Galatasaray yenilmedi savaştan mağlup çıktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eray045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250

Yetti ama… Ayıptır yahu!...
Koskoca Fenerbahçe’ye, rakibe bu kadar zulüm yakışır mı?
Her yerde oluyor diyenlere cevabım şudur;
Kötü misal emsal olmaz. Sen kendine bak! Böylesi hiçbir yerde yok!
Yapsanıza Twente’ye böyle rezalet!
Yapamazsınız!
Sheriff’e yenilen o kıytırık Twente de Saracoğlu’na gelir Fener’e 2 atar gider!

Bu ülkede futbol koşulları bir başka!

Türkiye’de sporu da futbolu da olayları da federasyonlar değil Fenerbahçe’nin başkanı yönetiyor!
Saraçoğlu’nda yapılan her melanet hasıraltı edilirken Sayın Yıldırım;
Efes Pilsen’i yerden yere vurup ‘doping’ yaygarası patlatıyor. Sebep, Fenerbahçe baskette Efes’e kaybetti de ondan!
Gaziantep’te Vali’ye çatıyor öyle sevinilmez diye, ama bir zamanlar Yaşar Büyükanıt Paşam hem de emekli olmadan Fener maçında hakeme salladığı vakit tıkı çıkmıyor Aziz Bey’in…

Türk futbolundan giderek umudu kesiyorum.
Zaten dün geceki maçtan sonra CİNE5’e siyah t-short siyah ceket sadece mendil cebimde bembeyaz bir medille çıktım ve şöyle dedim;
Fenerbahçe’nin Saracoğlu’nda yaptıklarını protesto için simsiyah giyindim. Beyaz mendilim ise hala gözlerde olan bir tutam umuttur!
Evet Saraçoğlu’nda yaşananlardan sonra futbolda bir tutam ümidim kaldı.
Bu şartlarda futbol oynanmaz!
Hakemin kafası yarılıyor maç devam ediyor…
Vay anasını yahu!
İnsan canı hiçe sayılıyor. Yeter ki Fener kazansın!
Hakem Gezer uçmuş!... Aklı bir karış havaya fırlamış!..
Bu Federasyon da MHK da yanmış, bitmiş…
Yandaş olmuş!
Bakalım Fenerbahçe ne kadar ceza alacak göreceğiz!
Arda’ya saldıran futbolcular ne ceza yiyecek?
Yetti yahu!
Ayıbın da bir sınırı var!

Vahşetin açılımı
7616_Daum017.jpg

Galatasaray’a her seferinde uygulanan vahşetin açılımı şudur;
Vur kır parçala bu maçı kazan!
Çünkü bu ülkede Fenerbahçe’nin tek misyonu var; Galatasaray’ı yen kime yenilirsen yenil!
Dert Galatasaray!
O yüzden Fener’in bir Avrupa başarısı bile yok!

Bu sene de kovulan Daum geldi. Neden?
Fenerbahçe Başkanı 3 yıl şampiyonluk istedi de ondan. Yurt içi başarısı…
Döve söve… İte kaka… El ense çeke çeke Galatasaray’ı yen işi bitir! Zaten başka rakip de yok! Beşiktaş bozuk, Trabzon aheste revan…

Hatırlayın Bursa’daki Fenerbahçe maçını. Fenerliler hakemi itti kaktı, dürteledi, silkeledi bir tane sarı dahi çıkmadı, Fener maçı tek golle kazandı!
Ya o maçı Bursaspor kazansaydı.
Göklere çıkardığınız Fener yerine bugün Bursa liderdi…
Bunları da görün!

Yandaş medya da var ya,
Kalemşörler de buna çanak tutunca,
Kavga dövüş atın golleri gelsin puanlar!

Futbol bu değil!
7616_hakem.jpg

Sen hakemin kafasını yaracaksın…
Sahaya su şişeleri ve yabancı madde atacaksın…
Maç başlamadan ortalık karışacak, hakemi etkileyecek maçı kazanacaksın.
Kimse de çıkıp demiyor ki;
N’oluyor yahu… Maça mı geldik savaşa mı?
Ben de diyorum ki;
Galatasaray yenilmedi, savaştan mağlup çıktı!

Saçının kılı ağarmış adamlar
7616_keitakirmizi.jpg

Futbolun çemberinden geçmiş, saçının kılı ağarmış dünya yıldızı Carlos, Keita’ya çangal atıyor, sarma çekiyor, kündeden aşırtıyor, itiyor kakıyor yardımcı hakem de yanında…
Çeksene bayrağını! Koluna kramp mı girdi?
Ne bekliyorsun be adam?
Hakem Bünyamin Gezer uyurgezer…
Ne zaman ki Keita kendini Foreman zannedip basıyor yumruğu caaart kırmızı!
Keita hak etti. Ne yapılırsa yapılsın yumruk atmayacak! Kırmızı sonuna kadar haklı. Keita suçlu!
Ancak hakem Gezer, Keita’dan yumruk gelene kadar, Carlos’un tacizkar, futbol dışı hareketine neden düdük çalmıyor?
Bunlar rezalet!

Nonda gole giderken hakem Gezer oyunu keserek ona sarı gösteriyor…
Beni aldattı diyor. Çıldırmamak işten değil!
Yahu Nonda düşmüş Ayhan gol pozisyonuna girmiş kesmesene oyunu. Oynat… Sonra dön Nonda’ya sarı göster.
Hakem Gezer çok kötüydü…

Maçın başında daha dakika dolmamış… Emre hem de arkadan Baros’u hastanelik ediyor.
Genel kanı şu;
Emre vurmadı ki?
Vurmaktan beter… Arkadan öyle bir salladı ki Baros kaçmaktan kendini korumaya fırsat bulamadı sakatlandı!
Buna şanssızlık diyemezsiniz!
Bunun adı vahşettir!

Adama sormuşlar neden karını öldürdün?
Çok seviyordum hakim bey dayanamadım, demiş…
Her ölümün bir sebebi olur?
Kimi kanserden, kimi veremden, kimi stresten ölür.
Kim de katledilir.
Galatasaray stresten katloldu!

Maç daha başlamamış; saha karışıyor…
Arda itelenip kalkılıyor. Babası yaşındaki Carlos omzundan itiyor, Cristian dürtüyor. Hepsinden beteri daha dışkısı yalıya inmemiş geçen yılın Sivas’taki suskun adamı Bilica taa nerden koşup gelip Arkadan Arda’nın kafasına sunturlu bir yumruk atıyor!
Yazıklar olsun!
Seremonide Arda da Cristian’ın elini sıkmıyor. Onu atlıyor…
Maç zaten stresli başlıyor.

Yedek hakemin başına yabancı madde geliyor… Hakem kan revan içinde.. İki dikiş atılıyor maç 10 dakika geç başlıyor…

Maç içinde;
Keita’nın başına şişe geliyor, yerde kıvranıyor… Yabancı maddeyi temsilciye götürüyor, sahayı izinsiz terk etti diye sarı görüyor! Sivas maçında yok!
Baros sakat, Keita cezalı…
Oysa Keita kimsenin yapamadığını yapıyor ve kafasına atılan maddeyi zapta geçirtiyor…
Bunun yüzünden de takdir alacağına ibreti alem için kart görüyor.
Yazıklar olsun sana Bünyamin! Ne yaman hakemmişsin sen.
Kart için değil… Bütün hataların için… Maçı bu şartlarda oynattığın için…

Bitmedi…
Galatasaray kalecisi Leo’nun gözüne kırmızı lazer tutuyorlar…
Saracoğlu’nda bunu hep yapıyorlar…
Ahlaksızlık! Spora vurulan darbe!
Ne darbesi bir nevi cinayet!...

Gökhan Gönül, Elano’nun ensesinde patlıyor… Arkasından Mehmet Topuz gelip sanki himayesine alıyormuş gibi yaparak Elano’nun ensesine öyle bir boyunduruk takıyor ki sanırsınız Elano öküz!
Sokakta olsa kavga çıkar!...
Hakemden yine tık yok!
Yuh olsun!
Galatasaray işte böyle yenildi…

Futbolu sanatla bağdaştırın bakalım
Tiyatro’da türlü temalar vardır; komedi, dram, vodvil, trajedi…
Bunlar oyun türüdür. Ama siz iki perdelik, üç perdelik bu oyunun içinden cımbızla alkışlanacak sahneleri alır, hataları göz ardı ederseniz iyi bir eleştiri yapamazsınız!
Dünkü maç da aynen böyledir.

Rijkaard’ı, yerden yere vuranlara onu Galatasaray’ın başarsız hocası olarak ilan edenlere sesleniyorum;
Rijkaard iyi hoca olmasaydı adama 5 sene Barcelona’yı verirler miydi?
Göklere çıkarılan, üç sene önce Fenerbahçe’den kovulan Daum da Alman İkinci Ligi’ne gitti…
Bunları göz ardı edenlerle tartışmayı doğru bulmuyorum.

10 yıllık esaret!
7616_FB-GS005.jpg

Galatasaray 10 yıldır Fenerbahçe’yi Saracoğlu’nda yenemiyor, bu;
1-Galatasaray’ın ayıbıdır
2-Galatasaray bu 10 yıl içinde Kopenhag’dan UEFA Kupası getiriyor, Milli Takım’a en fazla oyuncu veriyor da neden bu süreçte Fenerbahçe’yi Saraçoğlu’nda yenemiyor acaba?
Bir düşünün bakalım!
Fenerbahçe bu ülkenin en güzide takımlarından biri ama salt Galatasaray’ı yenerek başarı merdivenlerini çıkmaya uğraşması tuhaf değil mi?
Bu sonuçlar Fenerliyi ne kadar mutlu ediyor?
Yurt içinde 3 sene şampiyon da olsa bu spor dışı hamlelerle Galatasaray’ı geçtiğine inanacak mı?

Futbolda ezeli rekabetin; şakalaşmalarla, yenilenin ti’ye alınmasıyla sürmesinden yanayım…
Futbol kavga değil eğlenceli bir oyun.
Oyun!... Oyun!
Bunu kavgaya ve kişilik savaşına çevirmek ve bunun üzerinden itibar kazanmaya çalışmak kıt düşüncelerin ürünüdür.
Fenerbahçe’nin rakibi tek Galatasaray değildir.
Fenerbahçe dünya takımıdır.
Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe’yi yurt dışı başarılarıyla alkışlamak istiyorum ki o zaman Fener’e yenildiğime üzülmeyeyim..
Fener’in Real Madrid’e kafa tutmasını istiyorum… Arsenal’e…
Anlıyor musunuz?
Yazılarım futbolun güzelliği üzerinedir, futbol dışı oyunları kabullenemiyorum.

Maçın teknik analizi
7616_bunyamingezer001.jpg

Fenerbahçe’nin akıttığı terin futbol yönüne alkış tutuyorum. Dün Galatasaray’dan çok daha iyi oynadılar. Maçın her bölümünde Galatasaray’ı sürklase ettiler. Haklı bir galibiyet aldılar.
Takım sahayı ve topu iyi kullandı. Çabuk oynadı, baskın ataklarla Galatasaray’ın kozlarını pasifize etti.
Fenerbahçe Galatasaray’dan daha fazla koştu, daha fazla top kullandı, topun olduğu bölgelerdeki presi mükemmeldi. Çabuk olunca da sonuca gitti. Galatasaray kımıldayamadı bile…
Carlos ve Vederson’la Galatasaray’ın en güçlü tarafı Keita ve Sabri’ye adım attırmadılar. O bölgeye Emre de yardım edince Galatasaray top kazanıp oyuna ağırlığını koyamadı.
Sağda Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz’la Arda’yı kıskıvrak bağladılar.
Elano hakkında da şüphelerim çoğalıyor. Elano gibi bir ismin hiçbir etkinliği olmaz mı be birader? Canlı cenaze… Bir iş yap da görelim… İkinci bir Lincoln!

Fenerbahçe’nin orta sahası da başarılıydı. Bilhassa Lugano.
Bu maçta fevkalade iyiydi. İlk toplara çıkması ve rakibine oyun fırsatı vermemesiyle takımının en iyi adamıydı. Her yerde Lugano vardı.
Bakın Alex’ten hiç bahsetmedim… Oysa iki golün sahibi.
Fenerbahçe tümüyle iyi olunca Alex de diğerlerinden biri oluverdi. İşte Fenerbahçe’nin dünkü galibiyetindeki en önemli unsur buydu.
Fenerbahçe takım olarak başarılıydı.

Hakemi tutmadım!
Fenerbahçe’nin ilk golünde sanki Carlos ofsaytti! Topa dokunmamış bile olsa pozisyonun içinde…
Penaltıda ise karar çok ağır!
Leo, Alex’e dokunmadı. Alex düştü!...
Ağır bir karardı…
Bunları maçın akışında söylüyorum.
Ne Galatasaray’ın mağlubiyetine mazerettir ne Fener’in galibiyetini karalama…
Hakem hatalıydı o kadar…

Galatasaray stresli başladı
7616_rijkaard021.jpg

Maçın hiçbir anında Galatasaray etkin olamadı.
Baros da çıkınca moral sıfırlandı. O çok önemli forvetleri sapır sapır döküldü…
Orta alanda Ayhan’la Sarp çırpındı durdu… Ne pres yapabildiler ne top çalıp kullanabildiler.
Keita yokları oynadı… Arda sıfırdı…
Bu haldeki Galatasaray’ın galibiyeti de düşünülemezdi.
Ancak bir örnekleme;
Son dakikalarda Aydın golü atsa maç 2-2 olacak!
Yani her şeye rağmen maç berebere bitecek.
İşte futbol bu!
Söyleme sığmaz eylem işidir futbol…
Ayrıca Fenerbahçe de fırsatları değerlendirse fark açılabilirdi…

Güiza’nın kaçırdıklarından sonra uzatmada attığı gol de yine Galatasaray’ın savunmasının hazan yaprağı oluşundan!
Hatırlayın;
Galatasaray sonlara doğru yine ailecek atağa kalktı. Dos Santos’un atağında onu kovalayan Ayhan’dı… Galatasaray savunması tümüyle yerini kaybetmişti…
Sanmıyorum ki Rijkaard böyle bir oyuna prim versin.
Galatasaray’da IQ sorunu var.
Bu da Rijkaard’ın sorunu olamaz!

Galatasaray’ın savunmasında klas eksiği var. Akıl eksiği var.
Bir çift lafım da Galatasaray yönetimine;
Rijkaard’ı getiriyorsan onun sistemine uyan oyuncuları da alacaksın!
Yoksa Rijkaard’ı getirmenin bir manası kalmaz!
Takımı eksik bırakıyorsan;
O zaman alacaksın Daum gibi bir emir kulunu B planını uygulatacaksın!

Al Yılmaz Vural’ı küme düşmekten kurtulmak isteyen takım gibi oynatsın Galatasaray’ı!...
Rijkaard’ı alıyorsan takımı da iyi kuracaksın!

Bu yazı daha uzar…
Fenerbahçe’nin akıttığı teri ve galibiyetini futbol adına bir kez daha kutluyorum.
Saracoğlu’nda yapılanları da asla onaylamıyorum.
Ayıp!

Her yerde oluyor diyenlere bir cevap daha;
İlk pet şişelerlerler… Belki de 15 sene önce zamanın Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in başına atılmıştı Saracoğlu’nda… Ben de oradaydım…

Osman TANBURACI

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Hazimet Hazımsızlık Eder Herşeyi Kurcallattırır Adama :)

Jogabonito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Zuhahahahah yahu bu gs liler ne komik :) Sizler olmasanız biz kime güleceğiz :)))

Tamburacının birde maçtan önceki yazısı vardı onuda eklermisiniz.Birde mümkünse karşılaştırın.Asıl komedi o iki yazı arasındaki farkta :))

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
boş bir kırmızı kart verdi hakem demeyek dilim varmıyor adama +65 yaşındaki carlos adama vuruyor keita sinirden dirsek sallıyor keita kırmızı pozisyonu başlatan ıhtıyar sarı veriliyor.insan utanır bu yaşa gelmiş bi adam böyle hareketler yaparmı acaba.İnşallah saha 5 maç seyircisiz oynama czası verilir hak etti adamlar.çirkefin herşeyini yaptılar yani.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
boş bir kırmızı kart verdi hakem demeyek dilim varmıyor adama +65 yaşındaki carlos adama vuruyor keita sinirden dirsek sallıyor keita kırmızı pozisyonu başlatan ıhtıyar sarı veriliyor.insan utanır bu yaşa gelmiş bi adam böyle hareketler yaparmı acaba.İnşallah saha 5 maç seyircisiz oynama czası verilir hak etti adamlar.çirkefin herşeyini yaptılar yani.

Pozisyondaki 2 Hareketten Hangisi Futbol Kuralları içinde Hangisi Dışında !??

Bide Haklı Çıkarmaya Çalışmıyolarmı Gelde Deli Olma

Çirkeflik Asıl Keita nın Yaptığıdır

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Ne güzel anlatmış,sadece belirli bir kısmın bunları idrak edebilmesi üzücü tabi.

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90

Servet her kaçırdığı adamın sırtına binsin bundan sonra ligde topçu kalıyor mu? Alt tarafı sarı kart canım...

Bir futbolcunun formasından çekip de "durdurmak" ile bir adamın sırtına binerek durdurmak arasında fark göremeyenleri de öpsün Keita...

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6

hoca gözünü sevim pozisyona bi bak bi yerden başlatan carlos adam sinirden düşerken dirsek atıyor.o kadarda taraflı olma.sen aşagıdaki pozisyona diyosunki Keita başlattı.harbi açık taraf tutuyosun.

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

10.jpg

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65

İkiside futbol kuralları dışında.biri çaresizlikten sarıp sarmalıyor adamı diğeri sinirden yumruk atıyor olan bu.Hakemde kural dışı bu harekete(faul)düdük çalana kadar keita sinirlerine hakim olamıyor ve oda kural dışı bir hareketle yumruk atıyor.Futbol kuralları içerisinde bi olay yok görüldüğü gibi.Ben galatasaraylı olarak keita haklı diyemem çünkü kural dışı bir hareket yapıyor,ama siz ebedi haklısınızdır.çünkü fenerbahçlsnz.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Maçı izlemedim ama futbol bir spordur bunu unutanlar fazlasıyla var. Ben hep Atam'ın şu lafını hatırlatırım. "Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim" :)

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
hoca gözünü sevim pozisyona bi bak bi yerden başlatan carlos adam sinirden düşerken dirsek atıyor.o kadarda taraflı olma.sen aşagıdaki pozisyona diyosunki Keita başlattı.harbi açık taraf tutuyosun.

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

10.jpg

r.carlos gelse ben hatalıyım abarttım faulu dese yine kabul etmezler yormayın kendinizi.

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Fenerbahçe’nin Saracoğlu’nda yaptıklarını protesto için simsiyah giyindim.
Evet Saraçoğlu’nda yaşananlardan sonra futbolda bir tutam ümidim kaldı.
Bu şartlarda futbol oynanmaz!
Hakemin kafası yarılıyor maç devam ediyor…
Vay anasını yahu!
İnsan canı hiçe sayılıyor. Yeter ki Fener kazansın!
Hakem Gezer uçmuş!... Aklı bir karış havaya fırlamış!..
Bu Federasyon da MHK da yanmış, bitmiş…
Yandaş olmuş!
Bakalım Fenerbahçe ne kadar ceza alacak göreceğiz!
Arda’ya saldıran futbolcular ne ceza yiyecek?
Yetti yahu!
Ayıbın da bir sınırı var!
Osman TANBURACI

Osman Tanburacı ve O statta bunları yapan GS taraftarları, bu tür yorumlar yapmadan önce kendi yaptıklarını gözden geçirsinler, protesto için GS stadında olanlarda neden simsiyah giyinmiyorlar ?

Ali Samiyen Stadından Manzaralar:
190507gsfb11.jpg

190507gsfb10.jpg

190507gsfb9.jpg

190507gsfb8.jpg

manset_hell.jpg

Ben bir fenerbahçeli olarak FB stadında gördüğüm küfürden, sahaya atılanlarda utanıyorum, benim gibi olanların sayısı arttığı zaman bu görüntüler bitecektir, ama öncelikle karşı takımı neden böyle yapıyorsunuz diye eleştirmeyi bırakıp öncelikle kendi takımımızı eleştirelim ben onu istiyorum.

Osman Tanburacı GS'nin sürekli yenilmesini sanırım bu olaylara bağlamış, o zaman GS stadında da FB bu hareketlere maruz kalıyor neden sürekli yenemiyorsunuz diye sorarlar, geçsin bunları çocukça yorum yapmasın, 3-1 lik FB-GS maçında olanlardan çok daha kötüsünün olduğu zamanlarda FB, GS yi kendi stadında yenmiştir.

Osman aga herhalde GS stadında hiç FB maçı görmemiş olacak ki sahaya atılan şeyler yüzünden olayları protesto etmeyi nedense ilk kez bu son maçdan sonra yapmayı düşünüyor.

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bunlarda Şükrü saraçoğlundan:

sl10335tw.jpg

sl10349kp.jpg

sl10353ol.jpg

sl10553sk.jpg

Mondragonun koruduğu kaleyi doldurduğunuzu Eric Gerets'in kafasını yardığınızı unuttunuz sanırım...

Kiminle başladı kiminle devam ediyor sorun kendinize...

Galatasaraylılara tahsis edilen koltuklara konulan tezekleri unutmuş DEĞİLİZ...

Buraya yüzlerce fotoğraf koyabilirim edilen küfürlerin telefon kayıtlarını da...
ALi Sami Yen'e bekliyoruz...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O maçta Mondragon'a ses bombası atılmıştı. :D

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşım hala aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz demek istediğimden bi şey anlamadığınız belli oluyor, bi maçtada sahaya pet şişe yerine çiçek atın, ondan sonra deplasmana gidince size şişe atmaya devam ederlerse haklı duruma geçersiniz, herkez kafasına göre bunlar fb stadında olanlar bunlra gs stadında olanlar diye suçu karşı tarafa atmaya devam ettikçe bir şey çözülmez.

Benim resimleri vermemdeki sebep, osman tanburacının protesto etmek şimdimi aklına gelmiş onu öğrenmek, bu şartlarda futbol oynanmaz diyen kendisi değilmi, bu şartlar fb gs nin stadına girince olmuyormu, oluyor da madem o zaman bizimkiler nasıl futbol oynuyor bizimkiler robotmu, önceki maçlarda gs taraftarları sahayı pet bahçesine çevirdiğinde neden protesto etmemiş, kendisi 3-1 lik yenilgiyi ona bağlayıp işin içinden sıyrılmayı düşünmüş, ama aynı şeyler gs stadında da oluyor fener sürekli yenilmiyor demek istedim.

Bi adam da çıksın şu taraftarları organize etsin bundan sonra sahaya çiçek atsınlar filan ne bileyim küfür sona ersin, bunu fb den önce kalkıp bir gün gs yaparsa o gün gs forması giyip tüm gs li arkadaşlarımın yanında oturucam bu kadar diyorum.

Arkadaş kiminle başladı demiş de fb stadının ortasına bi halt etmiş gibi bayrağı diktiğiniz gün bu nefret tohumlarını da ektiniz, bir de güzel bir şey yapmış gibi eğlendiniz, çok hoşunuza gitti, arkasından 10 yaşında bi velet o bayrağı yerinden söktü ayakları altında çiğnedi hoşunuza mı gitti, hala yok o başlattı bu başlattı lafıyla bi yere varamayız.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tanburacı'ya laf ettirmem. :)

önceki maçlarda gs taraftarları sahayı pet bahçesine çevirdiğinde neden protesto etmemiş

Yönetim sapsarı taraftar kan kırmızı

Hep bekledim maç ha şimdi tatil edildi ha edilecek diye…
Galatasaray taraftarı çıldırmış! Bakalım kaç maç ceza gelecek…
Böyle bir derbi yüz karası!
Böyle bir rezalet ayıbın daniskası…
Galatasaraylılar, Fenerbahçe’nin sezon boyu ektiği kötülük tohumlarını maç boyu sahaya attıkları pet şişelerle suladı! Her Fenerbahçe atağında kanatlardan gelen Tuncay ve Serkan’a atılan pet şişeler ‘cemre’ gibi toprağa düştü!
Bu utanç iki büyük kulübündür!
Onlar futbolumuzu bu hale soktu…
Acımasız rekabet, sözlü atışmalar, yöneticilerin birbirine selam dahi vermemeleri bu sonuçları doğurdu!
Ya bu maç şampiyonu belirleyecek maç olsaydı n’olurdu?

Sonuçta; Fenerbahçe şampiyon,
Galatasaray basiretsiz yönetimin elinde piyon!

Çıldırttınız bizi, gidin artık!

Ne acıdır ki Galatasaray bu sona adım adım geldi…
Yıllardır kandırılan taraftar sonunda maçı bıraktı ve ne pahasına olursa olsun yönetimin ipini çekmek için haykırdı;
‘Böyle devam edemezsiniz, çıldırttınız bizi gidin artık!’
Yapılanlar bunun ötesinde bir mesaj vermiyor.
Demek bıçak kemiğe dayanmış.
Yazık!

Asırlık Galatasaray böyle keder günü yaşamadı.
Keşke 10-0 yenilseydi de onurunu zedeleyen böyle bir sonu yaşamasaydı.
Yazık kere yazık!

Futbol yok her şey var

Maçın başlamasından önce çıkan olaylar bir felaketin habercisiydi sanki…
Daha ısınma turlarında ilk 18’de bile olmayan Hasan Şaş’ın davranışları, Galatasaray takımının patlamaya hazır bomba olduğunun göstergesiydi. Hasan’ı da suçlamıyorum, sen ‘güngörmüş’ adamları çaresiz bırakırsan olacağı budur. Onların da bir kariyeri var. Acz içinde çırpınırlarsa, karizmayı; İnamoto, Carrusca ile çizdirtirsen sonun budur!

Tribünlerin isyanı maçtan çok, Fenerbahçe’den çok; yönetimedir.
Galatasaray hiç bu kadar kötü yönetilmedi.
Parasızlık hiç bu kadar çok sürmedi,
Takım hiç bu kadar güçsüz bırakılmadı!

Maç; silik futbollu Galatasaray’ın çaresiz didinişi ve şampiyon Fenerbahçe’nin forvetine ihtiyaç duymadan defans oyuncuları Lugano ve Edu’nun golleriyle 2-0’a geldiğinde tribünler çıldırdı…
Olmayacak duaya amin demekten vaz geçti…
Eline ne gelirse atmaya devam etti.

Çünkü;
Artık bıçak kemiğe dayanmıştı!
Bundan sonra herkes ama herkes fesini önüne koyup düşünmeli…
Bu rezalet son bulmalı.
Galatasaray’ın bir ayrıcalığı var deyip duruyorduk! Tribünler bizi de vurdu!...
Bereket futbolcular iyi niyetlerini korudular da daha kötüsü yaşanmadı…

Tahammül edemedim!

Deniz, Aurellio ve Serkanlı Fenerbahçe orta alanı, dörtlü defansına yakın oynayınca Galatasaray çaresiz kaldı.
Futbol adına anlatılacak zerre vahit bir şey yok!
Keşke olsa da bu rezaleti anlatmasak!
Tatsız maç, Galatasaray’ın tarihe geçecek tribün isyanıyla sürerken daha fazla dayanamadım.
Dakika 46’da maçı terk ettim!
Bu futbola, bu kafaya, bu idare-i maslahatçı anlayışa ben de isyan ettim…
Tebrikler Fenerbahçe…
Alkışlar sana…

Kablo kesmek bile masum kaldı bu sahnelerin yanında!
Utandım, üzüldüm, sinirlendim!

Osman Tanburacı - 19.05.2007

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
onu bütün köşe yazarları yazıyor, benim lafım protesto etmek için neden simsiyah giyineceğim diye bir davranışı sergilemeyi bu kadar zaman göstermemiş, osman tanburacı sanki ülkede tek insan o eleştiri yapıyor.

Sanki fb li köşe yazarları olayı tebrik etti de sadece tanburacı eleştirdi yok böyle bir şey, tanburacı tribünlere oynuyor.

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
eray045 adlı arkadaşımız

YENİLMEYİ KABUL EDEMİYORSAN TAKIMI TUTMAYACAKSIN! YENİLDİNİZ İŞTE KABUL EDİN.Lafı hemen twentelere cekıyorsunuz kendinize yediremeyince...

Jogabonito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Zorunuzaaaaa Gitmesiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn :)

Öylede böylede 3-1

Öylede Böylede 10 yıldır aynı tarife..

Atatürk Ne Demiş??

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER!

Objektif Gs liler olduğunu görmekte güzel.. En azından tamburacı gibi değil. Dediğim gibi tamburacının maç öncesi ve maç sonrası yazılarını okuyup bir karşılaştırın :) Kopma garantili..

Gs li Hasan Cemal'in yazısı.

Saracoğlu kabusu!
Ne yazık ki gerçeğin ta kendisi. Saracoğlu kbusu peşimizi bir türlü bırakmıyor.
Galatasaray olarak şeytanın bacağını geçen pazar günü de kıramadık. Saracoğlunda üstüste onuncu yenilgi çok fazla geldi.
Canım çok sıkkın.
Kötü oynadık.
Zaaflarımız belirginleşti.
Halimiz acıklıydı.
Pozisyonumuz bile yoktu.
Oyun içindeki liderlik boşluğu kendini fena halde belli etti. Bu açıdan gözlerim hep Ardayı aradı ama...
Frank Rijkaardın takım tertibi konusundaki tercihleriyle ilgili olarak soru işaretleri belirdi kafamda...
Fenerbahçe‚ bizden daha iyi oynadı. Fenerli topçular bizimkilerden çok daha fazla koştu‚ ter döktü.
FBninki haklı bir galibiyet.
Üzgünüm Leyla!
Fenerbahçeyi ve Fenerli dostları kutluyorum.
İyi ki futbol var!

Hasan Cemal
27.10.2009 Milliyet

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bunlarda Şükrü saraçoğlundan:

sl10335tw.jpg

sl10349kp.jpg

sl10353ol.jpg

sl10553sk.jpg

Mondragonun koruduğu kaleyi doldurduğunuzu Eric Gerets'in kafasını yardığınızı unuttunuz sanırım...

Kiminle başladı kiminle devam ediyor sorun kendinize...

Galatasaraylılara tahsis edilen koltuklara konulan tezekleri unutmuş DEĞİLİZ...

Buraya yüzlerce fotoğraf koyabilirim edilen küfürlerin telefon kayıtlarını da...
ALi Sami Yen'e bekliyoruz...
hatırlıyorsan bu maçda da fenerin stadına 5 hafta ceza verilmişti, bunu hatırlatırım sana.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
R. Carlos Ve Keitanın Pozisyonunda "Yok Canım Carlos Öyleee Yapıncaa Keita da Kızdı Yumruk Attı ne Var Bundaaaaa " Diyen Arkadaşlar Gülümsetti beni Heleki Bir Tanesi Taraf tutuyorsun O yüzden Böyle Konuşuyorsun Dedi

Şimdi Hepimiz Az Çok Futboldan Anlıyoruz Az Çok

R.Carlos un O haraketi Ve Benzeri Sahalarda Sürekli Olur Adamın Geçmesini Engeller Tutar Sarılır Hatta Halay Pozisyonu Bile alan 2 Rakip Takım Oyuncusudu Olur

R.Carlos un Hareketinde Bi Kere Carlos un Yaptığı Faul Ama Kırmızı Kartlık Değil Bunu Hepiniz iyi Biliyorsunuz Gerçi Şayet Kırmızı Kartlık Olsa Bile . Sen Bir Futbol Müsabakasında Rakip Oyuncuya Yumruk Atamassın Bu Maçı Provoke Etmektir Kendi Arkadaşlarınıda ihanettir . Çirkefliğin Dik Alasıdır
Yok Haketti Deyip Haklı Çıkartanlarda Keitayı Futbol Maçında At Gözlüğü Takıyolar Belli

Allahtan R.Carlos a Vurdu Adam Tam Profesyonel Uzatmadı Başka Bir Oyuncuya Vursaydı Mesela Kazıma Mesela Semihe Olayları Tahmin Bile Edemessiniz . Keita Lincoln Gibi Emekliye Emekliye Kaçardı :)

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
R. Carlos Ve Keitanın Pozisyonunda "Yok Canım Carlos Öyleee Yapıncaa Keita da Kızdı Yumruk Attı ne Var Bundaaaaa " Diyen Arkadaşlar Gülümsetti beni Heleki Bir Tanesi Taraf tutuyorsun O yüzden Böyle Konuşuyorsun Dedi

Şimdi Hepimiz Az Çok Futboldan Anlıyoruz Az Çok

R.Carlos un O haraketi Ve Benzeri Sahalarda Sürekli Olur Adamın Geçmesini Engeller Tutar Sarılır Hatta Halay Pozisyonu Bile alan 2 Rakip Takım Oyuncusudu Olur

R.Carlos un Hareketinde Bi Kere Carlos un Yaptığı Faul Ama Kırmızı Kartlık Değil Bunu Hepiniz iyi Biliyorsunuz Gerçi Şayet Kırmızı Kartlık Olsa Bile . Sen Bir Futbol Müsabakasında Rakip Oyuncuya Yumruk Atamassın Bu Maçı Provoke Etmektir Kendi Arkadaşlarınıda ihanettir . Çirkefliğin Dik Alasıdır
Yok Haketti Deyip Haklı Çıkartanlarda Keitayı Futbol Maçında At Gözlüğü Takıyolar Belli

Allahtan R.Carlos a Vurdu Adam Tam Profesyonel Uzatmadı Başka Bir Oyuncuya Vursaydı Mesela Kazıma Mesela Semihe Olayları Tahmin Bile Edemessiniz . Keita Lincoln Gibi Emekliye Emekliye Kaçardı :)
sende haklısın ne diyek.

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
yenildik ama ezilmedik gibi birşey

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119