Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri - 2013/2014

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bi Juventus maçı son olarak evimizde. Diğerleri kötü olmuş.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İlk maç Madridle olması iyi, en zor rakiple işler kızışmadan karşılaşıp 3 puan alabilirsek sonrası kolay

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Bu grubun kaderini Juve belirler.Herşey Juvenin nasıl oynayacağına bağlı.Çünkü Her grupta bir ağa vardır.Ama bu grupta o ağa belli değil.Juve yabana atılcak bir takım değil.Gönül isterdiki Real tüm maçları kazansın geri kalan takımlar 2.lik için yarışsın ama Juve Real den kesin puan kapacak.Bu da dengeleri kötü yönde değiştirir.

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kopanhag'dan 6 puan almak şart, diğerleri için tahmin yapmak gereksiz bence, iyi oynarsak alırız gibi birşey denemez, ne kadar iyi olursak olalım yine işler iyi gitmeyebilir...

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Şu saatten sonra mazerete yer yok artık. Yaklaşık 3 hafta var maça ve R. Madrid kadrosu şimdiden belirlenip oyun stilini ayarlamamız lazım. Geçen sene 2 maç yaptık ve az çok kimin ne oynayacağını biliyordur teknik ekip. İnanmak başarmanın yarısıdır.

By_Artvin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kopenhag maçlarının üstüste gelmesi iyi olmuş. Her maç zor, her maç kritik ama bu iki maçtan 6 puan çıkarmalıyız, çıkaramazsak keklik gibi gördüğümüz Kopenhag üçüncülüğe oynar. |Başarılar GALATASARAY. Yine gururlandır bizleri...|

AloneRaptor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kophenagdan 6 puan çıkartip Juveden puan kapabilirsek 2. Olma şansımız var.(tabi reali direk 1. İlan ediyorum ama :D). Geçen senede cikmamamiz için çok sebep vardı, çok geyiği dönmesine rağmen çıkmayı başardık inşallah bu senede kısmet olur. Başarılar Galatasaray.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Avrupaya katılamayanlar elenmemizi nasılda dört gözle bekliyorlar:)
Ne çektiniz bea...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Madrid maçı 17 eylül mü :D Bi şekilde gitmek gerek. Geçen sene çeyrek finalde Madridi izleyemedim diye üzülmüştüm :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bence çıkma şansımız var bu gruptan en kötü ikincilik diyorum umarım aksini yaşamayız

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Hayalciler İş Başında : )
Şahsen Takım Tutmuyorum Ama
Gerçekten GS'li Arkadaşlarım Fazla Abartıyorlar ...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şampiyonlar Ligi nedir bilmeyenler de var tabi. :P

Ben sevdim grubu.

Böyle maçlarda motivasyonumuz çok yüksek oluyor.

Gruptan çıkacağımızı düşünüyorum.

Başarılar aslanlarıma. :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Gerçek bir hakem yönetsin şu Real Madrid ile olan maçı :P

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hayatlarında realle vs maç oynamayınca hayal gelmesi normal tabi:) bize hayal gelmiyor bu takımlarla sürekli oynadığımız ve yenmişliğimiz olduğu için. Bu arada drogra bizde asıl gerçekleşen ve inanamadığım hayal bu...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Klasik deyimle maç sahada kazanılıyor. Rakiplerin birbirleriyle oynadıkları maçlar G.Saray'a avantaj kazandırabilir. Başarılar diliyorum şimdiden.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Şampiyonlar ligi kurasını izlerken gerçekten çok gururlandım.Özellikle Ünlü Futbolcuların tablolarının yer aldığı ve söylediği sözlerde Drogbaya yer verilmesi.Ondan sonra geçen seneye ait görüntülerin izlenmesi orda takımımın renklerini görmem.Hatta Uefa nın o eşsiz müziğiyle beraber başlayan Büyük bir statta kare kare videolarda CR7 nin GS ye attığı gole yer verilmesi bile beni gururlandırdı.Bu lig bir başka.Bakın geçen seneye oranla bu yıl çok daha güzel geçicek.Buna yürekten inanıyorum.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Şampiyonlar ligi kurasını izlerken gerçekten çok gururlandım.Özellikle Ünlü Futbolcuların tablolarının yer aldığı ve söylediği sözlerde Drogbaya yer verilmesi.Ondan sonra geçen seneye ait görüntülerin izlenmesi orda takımımın renklerini görmem.Hatta Uefa nın o eşsiz müziğiyle beraber başlayan Büyük bir statta kare kare videolarda CR7 nin GS ye attığı gole yer verilmesi bile beni gururlandırdı.Bu lig bir başka.Bakın geçen seneye oranla bu yıl çok daha güzel geçicek.Buna yürekten inanıyorum.

Adı üstünde Şampiyonlar ligi plzen bate gibi takımlarla oynamıyoruz devlerle oynuyoruz.

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
inşallah galatasaray guruptan çıkar ve başarılı olur bu beni gururlandırır ve mutlu eder fakat grup gerçekten çok güçlü allah yardımcıları olsun

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Adı üstünde Şampiyonlar ligi plzen bate gibi takımlarla oynamıyoruz devlerle oynuyoruz.

Senin o beğenmediğin plzen atletico madridi yendi ve eledi.Bate borisov bayern münihi 3 1 yendi? Senin sözettiğin dev hangisi geçen sene bi m.united ve real madrid ile maç yaptınız o da hüsran.Yinede Fenerbahçeli olarak Galatasaraya başarılar diliyorum umarım gruptan çıkabilirler ama tabii zor gibi.başarılar Galatasaray..

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Senin o beğenmediğin plzen atletico madridi yendi ve eledi.Bate borisov bayern münihi 3 1 yendi? Senin sözettiğin dev hangisi geçen sene bi m.united ve real madrid ile maç yaptınız o da hüsran.Yinede Fenerbahçeli olarak Galatasaraya başarılar diliyorum umarım gruptan çıkabilirler ama tabii zor gibi.başarılar Galatasaray..

Kullandığın cümleler çok yakışıksız.Plzen ve Bateyi Real ile Manu yla kıyaslıyorsun.He bide yaptığımız maçlar hüsran mış.Futbol bilginden daha fazla şüphe etmeden bu konudan uzaklaşmanı tavsiye ediyorum.Ayrıca senin başarılar demene ihtiyacımız yok.Sen git takımınla ilgilen.E tabi 2 yıldır şike ve teşvik konusunda haber yapıldığı için biraz futboldan uzak kalmış ve bunun hasretini GS yi takip ederek gidermek istemen gayet doğal.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Şampiyonlar Ligi nedir bilmeyenler de var tabi. :P

Ben sevdim grubu.

Böyle maçlarda motivasyonumuz çok yüksek oluyor.

Gruptan çıkacağımızı düşünüyorum.

Başarılar aslanlarıma. :)
iki yıl uğramıyoruz oralara dinlenelim dedik.:P

Juventus maçı grubu 2. bitirme olasılığınızı belli edecek maç diye düşünüyorum.
En kötü Çeyrek final oynar umarım. :)

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Bir Fenerbahçe'li olarak, Türkiye'yi Avrupa'da en iyi Galatasaray'ın temsil ettiğine ben de katılıyorum, iyi mücadele ediyorsunuz ama bu gruptan çıkma şansınız bence düşük. Fazla iddialı konuşmamak gerek. Real Madrid ve Juventus'un ilk iki sırayı paylaşacağını düşünüyorum. Kopenhag kolay lokma olarak görülüyor ancak onlar bile zorluk çıkarabilir. Yine de başarılar Galatasaray.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Bu gruptan çıkmayacaksak eğer en azından çıkan takım yarı final oynasında bizde bunla avunalım :)

sarikirmiziask

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bale'i canlı canlı izleyecek ilk Türk taraftar grubu olmanın gururu bile bize yeter Galatasaray'ım demek istiyorum..Ancak öyle gururlar yaşattın ki bize daha fazlasını istemeden olmuyor..

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_17804_B_11272_B_7326_B_6143_GSKLOGO_B.jpg

UEFA Şampiyonlar Ligi Kadrosu Belli Oldu

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için UEFA'ya oyuncu listesini bildirdi.

Real Madrid, Juventus ve Kopenhag ile birlikte B Grubu'nda yer alan takımımızın 25 kişilik kadrosu şu isimlerden oluştu:

3 Felipe Melo
4 Hamit Altıntop
5 Gökhan Zan
6 Ceyhun Gülselam
7 Aydın Yılmaz
8 Selçuk İnan
10 Wesley Sneijder
11 Didier Drogba
13 Dany Nounkeu
17 Burak Yılmaz
19 Umut Bulut
20 Bruma
21 Aurelion Chedjou
22 Hakan Balta
25 Fernando Muslera
26 Semih Kaya
27 Emmmanuel Eboue
35 Yekta Kurtuluş
50 Engin Baytar
52 Emre Çolak
53 Nordin Amrabat
55 Sabri Sarıoğlu
67 Eray İşcan
77 Albert Riera
86 Ufuk Ceylan

http://www2.galatasaray.org/futbol/sampiyonlarligi/haber/17804.php

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...