacağını anlatan Denizli, Madrid dönüşünde takımın başına geçeceğini ve hafta sonu lig maçına da yine takımla çıkacağını dile getirdi.

Denizli, salondan ayrılırken yöneltilen bir soru üzerine, Galatasaray'la anlaşmasının 1,5 yıl için olduğunu paylaştı.
İlgili Haberler

[video=youtube;eCb79hhW_kw]https://www.youtube.com/watch?v=eCb79hhW_kw[/video]

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bunun ne farki var simdi? Mevcut kadro ile ne yapacak merak ediyorum.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Rota Denizli'ye çevrildi

Galatasaray'da Mustafa Denizli sesleri... Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayıran Sarı-kırmızılılar, Denizli ile anlaşmak üzere...

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Hamzaoğlu ile vedalaşan başkan Dursun Özbek, akşam saatlerinde Mustafa Denizli ile bir araya geldi. Toplantının olumlu havada geçtiği belirtilirken, Denizli'nin de Galatasaray'a sıcak baktığı ifade edildi. Toplantıda takımın son durumu ve geleceğe dair düşünceler paylaşıldı.

Mustafa Denizli'nin yardımcıları içinse Ergün Penbe, Emre Aşık, Ümit Davala ve Tugay Kerimoğlu'nun adı geçiyor. Bu isimlerden ikisinin Denizli'nin ekibinde yer alacagı vurgulanıyor.

TT Arena'da olağanüstü yönetim kurulu toplantısında Mustafa Denizli ismi görüşülecek. Başkan Özbek'in tecrubeli teknik adamı takımın başına getirmek istediği ve bu yönde görüş belirteceği öğrenildi.

Galatasaray Kulübu, tüm şartlarda anlaşma sağlanması halinde Mustafa Denizli ismini resmen açıklayacak. Başkan Özbek, Antalyaspor maçından sonra resmi açıklamanın yapılmasının doğru olacağı fikrinde.

Antalyaspor maçında Sarı-kırmızılı ekibin başında Claudio Taffarel yer alacak.

NTVSpor.net

mhmtfrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hamza hoca en iyisi deildi ama gönderilmemeliydi denizli gibi daha önceden galatarasay için mantıklı konuşmayan birini galatasaraylı olarak istemiyorum

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Dursun Özbek: Bugün Mustafa Denizli ile görüşeceğiz. Eğer anlaşabilirsek kendisinin yeni Galatasaray teknik direktörü olmasını istiyorum.

Mustafa Denizli, Galatasaray'ın tarihine geçmiş biri. Yönetim kurulundan herhangi biri Denizli'ye karşı değil. @SPORX

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Olmuş sanırım iş [MENTION=74670]mazruf[/MENTION]

snnakrs

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevi için Mustafa Denizli ile anlaşıldı! Denizli ile 1.5 yıllın anlaşmaya varıldı!

Galatasaray'da teknik direktörlüğe 1.5 yıllığına Mustafa Denizli getirildi. Başkan Dursun Özbek, Mustafa Denizli ile yapılan görüşme sonrası, "Mustafa Denizli ile görüşme yaptık. Dün bu görüşmeyi kararlaştırmıştık, teklifimizi sunduk ve hocam da prensip olarak görevi kabul etti" dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mustafa Denizli ile yapılan görüşme sonrası deneyimli teknik adam ile basın karşısına çıktı. "Toplanmamızın sebebini biliyorsunuz" diyerek sözlerine başlayan Özbek, "Mustafa Denizli ile bir görüşme yaptık. Dün bu görüşmeyi kararlaştırmıştık. Bugüne nasip oldu. Hocamın Galatasaray'daki hizmetlerini anlatmaya gerek yok. Yönetim olarak boşalan teknik direktörlük koltuğuna hocamızın gelmesi yönünde karar aldık. Bunu da hocamıza aktardık. Hocam da prensip olarak bunu kabul etti. El sıkıştık. Önümüzdeki bir iki gün içinde detaylandırıp sözleşme imzalayacağız. Hem Galatasaray hem de hocam için hayırlı olmasını diliyorum" diyerek yeni teknik direktörü açıkladı.

Kaynak : Galatasaray'da 3. Denizli dönemi! | VİDEO - NTVSpor.net

Mustafa Denizli Kimdir?

Mustafa Denizli (d. 10 Kasım 1949, Alaçatı), Sol açık mevkinde oynamış Türk solak millî eski futbolcu. 1987 yılından itibaren teknik direktör olarak görev yapmaktadır. Süper Lig'de 3 büyük takım olan; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'da şampiyonluk yaşayan tek teknik direktördür.

*Bir Türk takımı ile Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı finale çıkan ilk ve tek teknik direktör.

*Fenerbahçe'yi şampiyon yapan ilk Türk teknik direktör

*Beşiktaş'a Türkiye kupasını ve şampiyonluğu kazandıran ilk Türk teknik direktör

*Üç büyük takım olan; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'da şampiyonluk yaşayan tek teknik direktördür.

*Millî takımı uluslararası bir turnuvada çeyrek finale çıkaran ilk teknik direktör.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
[video=youtube;eCb79hhW_kw]https://www.youtube.com/watch?v=eCb79hhW_kw[/video]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray: Mustafa Denizli için düzenlenecek imza töreni 26 Kasım 2015 Perşembe günü saat 14.00'te başlayacaktır.