"Galatasaray tarihine geçmek istiyorum"

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray’ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, kulüp tarihinin en çok forma giyen ismi olmak istediğini söyledi. Yeni sezonda 1 numarayı taşıyacak olan 28 yaşındaki Uruguaylı eldiven, penaltı atışlarında görev verildiği takdirde seve seve topun arkasına geçeceğini belirtti.

muslere.jpg

Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera, kulüp tarihine geçmek istediğini söyledi. GS TV’ye açıklamalarda bulunan Uruguaylı file bekçisi, bu sezon giyeceği 1 numaralı formanın kendisi için favori olduğunu aktardı. Sarı-Kırmızılılara geldiğinde 1 numarayı arkadaşı Aykut Erçetin’in taşıdığını hatırlatan Muslera, “25 yaşında olduğum için o zaman 25 numarayı aldım. Üstüne de 2 sene şampiyon olduk. Ben de uğursuzluk olmasın diye hiç değiştirmedim. Ancak geçen yıl Süper Lig’de başarısızdık. Şimdi artık 1 numarayı giyeceğim. Bu bize uğurlu gelecek.” dedi.

Kendi formasının da ‘store’lerde satılmasını arzu eden tecrübeli eldiven şöyle devam etti: “Biliyorsunuz, çocuklar hep popüler numaraları isterler. Genelde kaleci formaları da çok rağbet görmez. O yüzden formamın fazla sayıda satılması benim için çok önemli.” 28 yaşındaki deneyim, takımın zihinsel ve güç açısından iyi durumda olduğunu ve bir an önce ligin başlamasını beklediklerini dile getirdi. Cim Bom’da, 2018’de sona erecek sözleşmesini tamamlayarak Sarı-Kırmızılıların mazisinde en çok ter döken yabancı olmak isteyen Muslera şunları kaydetti: “Mondragon ve Taffarel gibi adımı altın harflerle yazdırmayı amaçlıyorum. Yabancıların buna ulaşması pek kolay değil; ama eğer mukavelemi tamamlarsam en çok oynayan yabancı olacağım ve bu ana büyük gurur verecek.” Geçmişte, Manisaspor ile oynanan müsabakada penaltıdan fileleri sarsan Muslera, “Eğer hocamız atışı kullanmamı talep ederse mutlu olurum.” ifadesini kullandı.

Wesley Sneijder ikinci kaptan oldu

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ikinci kaptan oldu. Teknik Direktör Cesare Prandelli, Sneijder ile konuşup kararını Hollandalı futbolcuya iletti. Tecrübeli oyuncu da talebe olumlu cevap verdi. Galatasaray’da birinci kaptanlığa, İtalyan teknik adam Prandelli’nin isteğiyle Selçuk İnan getirilmişti. Prandelli, geçen sezon bu görevi üstlenen Sabri Sarıoğlu’nu kadro dışı bırakmıştı.

KAYNAK

hllaltndg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne Sneijder Ne De Melo GALATASARAY'ın En İyisi Sensin Muslera :)

2014-08-20_00-16-93494.jpg

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Spor kanalları daha Muslera'yı Galatasaray ile vedalaştırsın. :)