Galatasaray Fan Page Hacklendi!

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
arkadaşlar şu an facebook'ta Galatasaray sayfasına ulaşılamıyor.Facebook anasayfasına yönlendirme yapıyor.Hackerler "Tüm Fenerbahçelilere hediyemizdir!" diye bir not bırakmışlar.

2zziziq.jpg

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Facebook'un en büyük kulüp sayfasıydı, ve bunu Galatasaray Yönetimi'de söylemişti, resmi sayfamızdır diye. Yaklaşık 3 Milyon Hayranı vardı, fenerbahçeliler bunu hazmedememişler sanırım...

zehir_hafiye

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bir GS taraftarı olarak kınadığım bir davranış.İnşallah kısa zamanda toparlanır.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
keşke link yada ekran görüntüsü koysaydın..

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
sanırım grubu yöneten adminin hesabını hacklediler :D

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
herhalde facebook yönetimi bu yanlışı bir an evvel düzeltir

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Facebook'un en büyük taraftar Grubuydu ama Hacklemiş Fenerliler Hazdememek böyle birşey olsa gerek. Bence hackliyen aleyhinde yasal işlem başlatılması gerekiyor 3 milyon kişilik bir grubu hackliyorsan cezanı çekiceksin.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Hazmedemeyen fb taraftarları yapmış işte ne olcak.Sayfayı ancak böyle durdurabilirlerdi tabiki.Yemeyince hemen hack.

Facebookun bu olaya bir el atması lazım...

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
grup aramalarda gözükmüyor sanırım tümden kapattılar :S

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sayfanın admini umut abi yaptıgı acıklamada yasal işlemin başlatıldıgını söylemişti cekememek dedikleri olay böyle bişey olsa gerek :)

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ilk gördüğümde şaşırıp ve çok kızdığım bi olay tam bi saygısızlık ya :thumbdown:

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
bizimkilerin böyle bişi yapmasını kınıyorum ama şöyle de bi olay bizim başımızdan geçti onu da ben anlatayım

2milyona kullanıcıya yakın fenerbahçe fan sayfası vardı facebook ta hiç bir açıklama yapılmadan kapattılar grubu grupta ne aşırı derecede video vardı ne de paylaşım sadece fenerbahçeyle ilgili haberler yayınlanıyodu 1 günde kapatıldı grup

kısacası her şey karşılıklı :) (eklemeyi unuttum o zamanlar birinciydi bütün futbol takımları fanları arasında gsnin adı bile yoktu bizim fan kapatıldıktan 2 hafta sonra patlama yaptı gs fan sayfası)

Ketumm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bizimkilerin böyle bişi yapmasını kınıyorum ama şöyle de bi olay bizim başımızdan geçti onu da ben anlatayım

2milyona kullanıcıya yakın fenerbahçe fan sayfası vardı facebook ta hiç bir açıklama yapılmadan kapattılar grubu grupta ne aşırı derecede video vardı ne de paylaşım sadece fenerbahçeyle ilgili haberler yayınlanıyodu 1 günde kapatıldı grup

kısacası her şey karşılıklı :) (eklemeyi unuttum o zamanlar birinciydi bütün futbol takımları fanları arasında gsnin adı bile yoktu bizim fan kapatıldıktan 2 hafta sonra patlama yaptı gs fan sayfası)
evet o ara kapalı kalmıştı biz kapandıktan sonra patlama yaptınız bizi geçtiniz şimdide çekememezlik diosunuz :thumbdown:

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
yanlış anlaşılmasın ben burda tartışma çıkarmak ya da kim uzağa tükürdü muhabbeti yapmak istemiyorum demek istediğim eğer ortada bi gerçek varsa ve bu masaya yatırılıyosa bundan önceki gerçeklerde göz önüne alınmalı etraflıca konuşulmalı :)

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Pek bir sevindim :D Gs taraftarlarının Fb'yi geçmek için 4 - 5'er fake üyelik açtığını duymuştum ama gerçekliğini bilmiyorum. Face'e üye olduğum dönemlerde hiç bakmıyordum şimdi üye değilim zaten

firefox4ever

Profesör
Reaksiyon puanı
41
sayfa 24 saata aktif diye duyum aldım.Ve yapan hakkında adli işlemler başlatılacakmış

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Adli işlemin yürüyeceğini ve tekrar aktif olacağını zannetmiyorum.

firefox4ever

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Tekrar aktif olmasını çok isterim.Galatasaray'da bir Türk takımı nedir bu derece kin anlam veremiyorum.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Umut Üstat'ın son açıklaması.
-------------------------------------
Merhaba Arkadaslar,

Sayfamizin hacklendigi admin hesabinin sifreleri ve hesabi su anda uzun suren ugrasimizdan sonra tekrardan bizde. Su anda sayfada butun adminiklerimiz duruyor ve sayfa admini olarak yorum bile yapabiliyoruz. Fakat sayfa silindigi icin facebook'un databaselerinden yeniden sayfaya erisim izni vermesini bekliyoruz.

Sayfayi hackleyen kisinin Ankara/Sincan'dan "Fenerbahceli" olmayan bir kisinin yaptiginida ogrendik.

Bu kisi ile su anda halen gorusmelerimiz devam ediyor.

Kendisi "Fatih Ikinci" denilen kisi degildir.

Bu kisinin ismi su anda yasal nedenlerden dolayi sakli tutuluyor ve bunu yapan kiside yaptigini itiraf ederek bizlere delilleriyle ispatladi.

Sozun ozu , sayfamiza yeniden kavusmak icin cok kisa bir suremiz kaldi.

Simdi yapilacak tek is sayfayi silen hesabimizdan facebook'a mail atip tekrar acarmisiniz demek olacak. Bunu yaptikdan maksimum 2 gun minimum bu aksama kadar sayfamizi yeniden aktif edecekler.

Size sahsen bunun pesini birakmayacagimi soyleyip namus sozu vermistim.

Ben sozumu yerine getirmek adina bugun bir cok isimden , ugrasimdan herseyimden olarak bu gorevin ilk ve en zor etabini yerine getirdim. Simdi geriye en kolay etabi kaldi..

Onu da dedigim gibi bir mail ile halledicez.

Herkese destegi icin cok tesekkur ederim.

Tamer Koc ve Murat Firat'a ozellikle bu mucadele yanimda olup destek verdikleri icin tesekkur ederim.

Sevgiler..

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Fenerbahçeli olmayan biri diye eklemiş :). Burda Fenerbahçe'ye sallayan arkadaşların yüzleri şimdi ne haldedir acaba :).

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Eziklik böyle bişey olsa gerek :).Neresine battıyla o sayfa veya sayfadaki kişiler.