Galatasaray.Net Uzantılı E-Mail Adresleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
B_15130_gsnet_B.jpg

Sarı kırmızılı taraftarlarımıza özel olarak Yandex teknolojileri ile hazırlanan “Galatasaray.net” uzantılı e-mail adresleri için ön kayıtlar bugün başlıyor!

İlklerin ve enlerin kulübü Galatasaray ile Türkiye’nin arama motoru Yandex arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan ve “Bir spor kulübü ile bir arama motoru arasında ilk defa imzalanan stratejik işbirliği anlaşması” olma özelliğini taşıyan anlaşmayla taraftarlarımız, Yandex teknolojileri sayesinde “galatasaray.net” uzantılı e-mail adresine sahip olacak. 22 Kasım 2012 Perşembe günü (bugün) itibariyle ön kayıt yaptırarak galatasaray.net uzantılı e-posta adresine sahip olacak taraftarlar, Yandex’in üstün teknolojik altyapısı sayesinde sınırsız kapasiteli e-posta kutularına sahip olacak ve 3GB’ye kadar boyutta dosya iletileri gönderebilecek.

Hiçbir bedel ödemeyerek galatasaray.net uzantılı e-posta adresine sahip olmak için siz de hemen ön kayıt yaptırmaya başlayın!

www.galatasaray.net

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK
Ön kayıtta Yandex uzantılı mail adresini alan taraftarlarımız, önümüzdeki ay http://Galatasaray.net uzantılı mail adresini kullanabilecekler.

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK
Daha önce Yandex uzantılı mail adresine sahip olan taraftarlarımız,http://Galatasaray.net uzantılı mail adresine otomatik sahip olabilecekler.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ben daha önce hotmail hesabı aldım bu şekilde galatasaray.us falanmıydı neydi tam hatırlayamıyorum onu nasıl bulabilirim bilgisi olan var mı ?

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
İyi iyi bizim mailler hazır. :D

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Üye ol kısmına tıklayınca yandex uzantılı mail veriyor.
Ön başvuru yapabileceğimiz link var mı?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konunun sonlarında yazıyor ya hocam. :)

1 ay sonra geçeceksiniz galatasaray.net'e. Şimdi Yandexli hesap alacaksınız.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Anladım hocam. Bende yandex uzantılı mail var. Herhangi bir başvuru yapmama gerek yok o zaman.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Evet. :) Benim de bir hesabım var. Gelecek ay geçeceğiz.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Merhaba dostlar,

Galatasaray.net uzantılı mail hesabı ister misiniz? Aldığınızda yandex mail servisini kullanıyorsunuz.

Almak için tıklayın

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yandex mail almıştım zaten. bu da iyi oldu. :)

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben de aldım yandex olarak geldi yani 1 ay sonra otomatik olarak galatasaray.net'e geçeceğiz? :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yandex'e sormak lazım. :P

Yılbaşında yaparlar artık.

Galiba, sanırım, herhalde. :D

Maranello1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bugün kayit oldum hala Gs.net uzantili adres vermiyolar sanirim ... sadece yandex.com secenegi vardi sirf Gs.net olsun diye kayit oldum halbuki.. 15-20 gün icinde olmazsa silerim hesabi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray.Net Uzantılı E-Mail Adresleri Bugün Aktif Oluyor!

Sarı kırmızılı taraftarlarımıza özel olarak Yandex teknolojileri ile hazırlanan “Galatasaray.net” uzantılı e-mail adresleri 17 Ocak 2013 Perşembe günü itibariyle aktif oluyor!

İlklerin ve enlerin kulübü Galatasaray ile Türkiye’nin arama motoru Yandex arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan ve “Bir spor kulübü ile bir arama motoru arasında ilk defa imzalanan stratejik işbirliği anlaşması” olma özelliğini taşıyan anlaşma kapsamında taraftarlarımız, ön kayıt yöntemiyle sahip oldukları galatasaray.net uzantılı e-mail adreslerini bugün itibariyle aktive edebilecek. Böylece galatasaray.net uzantılı e-posta adresine sahip olan taraftarlar, Yandex’in üstün teknolojik altyapısı sayesinde bugünden itibaren sınırsız kapasiteli e-posta kutularına sahip olarak 3GB’ye kadar boyutta dosya iletileri gönderebilecek.

www.galatasaray.net

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
5yFAK.png

Şifreyi unuttum güvenlik soruma bak :cursing:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yandex.com.tr uzantılı hesabı olanlar nasıl Galatasaray.net uzantılı hesaba geçecekler?

1- E-Posta hesabınıza giriş yapıyorsunuz.

2- Sağ üstteki "Ayarlar"a tıklıyorsunuz.

3- Karşınıza çıkan pencerede "Kişisel Profil" linkine tıklıyorsunuz.

4- "Postayı seçili adresten gönder" kısmındaki kutucuktan "galatasaray.net"i seçin ve değişiklikleri kaydetin.

Galatasaray.net uzantılı hesabınız hayırlı olsun. :)

TsamV

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sarı kırmızılı taraftarlarımıza özel olarak Yandex teknolojileri ile hazırlanan “Galatasaray.net” uzantılı e-mail adresleri 17 Ocak 2013 Perşembe günü itibariyle aktif oldu!

İlklerin ve enlerin kulübü Galatasaray ile Türkiye’nin arama motoru Yandex arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan ve “Bir spor kulübü ile bir arama motoru arasında ilk defa imzalanan stratejik işbirliği anlaşması” olma özelliğini taşıyan anlaşma kapsamında taraftarlarımız, ön kayıt yöntemiyle sahip oldukları galatasaray.net uzantılı e-mail adreslerini bugün itibariyle aktive edebilecek. Böylece galatasaray.net uzantılı e-posta adresine sahip olan taraftarlar, Yandex’in üstün teknolojik altyapısı sayesinde bugünden itibaren sınırsız kapasiteli e-posta kutularına sahip olarak 3GB’ye kadar boyutta dosya iletileri
705371_487231751335525_330749689_o.png

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
şuna güzel bir galatasaray teması da yapsalar süper olacak. :)

yoldash48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yapamadım ya. o kişisel profil bölümüne girdiğimde kaydetme bölümü çıkmıyor.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bende olmuyor. "Postayı seçili adresten gönder" seçeneğinin altında galatasaray.net yok. :S