Galatasaray dondu, Yiğidolar coştu!

zafercem

Asistan
Katılım
17 Ekim 2008
Mesajlar
404
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
1232797357-sivas.jpg

Süper Lig´in 17. haftasında, zirvenin iki iddialı takımını karşı karşıya getiren karşılaşmad Sivasspor, G.Saray'ı yenerek liderliğini korudu.

SİVAS: 2-0 :G.SARAY

Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında Sivasspor sahasında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu...

Stat: 4 Eylül
Hakemler: Yunus Yıldırım, Mustafa Emre Eyisoy, Erdinç Sezertam

Sivasspor: Petkoviç, Sedat, Bilica, Abdurrahman, Murat Sözgelmez, İbrahim, Musa, Onur, Mohammed Ali, Tum, Mehmet Yıldız

Galatasaray: De Sanctis, Emre Aşık, Hakan Balta, Volkan, Ayhan, Sabri, Barış, Mehmet Topal, Arda, Milan Baros, Ümit Karan

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya Sivasspor başladı... İki ekibe de başarılar...

1. dakika. Sivas atağında sağ kanattan ceza sahasına sokulan Musa ortasını yaptı. Mehmet Yıldız'dan önce De Sanctis çıkarak topu kontrol etti.

2. dakika. Sivas atağında sol kanattan uzun pasa hareketlenen Mohammed Ali topu oyun alanında tutamadı. Bu pozisyonda G.Saray savunması dengesiz yakalanmıştı.

3. dakika. G.Saray atağında Arda sol kanattan ceza sahasının önüne doğru ortasını yaptı. Sivas savunmasında Bilica ıska geçti. Milan Baros Kaleci Petkoviç ile karşı karşıya pozisyonda plase bir vuruş yaptı. Meşin yuvarlak yan direkte patladığı anda yan hakemin ofsayt bayrağı kalktı.

5. dakika. Sivasspor'da Bilica'nın savunmanın arkasına uzun bir top gönderdi. Mehmet Yıldız'ın hareketlendiği anda Hakan Balta topla rakibi arasına girdi. De Sanctis ceza sahasının önüne kadar çıkarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

8. dakika. Sivas'ta başabaş bir mücadele var. Buzlu zeminde iki ekibin oyuncuları da topun konrolünü sağlamakta zorluk çekiyor.

10. dakika. Sağ kanattan gelişen atakta Musa, Mehmet Yıldız'la ayağa iyi paslar sonrası ceza sahasına hareketlendiği anda G.Saray savunmasında Barış Özbek son anda araya girerek topu kalecisine kazandırdı.

11. dakika. G.Saray atağı hızlı gelişti. Barış Özbek'in uzun pasına Arda hareketlendi. Petkoviç'in çıktığı pozisyonda Arda önünden geçen topa ayak koyamadı. Meşin yuvarlak Petkoviç'in ellerinde kaldı.

13. dakika. G.Saray sağ çarprazdan Sabri ile serbest vuruş kullandı. Bu futbolcunun arka direğe kestiği ortaya Emre Aşık yükselip kafayı vururken rakibine faul yaptı. Serbest atış Sivas'ın.

15. dakika. Bu bölümlerde G.Saray rakip yarı sahada daha sık görünmeye başladı. Sağdan Sabri'nin ceza sahasına kestiği ortaya Ümit Karan istediği gibi vuramadı. Meşin yuvarlak Sivaslı oyuncuların kontrolünde taça kadar çıktı.

19. dakika. G.Saray sağ kanattan Arda ile serbest vuruş kullandı. Arda'nın ceza sahasına kestiği orta topa yükselmek isteyen Milan Baros rakibine faul yaptı. Mücadelede tempo vasatı aşmış değil.

21. dakika. Arda sol kanatta topla buluştuğu anda ceza sahasına hareketlenen Milan Baros'a ara pasını bıraktı. Sivas savunmasında Onur kritik bir müdahale ile kayarak rakibinin ayaklarından topu son anda çeldi.

22. dakika. G.Saray'ın gol için etkisiz atakları var. Ceza sahası içine bırakılan ara pasına Barış Özbek hareketlendi. Kademeye zamanında giren Sedat ayak koyarak tehlikeyi taçla uzaklaştırdı.

26. dakika. G.Saray'da
Sabri'nin sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Petkovic çıkıp topu aldı...

29. dakika. Sivasspor sağ kanattan Abdurrahman Dereli ile serbest vuruş kullandı. Tum'u aşan topu Mehmet Yıldız'dan önce G.Saray savunması kafayı vurarak uzaklaştırdı.

30. dakika. Karşılaşmada yarım saatlik dilim geride kaldı. 0-0 eşitlik devam ediyor. İki ekibinde gole yakın bir pozisyonu yok.

34. dakika. Sivas sağ kanattan Mohammed Ali ile köşe vuruşu kullandı. Ön direğe yerden gelen topu Barış Özbek ayak koyarak uzaklaştırdı.

37. dakika. G.Saray atağında Arda sol kanattan ceza sahasına ortasını yaptı. Barış'tan önce Bilica son anda ayak koydu. Yükseklik kazanan meşin yuvarlak kalenin üzerinden kornere çıktı.

38. dakika. G.Saray köşe vuruşunu sol kanattan Arda ile kullandı. Arka direğe inen topu Petkoviç çıkarak kontrol etti.

40. dakika. İlk yarıda son 5 dakika. Maçta tempo iyice düşmüş durumda. Orta daha su birikintisine takılan topu kontrol eden Mohammed Ali sol kanada ters bir top gönderdi. Mehmet Yıldız'dan önce Sabri kademeye çabuk girerek topu taça bıraktı.

43. dakika. Sahada tansiyonun yükseldiği anlar. Sivas ceza sahası içinde Ümit Karan ile Bilica'nın mücadelesinde hakem faul atışını Sivas'a verdi. Karan ile Bilica arasındaki gerginlikte Arda rakibinin üzerine yürüyünce ortalık bir anda karıştı. Hakem ve diğer oyuncuların araya girmesiyle tartışma sona erdi.

45. dakika. İlk yarıda normal süre tamamlandığı anda G.Saray'da Ümit Karan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İkili mücadele sonrası yerde kalan Ümit Karan'ın yan hakeme yönelik sözleri üzerine Hakem Yunus Yıldırım Karan'ı direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

İlk yarıya eklenen 3 uzatma dakikasında da gol olmadı. Sivas'taki karşılaşmanın ilk 45 dakikası 0-0 eşitlikle tamamlandı.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

Sivas'ta Mohammed Ali yerini Balili'ye bıraktı.

2. yarıya G.Saray başladı...

46. dakika. Sivasspor sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Kale sahasına inen topu Emre Aşık kafayla uzaklaştırdı.

GOL... 51. dakika. Sivasspor Abdurrahman Dereli ile golü buldu. Sol kanattan hızlı gelişen atakta Balili sıfıra inerek kale sahasına ortasını yaptı. Ön direkte Mehmet Yıldız'ı aşan topa arka direkte Abdurrahman Dereli gelişine vurdu. Meşin yuvarlak direğin dibine vurarak G.Saray ağlarıyla buluştu.

Sivasspor Abdurrahman Dereli'nin şık golüyle G.Saray karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

55. dakika. Sivasspor 2. gole Balili ile yaklaştı. Sol kanattan Tum'un pasıyla hareketlenen Balili ceza sahasına girip dar açıdan yerden kale sahasına orta şut karışımı bir vuruş çıkarttı. Savunmadan seken top arka direkte boşta kaldı. Mehmet Yıldız'ın uzağında kalan topu Emre Aşık ayak koyarak uzaklaştırdı.

58. dakika. G.Saray beraberlik golüne Arda ile yaklaştı. Barış'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Arda altıpas üzerinde şutunu ataman Bilica kritik bir müdahale ile tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

59. dakika. Sivasspor'da Tum yerini Sezer'e bıraktı.

60. dakika. G.Saray'ın beraberlik golü için baskısı var. Sağ kanattan Sabri köşe vuruşunu kullandı. Kale sahasına inen topa Emre yükselip kafayı vurdu. Petkoviç iyi uzanarak gole izin vermedi.

61. dakika. G.Saray'da Milan Baros yerini Yaser'e bıraktı.

GOL... 66. dakika..
Sivasspor 2. golü Sezer ile buldu. Sol kanattan Balili süratle ceza sahasına sokulup sıfırdan kale sahasına sert bir top kesti. De Sanctis'i geçen meşin yuvarlağa arka direkte Sezer bomboş pozisyoda ayak koyarak ağları sarstı.

Sivasspor Sezer'in golüyle G.Saray karşısında 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

70. dakika. G.Saray'ın gol için atakları var. Sol kanattan ceza sahasına gönderilen ortaya önce Barış Özbek kafayı vurdu. Yükseklik kazanan topu Yaser kafa ile kaleye göndermek istedi. Altıpas üzerinde Petkoviç çıkarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

71. dakika. Sivas atağı sağ kanattan hızlı gelişti. Abdurrahman Dereli süratle ceza sahasına sokulup ortasını yaptı. De Sanctis altıpas içine inen topu Balili'nin üzerinden yükselerek kontrol etti.

73. dakika. Sivasspor 3. gole Mehmet Yıldız ile çok yaklaştı. G.Saray savunmasında Emre Aşık'ın geri pasında Mehmet Yıldız araya girerek uzanıp De Sanctis'ten önce topa ayak koydu. Meşin yuvarlak yan direkte patladı. Sivas adına şansız bir an.

75. dakika. G.Saray'da Barış Özbek yerini Aydın'a bıraktı.

77. dakika. Sivasspor hızlı ataklarla G.Saray kalesinde etkili ataklar geliştiriyor. Sağ kanatta Balili, Mehmet Yıldız'dan aldığı pası savunmanın arkasına hareketlenen Musa'ya gönderdi. De Sanctis ceza sahasının önüne kadar çıkarak rakibinin 1 adım önünde topu kontrol etti.

78. dakika. G.Saray'da Yaser sarı kart gördü.

79. dakika. Sivasspor atağında İbrahim savunmanın arkasına sarkan Musa'ya ara pasını verdiği anda yan hakemin ofsayt bayrağı kalktı.

80. dakika. Sivasspor'da Musa yerini Sylla'ya bıraktı.

82. dakika. Karşılaşmada son bölümlere Sivasspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile girildi. Rakibi karşısında 10 kişi mücadele eden G.Saray'ın etkisiz gol girişimleri var.

83. dakika. Maçta tansiyon yükseldi. Sezer ve Emre Aşık arasında yaşanılan gerilimde iki futbolcu da sarı kart gördü. G.Saray'da Sabri'de bu tartışma sonrası sarı kart gördü.

87. dakika. Maçta son dakikalar oynanıyor. Sivasspor atağı Balili ile etkili gelişti. Sol kanattan rakiplerinden sıyrılan Balili savunmanın arkasına sarkan Mehmet Yıldız'ı düşündü. Kademede son anda Hakan Balta ayak koyarak kalesinde bir büyük tehlikeyi önledi.

89. dakika. G.Saray atağında sağ kanattan ileri çıkan Sabri ceza sahasının çarprazından sert vurdu. Yerden sekerek gelen meşin yuvarlağı Petkoviç kapanarak kontrol etti.

90. dakika. Maçta normal süre tamamlandı. 3 dakika uzatma oynanacak.

Uzatmalarda başka gol olmadı. Sivasspor G.Saray'ı 2-0 mağlup ederek puanını 37 yaparak zirvedeki yerini korudu. G.Saray ise bu mağlubiyet ile 33 puanda kaldı.


http://www.internetspor.com/sivas-evinde-gsarayi-affetmedi-news260.html
 

hta1905

Profesör
Katılım
22 Mart 2008
Mesajlar
2,439
Reaksiyon puanı
1
Puanları
218
Galatasaray bu hakemlere rağmen ligi alacak.Hiç heveslenmeyin anti-Galatasaraylılar.
 

malatya

Profesör
Katılım
2 Aralık 2007
Mesajlar
2,183
Reaksiyon puanı
6
Puanları
218
Yaş
39
rezillikle dolu bir maçtan sonra Sivas kazandı tebrik ediyorum ümit karan ne kadar haksız bi kırmızı kart yediysede artistik hareketleri bırakmadan ne bu takımda oynar ne de futbolcu olur..Malatya maçına tam kadro cıkan teknik direktörden ne hayır gelir arkadaş önünde lig maçı oldugunu bile bile helede Sivas maçı oldugunu bile bile 4 as futbolcumuzu kaybettirdi gerizekalı skibbe..al sana futbol al sana maç e be beyinsiz herif..
 

MegaWolt

Profesör
Katılım
29 Mayıs 2007
Mesajlar
3,522
Reaksiyon puanı
42
Puanları
228
Ya böyle azize oyunlarıyla hakem alınca şampiyon olunmaz...Ben takımıma güveniyorum sonunda şampiyon biziz ama böyle kansız hakem görmedim ben. kaça satıldı merak ediyorum...!
 

TazzzY

Dekan
Emektar
Katılım
12 Kasım 2008
Mesajlar
7,353
Reaksiyon puanı
275
Puanları
263
Nedense hakemlerin sahaya girince hep bi tarafları kalkıyor anlamadım biraz daha iyi niyetli olamazlarmı ne varki bunda sanki hakemi dövdü yada küfür etti işte Neden uefada fazla türk hakemi yok bundan dolayı
 

onursevim

Profesör
Katılım
1 Ocak 2007
Mesajlar
4,082
Reaksiyon puanı
62
Puanları
0
rezillikle dolu bir maçtan sonra Sivas kazandı tebrik ediyorum ümit karan ne kadar haksız bi kırmızı kart yediysede artistik hareketleri bırakmadan ne bu takımda oynar ne de futbolcu olur..Malatya maçına tam kadro cıkan teknik direktörden ne hayır gelir arkadaş önünde lig maçı oldugunu bile bile helede Sivas maçı oldugunu bile bile 4 as futbolcumuzu kaybettirdi gerizekalı skibbe..al sana futbol al sana maç e be beyinsiz herif..

Skibbeyle ne alakası var . Malatya maçına tam kadro çıktığı halde 2 tane yedik... Bi bildiği var ki öyle yapıyo...

Maçı izleyemedim çok erken saatte olduğu için .

Hakemi bahane edenlerden değilim. Hakeme rağmen kazanmalıydık:pinch: Tek tesellim boş beleş bitakıma yenilmedik. Tebrikler yiğodolara
 

hta1905

Profesör
Katılım
22 Mart 2008
Mesajlar
2,439
Reaksiyon puanı
1
Puanları
218
Skibbeyle ne alakası var . Malatya maçına tam kadro çıktığı halde 2 tane yedik... Bi bildiği var ki öyle yapıyo...

Maçı izleyemedim çok erken saatte olduğu için .

Hakemi bahane edenlerden değilim. Hakeme rağmen kazanmalıydık:pinch: Tek tesellim boş beleş bitakıma yenilmedik. Tebrikler yiğodolara
Biz de hakemi bahane etmekten haz etmiyoruz,ama sudan sebepten kırmızı kart çıkardı.İlk yarı biz oynuyorduk,Sivas izliyordu.Saha düzgün olsa 1-2 tane atardık ilk yarı.İkinci yarı 11'e 11 oynasak Sivas böyle elini kolunu sallaya sallaya gol atamazdı.Güçleri anca 10 kişi kalan Galatasaray'a yetti.
 

AYT@C

Doçent
Katılım
31 Ocak 2008
Mesajlar
548
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Rahat Olun Salı günü hesabı sorulur :)
 

gokhankayaci

Doçent
Katılım
28 Şubat 2007
Mesajlar
550
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
valla arkadaşlar bende maçı izlemedim sadece sonucu duydum ve msn de arkadaşıma sordum kendisi galatasaraylıdır.. dedim maç nasıldı ? dediği tekşey.. galatasaray oynamadı.. saha kötüydü ve kısacası yenildik.. Kendisi hayatında galatasarayı en üst seviyelerde yaşayan bir arkadaş olmasına rağmen böyle dediyse hakem hatası olduğunu sanmıyorum.. Kendisi direk derdi hakem böle böle etti die ama öle bişi demedi dediği tekrar ediyorum saha kötü ve galatasaray oynayamadı dedi.. Hakemden bahsetmedi bile.. Hakemi bahane eden arkadaşlar sanırım gerçekten uzak kötüde olsa galatasaray yenmeli diyen arkadaşlar.. Sözüm yok.. Gönlünüzce olsun herşey..
 

hta1905

Profesör
Katılım
22 Mart 2008
Mesajlar
2,439
Reaksiyon puanı
1
Puanları
218
valla arkadaşlar bende maçı izlemedim sadece sonucu duydum ve msn de arkadaşıma sordum kendisi galatasaraylıdır.. dedim maç nasıldı ? dediği tekşey.. galatasaray oynamadı.. saha kötüydü ve kısacası yenildik.. Kendisi hayatında galatasarayı en üst seviyelerde yaşayan bir arkadaş olmasına rağmen böyle dediyse hakem hatası olduğunu sanmıyorum.. Kendisi direk derdi hakem böle böle etti die ama öle bişi demedi dediği tekrar ediyorum saha kötü ve galatasaray oynayamadı dedi.. Hakemden bahsetmedi bile.. Hakemi bahane eden arkadaşlar sanırım gerçekten uzak kötüde olsa galatasaray yenmeli diyen arkadaşlar.. Sözüm yok.. Gönlünüzce olsun herşey..
10 kişi kalınca buzlu zeminde Sivasspor'a karşı oynamak kolay değil.11'e 11'ken her şey bizim lehimize gelişiyordu.Hakemi bahane etmiyorum,aksine suçluyorum,çünkü gereksiz bir kırmızı kart gösterdi.
 

Frespo

Doçent
Katılım
19 Eylül 2008
Mesajlar
722
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
ya galatasaray takım mı sivasspor karşısında
 

rower

Asistan
Katılım
11 Eylül 2008
Mesajlar
254
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
Sivasspor coşmuşmuşş
SivasLı futbolcular 7/24 o iklimde o sahada antreman yapıolar soğukta oynamaya alışıklar
Saha tam anlamıyla bataklık Arda gibi klas futbolcular o suyun içinde nasıl oynayacak ?
Diyeceksnizki hepsi aynı sahada oynuyor şimdi istanbulda yetişen birisi gitsin köyde yetişen cocukla beraber köyde dagda bayırda koşmaya baslasın bakalım ne olucak ?
aynı hesap..
Lugano hakeme top fırlatırken carlos hakemın ustune su şişesi atarken kırmızı kart görmez ama ümit sitem için ayagını bataklıga vurucak su hakemın ustune gelınce oyundan atacak kesinlikle ümitin yaptıgını savunmuyorum ama sarı kartlık hareket

10 kişi kalmış galatasarayıma iki gol atmış şov yapmışmışş iLk yarıda bi tane atagını söyLermısınız ?

amacım sivası kötülemek deil aksine takdir ederim
sitemim ipragazcı basına ve fenerasyona...
 

malatya

Profesör
Katılım
2 Aralık 2007
Mesajlar
2,183
Reaksiyon puanı
6
Puanları
218
Yaş
39
Skibbeyle ne alakası var . Malatya maçına tam kadro çıktığı halde 2 tane yedik... Bi bildiği var ki öyle yapıyo...

Maçı izleyemedim çok erken saatte olduğu için .

Hakemi bahane edenlerden değilim. Hakeme rağmen kazanmalıydık:pinch: Tek tesellim boş beleş bitakıma yenilmedik. Tebrikler yiğodolara


Emre Güngör neden kırmızı kart yedi daha yeni sakatlıktan cıkan adam, Lincoln bi pozisyonda sakatlandı.sen yedekleri bu maçta denemeyeceksin ne zmn deneyeceksin kendi sahanda cift forvet cıkmadıgın maça deplasmanda niye cıkıyon diye sormazmı bi insan oyuncu değişiklikleri zaten felaket kötü oynasada Baroş balıkta olsa top gelir golünü atar adam macın kırılma noktasında kurtarıcı Yaser yıldızı aldı..transfere ihtiyacım yok diyor ligin birincisi karsısına 17 kişiyle gidiyor..(13 futbolcumuz eksik)arkadaş ben bu teknik direktör için sezon baslamadan öncede dedim bu adamdan teknik direktör olmaz...ha unuttum kim düşse yere hemen hakeme bişeyler söylüyor sanki sahada herkes kaptan her pozisyonda hakemle oynamalar..
 

PRoMeTuS

Profesör
Katılım
17 Mayıs 2007
Mesajlar
1,617
Reaksiyon puanı
5
Puanları
218
Sivasspor coşmuşmuşş
SivasLı futbolcular 7/24 o iklimde o sahada antreman yapıolar soğukta oynamaya alışıklar
Saha tam anlamıyla bataklık Arda gibi klas futbolcular o suyun içinde nasıl oynayacak ?
Diyeceksnizki hepsi aynı sahada oynuyor şimdi istanbulda yetişen birisi gitsin köyde yetişen cocukla beraber köyde dagda bayırda koşmaya baslasın bakalım ne olucak ?
aynı hesap..
Lugano hakeme top fırlatırken carlos hakemın ustune su şişesi atarken kırmızı kart görmez ama ümit sitem için ayagını bataklıga vurucak su hakemın ustune gelınce oyundan atacak kesinlikle ümitin yaptıgını savunmuyorum ama sarı kartlık hareket

10 kişi kalmış galatasarayıma iki gol atmış şov yapmışmışş iLk yarıda bi tane atagını söyLermısınız ?

amacım sivası kötülemek deil aksine takdir ederim
sitemim ipragazcı basına ve fenerasyona...

Ve bir şey ekliyeyim , daha geçen sene buzlu sahada bir arkaşları gözlerini önünde sakatlanmış bir takımın nasıl istekli oynamasını bekleyebilirsiniz, buza vurulamsının asıl nedeni bu.. Ümit buza vuruken sitemle "ayıp ya" diyor. O stadda Türkiyenin en iyi ayaklarını oynatmak ayıptır. İlk golün ofsaytlığını ve diğerlerini saymıyorum.
 

onursevim

Profesör
Katılım
1 Ocak 2007
Mesajlar
4,082
Reaksiyon puanı
62
Puanları
0
Emre Güngör neden kırmızı kart yedi daha yeni sakatlıktan cıkan adam, Lincoln bi pozisyonda sakatlandı.sen yedekleri bu maçta denemeyeceksin ne zmn deneyeceksin kendi sahanda cift forvet cıkmadıgın maça deplasmanda niye cıkıyon diye sormazmı bi insan oyuncu değişiklikleri zaten felaket kötü oynasada Baroş balıkta olsa top gelir golünü atar adam macın kırılma noktasında kurtarıcı Yaser yıldızı aldı..transfere ihtiyacım yok diyor ligin birincisi karsısına 17 kişiyle gidiyor..(13 futbolcumuz eksik)arkadaş ben bu teknik direktör için sezon baslamadan öncede dedim bu adamdan teknik direktör olmaz...ha unuttum kim düşse yere hemen hakeme bişeyler söylüyor sanki sahada herkes kaptan her pozisyonda hakemle oynamalar..

İyi güzel diyorsunda Transfer sezonunda eksik yoktu ki . Adam alıp oynatamadıkdan sonra ? Sakatlıktan çıkan oyunları nerde oynatcak ki . Zaten geniş kadro var . O kadar sakatlığa rağmen iyi oynamışız maçı izlemeyemedim hakeme bişe diyemem ama radyoda spikerler bile karta hayret ettiler
 

MegaWolt

Profesör
Katılım
29 Mayıs 2007
Mesajlar
3,522
Reaksiyon puanı
42
Puanları
228
Bu sahada futbol oynatan zihinyet beyinsizdir....
Geçen sene Uğur, Konyada sakatlandı 1 sene geçti çocuk hala iyileşemedi, o çocuk belki Euro 2008de çok katkı sağlayacaktı. Böyle mal bir federasyon olduğu sürece bu futbol b..k ilerler...
 

malatya

Profesör
Katılım
2 Aralık 2007
Mesajlar
2,183
Reaksiyon puanı
6
Puanları
218
Yaş
39
İyi güzel diyorsunda Transfer sezonunda eksik yoktu ki . Adam alıp oynatamadıkdan sonra ? Sakatlıktan çıkan oyunları nerde oynatcak ki . Zaten geniş kadro var . O kadar sakatlığa rağmen iyi oynamışız maçı izlemeyemedim hakeme bişe diyemem ama radyoda spikerler bile karta hayret ettiler

ben maça baktım bu maçta 11 kişi ile devam etsek ne gol atabilirdik nede bişey yapabilirdik ha Sivasta gol atamazdı zaten gelemiyolardı yarıda ya suya takılıyor yada ayagından kaçıyordu..sen ümit karan ayhan emre aşık sabri sarıalioglunun hareketlerini izledinmi o maçta 2 kırmızı kart daha cıkardı rahatlıkla adamlar maç yapmıyor hakemle oynamaya çalışıyor bilicayı geçemiyor futbolcularımız bu sefer adamın ayagını kırmaya oynuyor bunun tek sebebi iddaya girerim skibbedir adamda ruh yok daha dogrusu futbolcu teknik direktörden kormuyorki saçma sapan iş yapıyolar sahada..
 

onursevim

Profesör
Katılım
1 Ocak 2007
Mesajlar
4,082
Reaksiyon puanı
62
Puanları
0
ben maça baktım bu maçta 11 kişi ile devam etsek ne gol atabilirdik nede bişey yapabilirdik ha Sivasta gol atamazdı zaten gelemiyolardı yarıda ya suya takılıyor yada ayagından kaçıyordu..sen ümit karan ayhan emre aşık sabri sarıalioglunun hareketlerini izledinmi o maçta 2 kırmızı kart daha cıkardı rahatlıkla adamlar maç yapmıyor hakemle oynamaya çalışıyor bilicayı geçemiyor futbolcularımız bu sefer adamın ayagını kırmaya oynuyor bunun tek sebebi iddaya girerim skibbedir adamda ruh yok daha dogrusu futbolcu teknik direktörden kormuyorki saçma sapan iş yapıyolar sahada..
Senin fikrin ne diyim renkdaşım :) ama ben skibbeden kaynaklandığını düşünmüyorum buda benim fikrim :innocent:
 

PRoMeTuS

Profesör
Katılım
17 Mayıs 2007
Mesajlar
1,617
Reaksiyon puanı
5
Puanları
218
ki bu maçın ilk yarıda oynanması gerliyordu..
 

malatya

Profesör
Katılım
2 Aralık 2007
Mesajlar
2,183
Reaksiyon puanı
6
Puanları
218
Yaş
39
Senin fikrin ne diyim renkdaşım :) ama ben skibbeden kaynaklandığını düşünmüyorum buda benim fikrim :innocent:

zaten yenildik diyecek bişey yok ama hakemle fazla oynanmaz bu kadar biz böle takım değildik yazık oluyor bize..neyse ben Trabzonsporru tutmak için maça gidim.:) kolay gelsin herkese.
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Bu maçta bence Skibbenin bir suçu yoktu. Elindeki en ideal kadroyla çıktı ama haksız bir karttan sonra o saha şartlarında Sivas gibi bir takımla bir kişi eksik oynamak kolay değildi. Yine de canları sağolsun sezon sonunda şampiyon Galatasaray olacaktır buna eminim :)
 

antilove

Profesör
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
3,580
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
bu sene de şampiyonluk bizim arkadaş kimse ümitlenmesin
 

aliihsangs12

Profesör
Katılım
29 Nisan 2008
Mesajlar
1,348
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
Ligin daha 17. haftasında kaybedilen bir 3 puanla ne şampiyonluktan olunur ne de kazanılan 3 puanla şampiyon ilan edilir. Geçen seneki şampiyonluk takımın zorluklar karşısında nasıl kenetlenebildiğinin en güzel örneğidir. Bu sonuç sadece Galatasaray'ın gücünden korkanların komplekslerini hafifletir, kendilerini kandırmalarını sağlar ama merak etmeyin 34. haftada kendilerine emzik sallayan yine biz oluruz. :happy:

Not: Kimse kusura bakmasın ama maçı izlerken resmen Sivas seyircisinden nefret ettim. :pinch: Maçın başından beri sürekli küfür edildi. Arda'yı bile çıldırttılar. Federasyonun bu konudaki tutmunu çok merak ediyorum.
 
Üst