Galatasaray küme düşebilir

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sarı kırmızılı ekip, saat 17.00’de başlayacak karşılaşmayı kazanırsa, kümede kalacak. Aksi taktirde Banvit-Kepez Belediyesi ve Pınar Karşıyaka-Aliağa Petkim maçlarının sonuçları Galatasaray Cafe Crown’un kaderini belirleyecek.

GALATASARAY Kulübü, öncüsü olduğu basketbolda tarihinin en sıkıntılı ve çalkantılı dönemini bu sezon yaşadı. Cezalı oyuncu Cemal Nalga’nın, sezon öncesi Almanya’da yapılan hazırlık maçlarında, üzerine Tufan Ersöz’ün formasını giyerek oynaması, sarı kırmızılılarda onarılması çok güç yaralar açtı. Önce, takımın idari ve teknik heyeti ile basketboldan sorumlu yöneticisi Yiğit Şardan görevlerinden ayrıldı. Arkasından Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, olaya karışan bu isimlerin hepsine tarihin en ağır cezalarını verdi ve Galatasaray Cafe Crown’un 5 puanını sildi.

Sonrasında kulübün itirazı üzerine ‘puan silme cezası’ kaldırıldı ve böylelikle ‘kesin küme düştü’ denilen takım bir nebze olsun nefes aldı.

Saat 17.00’de Abdi İpekçi’de

İşte o takım bugün Beko Basketbol Ligi’nde ‘olmak ya da olmamak’ maçına çıkacak. Saat 17.00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda konuk edeceği Bornova Belediyesi’ni yendiği taktirde kümede kalacak. Olası bir yenilgi durumunda ise düşme potasındaki diğer takımların oynayacağı maçlar sarı kırmızılı takımın kaderini belirleyecek...
5’li averajda Kepez 4’lüde G.Saray düşer
BEKO Basketbol Ligi’nde bugün oynanacak 30. hafta karşılaşmaları sonrasında Darüşşafaka Cooper Tires’ın ardından küme düşecek ikinci takımla, play-off’a kalan 8 takımın sıralamaları netleşecek.

Galatasaray Cafe Crown, Kepez Belediyesi ve Aliağa Petkim takımlarından biri önümüzdeki sezon Beko Basketbol Ligi’nde olmayacak...

Kepez, Banvit deplasmanında kazanamadığı taktirde kesin düşecek. Olası bir galibiyette ise düşecek ikinci takım Galatasaray Cafe Crown-Bornova Belediyesi ve Pınar Karşıyaka-Aliağa Petkim maçları sonucunda belirlenecek. Kepez kazanır, Oyak Renault, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Galatasaray Cafe Crown, Aliağa Petkim dörtlüsü kaybeder ve beşli bir averaj söz konusu olursa Kepez düşer. Kepez Belediyesi’nin galibiyeti ile 41 puanda oluşacak muhtemel bir ikili eşitlikte ise Kepez, Galatasaray Cafe Crown ve Aliağa Petkim’e karşı üstün. ,

İŞTE DÜŞME HATTI
11.Aliağa Petkim 29 40
12.GS Cafe Crown 29 40
13.Mersin BŞB. 29 40
14.Oyak Renault 29 40
15.Kepez Belediye 29 39
16.D.Cooper Tires 29 35

Beko Basketbol Ligi’nde tüm maçlar 17.00’de başlayacak

Kaynak

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
çok riskli bi tablo
Bi taraftar olarak düşmesini istemem
Ama futbolda yapılanlardan sonra düşsede umrumda olmaz

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Gökten kemik yağar,
GALATASARAY KÜME DÜŞMEZ...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Aynen..:)

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
herm banvit hemde karşıyaka yatıcak. GS nin kesin kazanması lazım.
örnek mi:Banvit 71 : 91 Bornova , Bornova 77 : 71 Fenerbahçe Ü.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ben de sandım ki futbol takımı şike yapmış küme düşürülecek :)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Cemal Nalga olayı olmasa bu takım şampiyonluk adaylarından biriydi, gerçekten çok yazık.

---------- saat 17:27 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:50 eklenmişti ----------

İk periyot sonucu 26-12 öndeyiz :)

---------- saat 18:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:27 eklenmişti ----------

Şov yaptık resmen, maç skoru 100-67.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Bu takımı playy off lara sokmamak için ellerinden geleni yapan takımlara selamlarımı gönderiyorum. Hani derler ya ... korkusu bu olsa gerek.Bu takım açık ara tbl de göze hoş gelen basketbolu oynuyor.Yabancısıyla,Türküyle,Hocasıyla,Yönetimiyle bir bütün olarak güzel bir onu mücadelesi verdiler.

Play Off a giden takıma 33 sayı fark atan takımın play off larda olmaması üzücü bir durum.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Bu takımı playy off lara sokmamak için ellerinden geleni yapan takımlara selamlarımı gönderiyorum. Hani derler ya ... korkusu bu olsa gerek.Bu takım açık ara tbl de göze hoş gelen basketbolu oynuyor.Yabancısıyla,Türküyle,Hocasıyla,Yönetimiyle bir bütün olarak güzel bir onu mücadelesi verdiler.

Play Off a giden takıma 33 sayı fark atan takımın play off larda olmaması üzücü bir durum.
Kardeş kusura bakma da kendimiz ettik kendimiz bulduk. O rezillikten sonra küme de düşürseler ağzımı açıp bir kelime etmezdim, hakettik maalesef. Ha oyunculara yazık oldu orası ayrı. Bu takım rahatlıkla final oynayabilecek güçteydi.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Kardeş kusura bakma da kendimiz ettik kendimiz bulduk. O rezillikten sonra küme de düşürseler ağzımı açıp bir kelime etmezdim, hakettik maalesef. Ha oyunculara yazık oldu orası ayrı. Bu takım rahatlıkla final oynayabilecek güçteydi.

Bende olaya şöyle bakıyorum. Her hayırda bir şer,her şerde bir hayır vardır.