• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Galatasaray'da Drogba'ya Sürpriz Görev !

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Galatasaray'da 3. Terim döneminin dün akşam itibariyle sona ermesinin ardından gözler Başkan Ünal Aysal ve yönetimine çevrildi.

galatasarayda_drogbaya_surpriz_gorev13801273320_h1078436.jpg

Yönetim, başarılı çalıştırıcı ile yolların ayrılmasının ardından Mancini başta olmak üzere teknik direktör adaylarını masaya yatırırken flaş bir karara imza attı.

Sözcü'nün haberine göre, en doğru seçimi yapmak adına aceleci davranmak istemeyen yönetim, takımın teknik sorumluluğunu 2 maçlığına yıldız golcü Didier Drogba'ya emanet etti.

Buna göre Drogba, ligdeki Çaykur Rizespor maçı ile Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile oynanacak maçlarda hem teknik direktör hem de oyuncu sıfatıyla müsabakalara çıkacak.

Geldiği günden bu yana sarı-kırmızılı taraftarın gönlünde taht kuran Drogba, Terim döneminde de takımın saha içindeki lideri konumunda bulunuyordu.

KAYNAK

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Sakatlanırsa, biri yine omuz atarsa? Geçen takım baya dağılmıştı, oyun adamın üzerine kurulu olunca böyle olduğunu gördük. Ya bir de teknik adamsız kalırsa takım?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Umit davala ve hasan sas tan daha kötü yönetecigini sanmiyorum. Tabi bunlar çözum degil zaman kazanma, acilen deneyimli bi hoca bulmak şart.