Galatasaray Pisttede Lider ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ve Pistte De Lider Galatasaray

Türkiye'nin spordaki dev markası Galatasaray, şimdi yarış pistlerinde de sarı kırmızı renkleri zirveye taşıyor. Dünyanın seçkin kulüplerinin katıldığı Superleague Formula'da ülkemizi temsil eden Galatasaray, Vallelunga'daki testlerde en iyi zamanı yaparak zirveye oturdu. İtalyan pilot Pier Guidi'nin kullandığı yarış arabamız, böylece Donington'da 30/31 Ağustos'ta koşulacak ilk etap öncesi en hızlı araç unvanını elde etti.

Galatasaray-tops-the-timesheet_line.jpg

İtalya'nın Vallelunga pistinde yapılan testlerin son gününde Pier Guidi, 1.22.798'lik dereceye ulaştı. Bu önemli performonsıyla yarış arabamızı 1. sıraya taşıyan Guidi, testlerin sona ermesinin ardından şunları söyledi:

B_1671_009b.jpg

"Burada gerçekten her gün daha da geliştik. Yarış arabasını en üst düzeye taşımak için gerekli bilgiye sahip olduk. Barcelona'daki ilk testlerden sonra bu büyük bir adım. Yağ tüketimindeki bir sorunu çabucak hallettik. Bu arabayı kullanmayı çok sevdim! Frenleme olağanüstü, kullanımı da çok iyi. En iyi hissettiğim nokta ise çok iyi bir arabamız olması ve Superleague Formula öncesi çok iyi durumda olmamız."

Superleague Formula
Vallelunga 3. Test Günü Sonuçları

1 GALATASARAY 1:22.798
2 BORUSSIA DORTMUND 1:22.824
3 AS ROMA 1:22.933
4 AC MILAN 1:23.218
5 FLAMENGO 1:24.237
6 OLYMPIACOS 1:26.223
7 FC Basel 1:26.223
9 GLASGOW RANGERS 1:31.112

Kaynak : Galatasaray.org - Ve Pistte De Lider Galatasaray - 10.08.2008 23:08 (SUPERLEAGUE FORMULA)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Havada Karada Denizde Herzaman ve Her Yerde.
536.jpg

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Büyükmü göreceğiz ne kadar büyük olduğunu yrn akşam umarım yenersiniz.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Türkiye için Chelsea sevillayı destekleyen babam değildi dimi?

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hııı kısa metraj film :)

şaka erol ya bu olayın fanatikleride var türkiye için düşünenide ;)

ben evet fanatikler gibi düşünüyorum yalanmı söyleyim şimdi herkes kendine bence rekabet varsa ortada buyrun hodri meydan ;)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hiç bir Galatasaraylı , Fenerbahçenin ileri gitmesini istemiyor.Kendileri ileri gidemediklerinden bence.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
erol bak olay. galatasaray superleague formula takımının test sürüşlerinde en iyi dereceyi yapması. sen almışsın bunu
Hiç bir Galatasaraylı , Fenerbahçenin ileri gitmesini istemiyor.Kendileri ileri gidemediklerinden bence.
buna getirmişsin. şimdi burda insan ister istemez kıskançlık, hasetlik, kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermişlik seziyor.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
tesadüfen türkiye kupasını alın mesela. dimi doesluck

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
erol bak olay. galatasaray superleague formula takımının test sürüşlerinde en iyi dereceyi yapması. sen almışsın bunu buna getirmişsin. şimdi burda insan ister istemez kıskançlık, hasetlik, kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermişlik seziyor.

Güzel söylemişin dostum, adam konuyu nereden nereye getirmiş.
Bizim yarışlara gelsinler, yarış sonrasında bizim "Birinci" olan arabanın maketini alırlar, evde oynarlar :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...