Haber Galatasaray'ın Elias Jelert için teklif ettiği rakam ortaya çıktı! Transferde bomba gelişme!

Ahmet Alışık

SDN
SDN
Katılım
24 Haziran 2024
Mesajlar
258
Reaksiyon puanı
27
Puanları
28
Yaş
24
Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’a karşı da forma giyen Elias Jelert, Sarı-Kırmızılılar’a imza atmaya çok yakın. Aslan'ın, Kopenhag'a yıldız futbolcu için teklif ettiği rakam ortaya çıktı. Danimarka kulübü 21 yaşındaki sağ beki tedbiren hazırlık maçının kadrosundan çıkardı.
1721199580751.png

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ
Ortaya çıkan iddialar üzerine Danimarka kulübünden de resmi bir açıklama geldi ve şöyle denildi: “Elias Jelert’in Galatasaray Sportif A.Ş.’ye olası bir transferi hakkında piyasada söylentiler ortaya çıktı. F.C. Kopenhag, Elias Jelert için Galatasaray Sportif A.Ş.’den bir teklif alındığını doğrulayabilir. Taraflar arasındaki görüşmeler halen devam etmektedir ve bir anlaşmaya varılacağı kesin değildir. Nihai bir anlaşmaya varılması halinde bir şirket duyurusu yapılacaktır.”
TEKLİF ORTAYA ÇIKTI
Konuyla ilgili olarak detaylı bir haber yapan Tipsbladet Gazetesi, Galatasaray’ın Jelert için bonuslar dahil olmak üzere 10 milyon Euro’luk bir teklif sunduğunu yazdı. Haberin devamında Kopenhag’ın bu teklifi ciddiye aldığı, ancak kabul edip etmeme konusunda bir baskı hissetmediği ve aceleci davranmayacağı belirtildi. Kopenhag’ın Galatasaray’dan ödeme konusunda bazı garantiler istediği, bonservis ücretinin bir kısmını da peşin olarak talep ettiği, haberin detayları arasında yer alıyor.
 
Üst