Galatasaray'dan 7 tane yeriz!

Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,200
Reaksiyon puanı
10,315
Puanları
293
Galatasaray'dan 7 tane yeriz!


1350811867-1.jpg


Paszkany, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları temsilcimiz Galatasaray hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.



Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde 23 Ekim Salı günü CFR Cluj ile karşılaşacakken Rumen ekibinde kaos takımda büyük sıkıntı halini almış durumda.



GALATASARAY 7 TANE ATABİLİR


Kısa bir süre önce teknik direktör Andone'den mutsuzluğunu dile getiren Cluj'un patronu Arpad Paszkany, Hagi'nin takımına mağlup olan ekibine göndermede bulunarak, "Salı günü daha farklı bir oyun bekliyoruz. Hafta ortasında daha fazla konuşacağız. Bu oyunla Galatasaray bize 7 tane atabilir, emin değilim." şeklinde konuştu.


kaynak
 

3D-Clan

Profesör
Katılım
29 Nisan 2012
Mesajlar
1,566
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Hep böyle derler zaten !

Bizim takımları havalara sokarlar (tüm takımlar için diyorum) sonra adam gelip 4 atar gider.
 

NecronomicoN

Profesör
Katılım
30 Temmuz 2007
Mesajlar
2,762
Reaksiyon puanı
12
Puanları
218
bana kalırsa söylememişlerdir bile. bizim türk yazarların gazete satmak için uydurduğu palavralar
 

SwateR

Rektör
Katılım
19 Nisan 2009
Mesajlar
10,200
Reaksiyon puanı
662
Puanları
3,293
Aklı sıra ironi yapıyor. Bizi hafife alsınlar da onlara pahalıya patlayalım gibisinden. Zor maç olacak ama İnşallah kazanan biz oluruz.
 
Üst