• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Galatasaray - Bordeaux

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şanlı cimboooom oleyyyyyyyyyy :D tüylerim diken diken. Bekle kadıköyy geliyoruzzz. Maşallah SARRRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Kırmızıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ENNNNNNNNNNNNN büyüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük

arkadaş diyecek yok halen tir tir titriyom Valla.

Tüm taraftarlarımızla ve kalbi bizimle olan herkesle (hangi takımlı olursa olsun) adım adım Kadıköy'e...

Sabri'nin takımı kurtaracağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Yüreğimize iniyordu be. :D

uefakupasi.jpg

yakındır ...

"French fries" in Ali Sami Yen Hell. :D

Avrupa Şampiyonası'nda da milli takım hep böyle kazanmıştı.Yakında milletçe kalpten gidicez.Tebrikler Galatasaray'ım.

Ne mactı be :D yaptılar yine yapacaklarını sabri'nin topa vuracagını görünce out kacınılmaz diyordum gol oldu :D bunuda gördüm ya baska bişey istemem

Çıldırdık,nerdeyse kafayı yiyorduk.Sabri sen bizim her şeyimizsin(bunu dediğime inanamıyorum) :D

galatasaray bu
adamı doçentte eder , prof da :mrgreen:

Haldun Üstünel'in sevincini görmelisiniz ya. Adam kendinden geçti Sabri'nin golünde. :D

B_45e48f11b48b0a930de4777c0c378045.jpg

Maçtan önce boşuna açılmadı bu pankart..( GAlatasaray TÜRKİYE'DİR) :happy: Euro 2008 maçı gibiydi...

Maçı uydudan Fransız kanalı W9'dan izledim. Adamlar bile şaşırdı. Hele Kewell'in da o muhteşem golü...:whistling: Off ki ne Offf.... Üst üste attıkları iki golü de karıştırdı Fransız spiker, 3-3ken adam hala bi gol daha atmalıyız diyodu yazık mâlum olmuş :D

Herşey yavaş yavaş yerşne oturmaya başlıyor. İlk Hamburg maçında Baros cezalı olacak ama olsun, adam akıllı savunma yaptıkdan sonra karşımızda kimse duramaz...

Evet Geliyoruz !... :devil:

B_a16162fbcfc99675fa1f5bb0bfb12815.jpg

En son pankartakinde ceyhun ve mehmeti anladık da beta ne oluyor anlamadım :D

Sıradaki menü HamburgER :devil:

Süper maçtı gerçekten. Kim inanırdı ki bir maçın böle olaylar içinde geçeceğini. Neyse güzel maçtı ve bizim oldu. Tüm Türkiye'ye hayırlı olsun...

Çok güzel maç olmuş, olmuş diyorum çünkü maçı izleyemedim. Lanet geçsin şu şifreli platformlara, tüm halkın şifresiz izlemesi gereken bir maçtı bu. Kanun çıksada Milli maçlar, Klup takımlarının Avrupa veya herhangi bir yabancı takımla oynadığı maçlar sadece TRT'den yayınlansa....

Maçın özetini buraya koymaya izin var mı?