Galatasaray'ın rakibi Chelsea!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sincemcmv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galatasaray bitti demeden bitmez...
Bknz : Gs-Şampiyonlar Ligi Tarihi...

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Drogbanın kendisini göstermesi için çok iyi bir fırsat

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
evet bize ait .. yok 5-0'mış yok chelsea alışıkmış... hala konuşabiliyorsun...
Siz oraya bayrak linki koyarsanız size de böyle link koyarlar.Bakıyorumda anılarınız tazelenince sinirlenmişsiniz biraz.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Siz oraya bayrak linki koyarsanız size de böyle link koyarlar.Bakıyorumda anılarınız tazelenince sinirlenmişsiniz biraz.

anılarım tazelenince o sene TÜRKİYE ve GALATASARAY' ın gurur yıllarıydı ama siz bilmezsiniz ... :D

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
La bi durun noluyo :D :D
konuyu değiştirelim ....

Favori maçlarım :

Manchester City - Barcelona

Milan - Atletico Madrid

Galatasaray-Chelsea

Arsenal-Bayern

Zenit-Dortmund

Bu maçlar olay olur bence ... Küsküyü bence Arsenel e yapacaklar Artık Bayern 4 mu atar 5 mi atar bilemem aga .. Aynı şeyi M.city den de bekliyorum en azından Barca yı elemelerını beklıyorum. Zenit maçıda manyak olur ikiside saldırır. Shalke nin hiç şansı yok. Milanın da şansı yok .

Gs umarım tur atlar ....

İddaa oynanır :D :D

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
arkadaşlar yapmayın lütfen ya sdn nin değişmeyen kaderi konu futbol olunca herkes birbirine laf çakmaya çalışıyo yazık valla özelikle fenerli arkadaşların gs ye laf atması yersiz avrupada sizde olsanız bizde size başarılar dileriz bazı arkadaşlarında tamam bitti buraya kadar demesi ise üzücü bence sonuçta biz türkiyeyiz kazanılacak 1 puanın bile ülkemize ne kadar faydalı olacağını sizlerde biliyorsunuz aferin böyle devam edin bence sdn de sırf tartışma çıkmaması için spor bölümünü süresiz kapatmak lazım

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bayern, barcelona gıbı takımlar arasından en ıyı kurayı cektık sonucta torbalar bellı gelebılecek takımlar bellı.
Benım asıl sasırdıgım her kuradan sonra "buraya kadarmış" dıyenler cıkıyor her defasında kapağı alıyorlar ama hala utanmadan aynı cümleyı kurabılıyorlar, demekkı büyük düşünmek icin büyük takım taraftarı olmak gerekıyor. Chelsea yada o torbadakı herhangı takımın bızı elemesı süprız olmaz; turu geçme şansımız düşük tıpkı gruptan çıkma şansımız gibi.;)
Elenırsek elendık derız tüpçü yok şike yok hakemler yok..

esatceza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bi gs li olarak tur atlama sansımız %30 olarak görüyom

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bi gs li olarak tur atlama sansımız %30 olarak görüyom

ben ise tam tersini düşünüyorum çünkü ünal aysal ara transferde 1 kaç nokta ve yıldız transfer yapacakmış.. ayrıca chelsea drogba üzerinde ekstra motive yaratacaktır... şuan oynadığının daha fazlasını verecektir... sadece drogba değil diğer oyuncular için zaten avrupa ayrı bir motivasyon...

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
:D

1468803_709074569125640_193118459_n.jpg

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255

webelectronics

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Chelseanin nesi iyi yaf adamlar geçen yıl uefayı ondan önce de şampiyonlar ligi kupasını aldılar.Galatasarayı çok rahat eleyecektir chelsea bir galatasaraylı olarak söylüyorum acı gerçek bu.Keşke barcelona çıksaydı bari bir şansımız olurdu en azından yada dortmundta iyiydi.

Chelsea kendi sahasinda kevgire cevirmezsa GS yi iyidir. Dedigin gibi bazi gercekler aci. :( not : Fb liyim...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu sene en az yarı final oynamamız lazım.

Bakalım Chelsea'yi geçince kiminle eşleşeceğiz? :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Aç değilim, açıkta değilim. Bir sıkıntı yok.

Turu geçeceğimizden de eminim. :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Konu Futbol olunca şu boş atışmalardan bir türlü vazgeçemiyoruz...
Belli ki Bunun bir çaresi yok..

Biraz Empati yapabilmeyi, biraz da Boş boş konuşanlara "Salla Gitsin" diyebilmeyi öğrenebilmemiz gerek..

Ve birkaç kişinin söyleyip ortaya attığı nifak tohumlarını da tüm taraftara genelleme huyundan vazgeçebilsek herşey süper olacak ya, neyse.... Dediğim gibi bunun çaresi yok.. En azından böyle meseleler için birbirinizi kırmayın da belli bir çizgide kalsın atışmanız..

Diğer takımlara nazaran Chelsea hepimizin gözüne hoş görünüyor.. Ama bu takımın daha 2 sene öncesinin Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduğunu unutmadan ve haddimizi bilerek oynamamız gerek. inşAllah turu geçeriz. Burda asıl önemli olan devre arasında yapacağımız transferler olacaktır diye düşünüyorum.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bu celsıyı bjk bıle yenmısse bız rahat yenebılırız, düşün yani beşiktaş bile yenmiş:D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sana yendiklerimizi sayardım ama çocukça yorum yapmak istemiyorum. Seviyeden bahsediyorsunda ben o seviyeyi sende hiç göremedim görseydim aynı seviyede yorum yapmazdım üstteki mesajdaki gibi, hem sana ne oldu ki ismin falanmı geçti farkında olmadan.!?

Admin olunca her yorumu yapmaya yetkili olunuyor ama üye olunca seviye sınırı varda bizim mi haberimiz yok? Varsa öyle bir ayırım söylersin girmeyiz sitene!

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Hazır kıyılmışı var merak etme.
Koskoca adamsın ama nasıl bi yaran varsa her gs haberınde yangınsın. Nys allah carsına pazar versın ne dıyeyım