Galatasaray'da Dursun Özbek'e otel tepkisi

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Dekan
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Galatasaray'da yıllık 5 milyon Dolar getirisi olacağı açıklanan otelin bir türlü açılamaması Dursun Özbek'i eleştirilerin hedefi yaptı.

upload_2017-4-26_14-46-39.png


Galatasaray'da yıllık 5 milyon Dolar getirisi olacağı açıklanan otelin bir türlü açılamaması Dursun Özbek'i eleştirilerin hedefi yaptı.

Galatasaray'da eleştirilerin odak noktasında Dursun Özbek bulunuyor. Alınan başarısız sonuçlardan ötürü Galatasaray taraftarlarının istifasını istediği Dursun Özbek'in icraatları tartışma konusu oluyor.

Avrupa'ya gidememe korkusu ile karşı karşıya kalan Galatasaray'da bu ihtimalin gerçekleşmesi durumunda büyük bir gelirden yoksun olunacak. Kısa süre önce Florya ve Riva satışı gerçekleştiren Galatasaray'da bir başka tartışma konusu yıllık 5 milyon Dolar getirisi olacağı açıklanan Galatasaray oteli.

f8e6deee42397e98adb1a0f6bf709920_gsjpg.jpeg


GALATASARAY OTELİNİN SON DURUMU

Başkan Dursun Özbek'in turizmde yaşanan durgunluk sebebi ile bilerek açmadıklarını belirttiği Galatasaray Oteli halen inşaat halinde bulunuyor.

Bu sırada Dursun Özbek'in kendi kişisel şirketi olan Point Oteller zincirine bir yenisini eklemesi Galatasaray taraftarları arasında tartışma konusu oldu.

Sosyal medyada yapılan duyuruda Ankara'da açılması planlanan Point Otel hesabında yayınlanan tanıtım videosunun altında birçok Galatasaray taraftarısert yorumda bulundu.

Taraftarlardan bazıları, "Mecidiyeköy'deki oteli açmadı, kendi otelini açtı" gibi ifadelerle başkanı sert dille eleştirdi.

Sarı kırmızılı taraftarlar, Galatasaray'ın otelinin ekonomik nedenler ileri sürülerek açılmadığı dönemde başkan Özbek'in kendi otelini açmasına tepki gösterildi.
 
Üst