Galatasaray Wesley Sneijder kararını verdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray'da Wesley Sneijder'in geleceği için kritik toplantı yapıldı.

kralspor7067.jpg

Galatasaray'da Wesley Sneijder için son nokta koyuldu. Abdurrahim Albayrak ile Ali Dürüst, Hollandalı oyuncunun menajeri Guido Albers ile İstanbul'da bir restaurantta bir araya geldi.

"SATMAK İSTEMİYORUZ"

Menajer, toplantıda Galatasaray'a Juventus'un teklifini iletirken, sarı-kırmızılılar ise yıldız oyuncularını satmak istemediklerini kaydetti. Albayrak ve Dürüst, Albers'e, hedeflerinin 4. yıldız olduğunu ve herhangi bir teklifi de kabul etmeyi düşünmediklerini söyledi.

İşte Sneijder'in menajeri Albers'in açıklamaları;

"Galatasaraylı yöneticiler Sneijder'in satılık olmadığını net bir şekilde bana söyledi. Sneijder burada çok mutlu. Juventus'a Galatasaray'ın Sneijder'i satmayacağını ilettik. Ödemeler konusunda biraz sıkıntılar oldu ben de Galatasaray'a yardımcı olmak için böyle bir teklif getirdim. Ama şu anda sıkıntı yok. Galatasaray'ın çok önemli bir kulüp olduğunu biliyoruz. Wesley'in ayrılmak gibi bir düşüncesi yok. Wesley Sneijder, kesinlikle Galatasaray'da kalacak. 4. yıldızı takacağına inanıyorum."

kralspor9373.jpg

KAYNAK

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Takimda isini en iyi yapan oyunculardan biri. Kalmasina sevindim.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
En iyi oyunculardan biri. Kalması güzel.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
demek ki juventus iyi para vermemiş artık 4-5 mu verdıler 5 mılyon euro mu bılınmez....