Galatasaray Vestel

Bu konuyu okuyanlar

Link

Müdavim
Emektar
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
2,746
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Sarı-Kırmızılı kulüp ile Türk sermayeli teknoloji devi, tarihi bir birleşmeye imza atıyor.Manisa sıkıntısına rağmen...
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ile Vestel’in patronu Ahmet Nazif Zorlu buluştu, tarihi birleşme için söz kesti. Kısa süre içinde resmiyet kazanması beklenen anlaşmaya göre erkek basketbol takımının adı Galatasaray Vestel olarak değişecek. Görüşme yalnızca basketbol sponsorluğu ile sınırlı değil. Vestel, Manisa’dan desteğini çekti ama, Zorlu’nun sıcak ilişkileri sayesinde Hakan Balta ve Selçuk İnan’ın da Sarı-Kırmızılı ekibe transfer olabilecekleri ifade edildi.

Anlaşma borsaya açıklandı
Geleceğe yönelik en büyük proje ise Galatasaray Sportif A.Ş.’nin, Vestel ve Crea ile imzaladığı ‘pazarlama’ anlaşması. Borsaya yapılan açıklamada, tarafların masaüstü ve dizüstü bilgisayar üretimi ve satışı için 1 yıllık lisans anlaşması imzaladığı bildirildi. Intel firmasının da dahil olduğu projeye Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın da katıldığı, üç büyüklerin logosunun yer aldığı masaüstü ve dizüstü bilgisayarların yakın zamanda satışa sunulacağı kaydedildi.

http://fanatik.ekolay.net/fanatik/yeni/Galatasaray/HaberDetay.aspx?hId=440677
 

Link

Müdavim
Emektar
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
2,746
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Vestel Gs basketbol şubesine destek olursa , lige yeni bir renk gelebilir , basketbol açısından iyi bir gelişme , bu yıl finali en baştan belli (Fenerbahçe Ülker - Efes Pİlsen) olan bir playoff yaşıyoruz.
 

cacar

Müdavim
Katılım
24 Mart 2006
Mesajlar
1,607
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
güzel olur, basketbol şubeleri genelde kulüplerden üvey evlat muamelesi görüyor çoğu takımda. kaynakların yüzde 80 i futbola geri kalanda diğer branşlara kullanılıyor. En iyisi böyle sponsor antlaşmalarıyla, bu açığı kapatmak.
 

eyaletaa

Öğrenci
Katılım
11 Mart 2007
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
basketbolun gelismesi ve yayilmasi icin buyuk bir sans turkiye icin.bu birlesme galatasaray fenerbahce ezeli rakabetini daha da cekismeli hale getirip, cekismeyi futbolla sinirli olmaktan cikaracaktir.
 

mahmuteser

Doçent
Katılım
24 Mayıs 2007
Mesajlar
606
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Bende başlığı okuyunca futbol tamına sponsor oluyor zannettim. Yani üç büyüklerin futbolda ad alcak kadar küçüleceğini zannetmiyorum.(Gerçi Fenerbahçe yapmaz)
 
Üst