Galatasaray - Ofk Belgrad

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Galatasaray yine sabır çektiriyor...

Şu orta sahaya hastayım.. Mustafa Sarp- Ayhan Akman-Barış

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Valla ben takımı beğendim.
Yavaş yavaş form tutcaz. Rijkaard'ın değişikliklerinde birşey yok.
Bu takımın eksiği yok fazlası var.
Şu yeni transferler form tutsada şu Ayhan gibi sabri gibi barış gibi aykut gibi kazmalarla oynamasak !
Sanki yeterince kazmamız yokmuş gibi Serdar geldi bide.
Kendisine gelir umarım.
Çok zor şansımız
Uefada elden gitcek gibi :S
Ne diyeyim, beğenmeye devam edin siz. Galatasaraylı mısınız, Rijkaardsporlu musunuz çözemedim zaten.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
hiç bir takımımız hazır değil... dün FB maçı ile ilgili gereksiz yorum yapanlar iyi cevap aldı bugun :)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
rijkardspor g.saraydan iyi oynayamaz onu bil dostum:laugh:
Ben bu adamın santrafor çıkarma hastalığını anlamıyorum arkadaş. Anlayanlar bana anlatsın. Her çıkardığında rezil olmaya devam ediyoruz, hala da çıkarıyor :D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Ne diyeyim, beğenmeye devam edin siz. Galatasaraylı mısınız, Rijkaardsporlu musunuz çözemedim zaten.

Adamın elindeki oyuncular bu napsın.

Gidip o çıkıp alcak o topu Aykut'un yerine.
Barış'ı Sabriyi Ayhanı aykutu göndercekde yerine kimi koycak bunu koyabilcek yönetim mi var ?
Al aldığı adamlarda hazır değil daha.
En az şuçlu varsa o da Rijkaard.
ilk gole iyi bak sabri kazmasının hatasından oldu.
O hatalar olmasaydı tek laf etmezdiniz Rijkaard'a Pino ve Kewell girdikten sonra daha iyi atak yapıyoduk.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Eksik olsak ne olur, olmasak ne olur. Bir Arda'nnın değeri o takımı satın alıyor. Adam hala santrafor çıkarıyor, yeter arkadaş ya şu Avrupa'nın köy takımlarına karşı "evimizde" kazanamıyoruz. Hala bahaneler üretiliyor. Bunun adı rezalet, başka bir şey değil.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Orası öyle ona birşey diyemem ama
Rijkaard en az suçlu bana göre
hataları yok mu var
ama sadece ona abanmak olmaz.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
arkadaş herşeyi geçtim
o taraftar ne öyle , uyutcaklar futbolcuyu

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Ayhan-Sabri-Mustafa Sarp-Barış bu adamlarında değişmesi lazım bence.
Sezonun ilk maçıda olsa takım oturmamış olsada bu maçın farklı alınması lazım dı,Arda olmasa ne yapardık bugün bilmem 2 gol attı 1500 tane orta yaptı adam.

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Dün young boys FB maçına gülerek yorum yapan ve Feneri eleştirenler, bugün karşınızda yong boys olsaydı maç rahat 6-2 biterdi diyorum. Ha FB dün gerçekten şanslıydı.

Ben bir FB li olarak her iki takımada daha çok şans diliyorum, umarım Avrupada mücadele eden tüm takımlarımız bir an önce toparlanıp daha iyi sonuçlar alır.

Fiberadam

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Skor buyuk hayal kirikligi ama Galatasaray turu gececektir hic suphem yok. Umarim bu mac taraftar haric herkez icin bir ders olmustur.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
arda bir sakatlanırsa galatasaray gol falan atamaz çöker tamamen. zaten defans oyuncuları avrupa kalitesinde değil. bu sene türk takımlarının avrupa başarısı kazanması çok zor zayıf takımlara karşı bile berbat oynuyorlar

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sergen ile Hagi birlikte oynar mı ? Alex ile bilmem kim birlikte oynar mı?Bırakın Sabri ile Barış arka arkaya oynar mı =)=).İki tane yürekten oynayan ama futbol zekası olarak 0 ,orrta yapamayan bu ikiliniin ikisinin aynı anda oynaması GS a büyük zararrrrrrrr.Bir de Mustafa Sarp ın oyun zekasının olmaması eklenince iş çığrından çıkıyorrrrrr.
GS dün iyi oynadı ama hesaba katmadığı şey ölü toplardı.Adamlar iki top da işi bitirdiler.Dün GS sanki box maçındaki bir et yığını gibiydi.Karşısındaki rakibi basit oynadı attı golünü ve evine döndü.

Rıdvan ın dediği gibi Barış-Ayhan-Mustafa çok iyi yedek oyuncular.Hadi elinde oyuncu yoksa bile asla yan yana oynayamayacak futbolcular.Biri Barış a kapıyı göstersin artık.....

ramaknisnan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben bu eleme maçlarında Ne GS ne BJK ne de FB yi beğenmedim. Al birini vur ötekine :(