Galatasaray ve Fenerbahçe İçin Özel Yandex Browser

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101

TG6ijm0.jpg

Yandex’le Futbol Aşkı başlıyor! Takımının renkleriyle, taraftarlara özel tasarlanmış Yandex.Browser’ı indir, takımını internette destekle ve zaferi sen kazan!

http://futbolaski.yandex.com.tr/

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
B_16080_688-gsyandexbrowserB.jpg

Artık taraftarlarımız internette aradığını GSYandex.Browser’da bulacak.

Sen de hemen futbolaski.yandex.com.tr’ye gir, Galatasaray’a özel turbo internet tarayıcısı GSYandex.Browser’ı indir. Takımını rekabette öne geçir, İnternette hız kazan! Sen de Yandex’le! GSYandex.Browser Windows ve Mac OS İşletim sistemlerini desteklemektedir.

Hemen GSYandex.Browser’ı indirmek için TIKLAYIN!

Galatasaray.org

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Böyle bir karşılaştırmayı niye yapıyorsun ki? Anlamak güç. :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
suyunu çıkarmışlar gelen geçen tarayıcı yapıyor bide ben yapıyım :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
sponsorluk anlaşmasından sonra fb yandex browser'a geçtim. şu an için fena değil gibi :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
sponsorluk anlaşmasından sonra fb yandex browser'a geçtim. şu an için fena değil gibi :)

Anlaşma oldu mu ki? Güvenilir değil benim gördüğüm kaynaklar. Onun için beklemekte fayda var. Hoş, beni firefox'dan kolay kolay hiçbi güç ayıramaz :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Anlaşma oldu mu ki? Güvenilir değil benim gördüğüm kaynaklar. Onun için beklemekte fayda var. Hoş, beni firefox'dan kolay kolay hiçbi güç ayıramaz :D

forma için anlaşma oldu diye okudum haberlerde :) olmadıysa bile zaten tarayıcı için önceden yapmışlardı anlaşmayı. anasayfasında maç sonuçlarını haberlerini vs gösteriyor. hoşuma gitti şimdilik :) zaten tüm tarayıcılar kuruluydu arşive bi de bunu ekleyelim dedim :D