Galatasaray'da Skandal Üstüne Skandal...

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Galatasaray'da skandal üstüne skandal!
Basketboldaki skandal yüzünden yönetimde yumruk yumruğa kavgaya ramak kaldı. Özhan Canaydın yüzünden yöneticiler birbirine girdi...Galatasaray'da basketboldaki skandalın artçı sarsıntıları sürüyor. Ahmet Dedehayır, Sinan Kılıç'ı az kalsın dövüyordu...

Yönetim kurulunun Yiğit Şardağ'ın istifasını kabul ettiği toplantının perde arkasında büyük tartışma ve çekişmelerin yaşandığı ortaya çıktı. Basketboda yaşanan skandal sonrasında eski başkan Özhan Canaydın'ın "Burası sarımsakspor mu? Sokak kulübü yönetirse böyle olur şeklindeki" eleştirisi, sarı kırmızılı yönetimde ayrı bir kavgaya neden oldu.

Toplantıda yöneticilerden Sinan Kılıç'ın Özhan Canaydın'ın bu açıklamasını eleştirmesi ve "Nasıl acayip bir adam, bu lafları nasıl söyler büyük ayıp etti" diye çıkışması üzerine, yönetim kurulu toplantısında bulunan Mehmet Helvacı, Faruk Bil ve Ahmet Dedehayır'ın, Sinan Kılıç'ın üzerine yürüdükleri öğrenildi. Bu üç yöneticinin Özhan Canaydın'a hakaret ettiğini ileri sürerek Sinan Kılıç'a doğru yöneldikleri ve Ahmet Dedehayır'ın Sinan Kılıç'ı dövmek için hamle yaptığı belirtildi. Toplantıyı ağır grip olduğu halde yöneten başkan Adnan Polat'ın kavgayı güçlükle önlediği ve yaşanan tartışmadan büyük üzüntü duyduğu bildirildi. Bu tartışma sonsasında Sİnan kılıç'ın Özhan Canaydın'a sarfettiği sözlerden geri adım atması üzerine tartışma yatıştı ve Yiğit Şardan'ın istifasının kabulu ile toplantı sona erdi...

DHA http://www.milliyet.com.tr/Spor/Son... yoneticiler birbirine girdi...&KategoriID=14

http://www.samanyoluhaber.com/h_330325_galatasarayda-skandal-ustune-skandal!.html

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kadir Çetinçalı atıyor gibi geldi bakalım. :)

Ya da abartıyor diyelim.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Beter olsunlar ne diyelim. Umarım kısa zamanda atlatırlar bu kara günleri.

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Haberin kaynağı asıl benim koyduğum kaynak da o yüzden. Samanyolu'nun haberi değil bu. DHA Milliyet, Hürriyet grubunun bir ajansı.

tamam ben o grubu sevmediğim için başka yerlerden bakıyorum sonuçta herkes birbirinin haberini yayınlayabiliyor DHA olarakta belirtiyor neyse önemli değil zaten haber kaynağı ortada bi skandal olduğu doğru ama...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kadir Çetinçalı atıyor gibi geldi bakalım. :)

Zorunlu Açıklama: DHA

Bugün Doğan Haber Ajansı mahreçli, Kadir Çetinçalı imzalı "Özhan Canaydın Yüzünden Yöneticiler Birbirine Girdi" başlıklı bir haber bazı gazetelerin internet sitelerinde yer almıştır.

Haberde bahsedildiği gibi Galatasaray Spor Kulübü'nde "tartışma, kavga" vb. hiçbir olay yaşanmadığı gibi Galatasaray Yönetim Kurulları'nda böyle bir olay yaşanması mümkün değildir.

Dolayısıyla sözkonusu yayın kesinlikle gerçekleri yansıtmamaktadır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü