Galatasaray'da Karl Heinz Feldkamp sahaya iniyor

Bu konuyu okuyanlar

Link

Müdavim
Emektar
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
2,746
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Kimse kabul etmeyince

Aslan’da sıcak gelişme... Bir süre önce Almanya’da Karl Heinz Feldkamp ile gizlice el sıkışan Galatasaray Yönetimi’nin, Kalli’yi sportif direktör olarak takımın başına getireceği konuşuluyordu. Buna göre Cim Bom’un yine bir teknik direktörü olacak, bu isim Feldkamp’a bağlı çalışacaktı. Bu öneri Falko Götz, Ertuğrul Sağlam, Hikmet Karaman ve Raşit Çetiner gibi isimlerden rağbet görmedi.

Karaman açıklamıştı

Çünkü Karaman’ın da önceki gün açıkladığı üzere, son anda verilen bir kararla, Feldkamp’ın kulübede oturması, oyuncu değişiklikleri, kadro seçimi gibi konulara karışması gündeme gelmişti. Bu durumu kabullenecek bir hoca bulunamayınca, B planı devreye girdi. İlk etapta Kalli’nin tercümanı olarak görev yapması düşünülen Ahmet Akcan’ın, yardımcı antrenörlüğe getirilmesi kararlaştırıldı.

Kaynak Fanatik gzt.
 

Link

Müdavim
Emektar
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
2,746
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Sezonu Bursa yenilgisiyle kupasız tamamlayan Galatasaray'da yeni sezon için kollar sıvanırken, başkan yardımcısı Adnan Polat'ın Karl-Heinz Feldkamp'ı takımın başına getirmek istemesi tepki çekti. Sarı-kırmızılı camiada 73 yaşındaki Kalli'nin takıma bir şey veremeyeceğine inanılıyor.

Kaynak Pasfotomaç
 
Üst