Galatasaray'da Grosskreutz krizi!

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
293
Yaş
40
Galatasaray'ın dün İstanbul'a getirtiği Grosskreutz'un transferinde sorun çıktı. Galatasaraylı yetkililer sorunun Dortmund'un hatasından kaynaklandığını iddia etti. Ancak Alman kulübünden yanıt gecikmedi: "Biz her şeyi doğru yaptık, kanıtlayabiliriz"

gros600_5ROHU.jpg


Dortmund'dan G.Saray'a yanıt!

Galatasaray'ın transferin son gününde anlaşıp İstanbul'a getirttiği Grosskreutz'un transferinde sıkıntı yaşanıyor! Real Madrid'in De Gea transferinde yaşadığı sıkıntıyı hatırlatan problemde taraflar birbirini adres gösteriyor.

G.SARAY DORTMUND'U SUÇLADI: "SİSTEME HATALI GİRİŞ YAPTILAR"
Transferin henüz sonuçlanamaması nedeniyle sarı kırmızılılar Alman yetkilileri suçluyor. Galatasaraylı yetkililere göre Borussia Dortmund yetkilileri sisteme hatalı giriş yaptı. Bu nedenle işlem gece 12'den sonraya kaldı. Eşleşmenin yapılmasının ardından sistemden transferle ilgili onay bilgisi geldi, ancak transfer dönemi kapanmış olduğu için, dosya FIFA'nın Futbolcu Uygunluk Komitesi’ne taşındı.

DORTMUND YANITLADI: "BİZ HER ŞEYİ DOĞRU YAPIK, KANITLAYABİLİRİZ"
Dortmund'dan yapılan açıklamada Kevin Grosskreutz tranfser sürecinin henüz tamamlanmadığı belirtilerek, Galatasaray cephesinden gelen suçlamalara yanıt verildi. Dortmund olarak FIFA'nın TMS sisteminde yapılması gereken bütün işlemlerin zamanında ve usülen doğru yapıldığı vurgulanarak "Bunları da belgesiyle sunabiliriz" denildi.

Açıklamada bundan sonra sürecin FIFA'da olduğu da vurgulandı.

TOP FIFA'DA
Galatasaray'ın Grosskreutz transferiyle ilgili kararı FIFA 1 hafta içerisinde verecek.

Bu arada Alman futbolcu, eşyalarını toplamak için ülkesine döndü.

Yaşanan sıkıntı nedeniyle Galatasaray, transferi Borsa'ya da bildiremedi.

KAYNAK

Grosskreutz ülkesine döndü!

Galatasaray transferin son gününde 4 önemli transfer hamlesine imza atarken, Dordmund'dan transfer edilen Kevin Grosskreutz'un lisansının riske girmesi Sarı - Kırmızılı kulüpte sıkıntı yarattı. Galatasaray'ın Kevin Grosskreutz'un işlemlerini 23.55'de tamamlayıp göndermesinin ardından TFF görevlilerinin de, işlemi FİFA'ya yine saat 24.00'den önce ilettikleri ancak FIFA'nın sistemindeki tıkanıklık yüzünden TFF'nin gönderdiği belgeler 00:00:48'de FIFA'ya ulaşmış

Galatasaray'ın Borussia Dortmund'tan transfer ettiği Kevin Grosskreutz bugün eşyalarını toplamak için Almanya'ya gitti.

Sarı-kırmızılı yetkililer, dün gece yaşanan yoğunluk nedeniyle bilgilerin yüklenmesinin bir sonraki güne sarktığını ve bu nedenle ortaya bir sorun çıktığını bildirdi. UEFA'nında bu konuda gereken kolaylığı göstermesinin beklendiği
vurgulandı.

27 yaşındaki futbolcunun yarın yeniden İstanbul'a gelerek antrenmanlara başlayacağı da belirtildi.

Grosskreutz'un lisansında 48 saniye riski

DHA'nın haberine göre; Galatasaray transferin son gününde 4 önemli transfer hamlesine imza atarken, Dordmund'dan transfer edilen Kevin Grosskreutz'un lisansının riske girmesi Sarı - Kırmızılı kulüpte sıkıntı yarattı. Ancak kulüp yetkilileri yaptıkları açıklamada Grosskreutz'un transferindeki tüm bürokratik işlemleri 23.55'de tamamlayıp, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş'a gönderdiklerini ve Kadir Kardaş'ın bu işlemi FİFA'ya göndermesi gerektiğini belirtti. TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada da Galatasaray'ın Kevin Grosskreutz'un transfer işlemlerini zamanında yetiştirdiğine değin açıklama yapıldı. Ancak FIFA'dan henüz transfere onay gelmemesi kafaları karıştırmış durumda.

Galatasaray'ın Kevin Grosskreutz'un işlemlerini 23.55'de tamamlayıp göndermesinin ardından TFF görevlilerinin de, işlemi FİFA'ya yine saat 24.00'den önce ilettikleri ancak FIFA'nın sistemindeki tıkanıklık yüzünden TFF'nin gönderdiği belgeler 00:00:48'de FIFA'ya ulaşmış oldu. Böylece takvimde 1 Eylül görünürken FIFA Kevin Grosskreutz'un transferine şimdilik onay vermedi.

Galatasaray Kulübü yetkililerini, TFF ile FIFA arasındaki on line hatta yaşanan bu kaosun çözülmesi için başta TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş olmak üzere FIFA ile temasa geçmeleri gerektiğini belirtiyor ve federasyonun bu durumda acil FIFA ile görüşmeleri hızlandırması gerektiğini vurguluyor.

Milliyet
 

bayadres

Profesör
Katılım
11 Haziran 2009
Mesajlar
1,206
Reaksiyon puanı
4
Puanları
218
Bu gece Ş.ligi kadrosunu sunmak zorunda olan Galatasaray bakalım napacak :)
 
Üst