Galatasaray'dan Neslihan Demir Darnel bombası!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Transferde Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin rekabeti devam ediyor.

neslihan_manset.jpg

Eski Fenerbahçeli basketbolcu Diana Taurasi'yi sarı-lacivertli kulübün transferinden vazgeçmesiyle birlikte daha uygun bir rakama kadrosuna katan G.Saray'ın ezeli rakibine bir transfer çalımı daha attığı öne sürüldü...

Son günlerde Fenerbahçe ile adı anılan Türk voleybolunun demir yumruğu olarak bilinen Neslihan Demir Darnel'in Galatasaray Medical Park ile anlaştığı iddia edildi. Fenerbahçe'nin kapalı kapılar arkasında kadrosuna katmak için uğraş vermeye devam ettiği Neslihan'ın transferinde Galatasaray voleybol şubesinde sportif direktörlük yapan eşi Orkun Darnel'in büyük rol oynadığı belirtiliyor.

Geçtiğimiz yıl Eczacıbaşı Zentiva forması giyen ve 1 yıllık daha kontratı bulunan Neslihan'ın transferi içinse Eczacıbaşı cephesinde kadroya katılması için büyük çaba gösterilen Ekaterina Gamova'nın kilit rol oynayacağı iddia ediliyor...

Sporx

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Çok iyi transfer olur :) Ama Dün Bu twitterdan Bu transferin yattığına dair twitler okumustum :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Söylentiye göre bizde görev yapan eşi yalanlamış diyorlar. Öyle bir yalanma duymadım ben hiç. :)

Ayrıca başka bir konuda da yazmıştım ya Neslihan ya da şu Kübalı hatunu alacaklar. Ki o hatun dünyanın en iyisi olarak lanse ediliyor. :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bu kız da ailemizin bir kızı gibi, İsmail YK gibi, Nihat Doğan gibi, sıcak kanlı yani :D

Gelirse çok iyi olur tabi, tüm kulvarlarda liderliğe oynayacağız gibi seneye veya daha sonraki senelerde.

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Söylentiye göre bizde görev yapan eşi yalanlamış diyorlar. Öyle bir yalanma duymadım ben hiç. :)

Ayrıca başka bir konuda da yazmıştım ya Neslihan ya da şu Kübalı hatunu alacaklar. Ki o hatun dünyanın en iyisi olarak lanse ediliyor. :D
Rosir Calderon Diaz İle Büyük Ölçüde Anlaşma Sağlanmış Bakalım :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Neslihan yalanladı bu haberleri.

Calderon Diaz hayırlı olsun diyorum. :D