Galatasaray Amrabat için Kayserispor ile Görüşmelere Başladı

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Nordin Amrabat İçin Görüşmelere Başlandı

Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada Kayserispor'un profesyonel futbolcusu Nordin Amrabat için resmi görüşmelere başlanmış olduğunu bildirdi.
Galatasaray Sportif A.Ş.'nin açıklaması şu şekilde:
Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın kulübü Kayserispor Kulübü'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Galatasaray Sportif A.Ş

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/13762.php

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
alın artık şu adamı da herkes rahatlasın :D

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hurma'dan açıklama bekliyoruz. :D

Hurma .....

Satmayacağız.....dedi...
Mehmet Topuz,
Gökhan Ünal
gitti....

Satmayacağız.....dedi...
Hasan Ali Kaldırım,
Amrabat
gitti....

birde şampiyonluk hedefliyoruz diyorsunuz...

ne oldu para tatlı mı geldi ? neden satıyorsunz ?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Hurma .....

Satmayacağız.....dedi...
Mehmet Topuz,
Gökhan Ünal
gitti....

Satmayacağız.....dedi...
Hasan Ali Kaldırım,
Amrabat
gitti....

birde şampiyonluk hedefliyoruz diyorsunuz...

ne oldu para tatlı mı geldi ? neden satıyorsunz ?
Gayseri işi ticaret yapıyorlar. :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
amrabat3-48661_501.jpg

Tolunay Kafkas, eski oyuncusu Amrabat'ı değerlendirdi.

Kayserispor'un eski teknik direktörü Tolunay Kafkas Amrabat'ın nasıl bir oyuncu olduğunu Lig TV'ye anlattı.
Galatasaray'ın ismini Borsa'ya bildirdiği isimle ilgili olarak Kafkas, "Amrabat özel bir oyuncu. Hoca, yönetimin desteğiyle onu getirdi. Oynadığı oyunla da Galatasaray'a büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

"ANORMAL BİR KUVVETİ VAR"
Amrabat transferiyle Kayserispor'un ciddi bir gelir kazanacağını dile getiren Kafkas, oyuncuyu Galatasaray için de değerlendirirken, "Hoca zaten Amrabat'ı ısrarla istedi. Galatasaray'da bulunan daha özellikli oyuncular nedeniyle kendini daha iyi daha gösterebilir. Amrabat'ın anormal bir kuvveti var. Onun da yaşı çok genç. Hocayla birlikte de kendini çok daha yukarılara çekecektir. İyi şut atabiliyor, çok rahat adam eksiltebiliyor. Galatasaray cephesi için iyi bir transfer" ifadelerini kullandı.

http://www.ligtv.com.tr/haber/kafkastan-amrabat-yorumu

giresunlu_28

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galatasaray, Nordin Amrabat'ın transferi için Kayserispor'la yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını açıkladı..

hurmadan_amrabat_aciklamasi_h20084.jpg

Galatasaray'dan borsaya gönderilen yazıda "Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın transferi konusunda kulübü Kayserispor Kulübü'yle yapılan resmi görüşmeler olumsuz olarak sonuçlandırılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur" denildi.

Kaynak:
http://ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120620/amrabat_olmadi.html

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Artık bize gelen resmi teklif yok diye yırtınan olmaz :)

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
GS yönetimi Amrabat'ın Trabzonspor ile ilgili bir bağını bulamamış :)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Genel menajer Süleyman Hurma kafayı yemiş ..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bizimkiler 7 milyon euroya kadar çıkmış ama kayseri kabul etmemiş.

bu paralara alacaksak hiç almayalım zaten. Shaqiri bile 9 milyona bayern münihe satıldı. amrabat bu kadar para etmez.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış! Vermesinler 7m Euro'ya seneye bedava alırız o zaman kimse de ağlamasın ondan sonra. Amrabat CAS'a giderse ne yapacaklar bir de o kısmı merak ediyorum. Adam bile kendi için en fazla 6m ederim derken Kayseri 15m yazıo yavaşşşş!

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bizimkiler 7 milyon euroya kadar çıkmış ama kayseri kabul etmemiş.

bu paralara alacaksak hiç almayalım zaten. Shaqiri bile 9 milyona bayern münihe satıldı. amrabat bu kadar para etmez.
yani
hiç almamak daha iyi :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
"Üst seviyeye geçmenin vakti geldi"

Transfer gündeminin bir numaralı isimlerinden Kayserisporlu Nordin Amrabat, NTV Spor'a konuştu. Spor Gecesi'ne telefonla bağlanan Faslı oyuncu, Galatasaray'da oynamak istediğini yinelerken, "Bir üst seviyeye geçmenin vaktinin geldiği düşünüyorum" dedi.

A_HABERICI_X288J.jpg

Kayserispor forması giyen ve her fırsatta Galatasaray'a gelmek istediğini söyleyen Nordin Amrabat, Spor Gecesi'nde Emek Ege ile Özgür Buzbaş'ın sorularını yanıtladı.

Hakkında medyada çok şey yazıldığını belirterek sözlerine başlayan Nordin Amrabat, "Recep Mamur ve Süleyman Hurma beni Türkiye'ye getiren ve burada futbol oynamamı sağlayan insanlar. Onlar benim için her şeyi yaptılar ve onları hiç unutmayacağım. Ocak ayında bazı hatalarım oldu. Hatalarım için onlardan, arkadaşlarımdan ve camiadan özür diledim. Teknik ekip ve Hurma ile ilgili bir problemim yok" diye konuştu.

"GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTERİM"

Profesyonel bir futbolcu olduğunu ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini yineleyen Amrabat, "Kayserispor ile Galatasaray arasında görüşmeler var ve ben bu görüşmelerin içerisinde hiçbir zaman taraf olmadım. İki takım kendi arasında bir anlaşma yolu bulacaktır diye tahmin ediyorum. Hurma'ya her zaman büyük takımlarda oynamak ve kupalar kazanmak istediğini söyledim. Galatasaray, Türkiye'nin şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Bütün genç oyuncular gibi ben de Galatasaray'da oynamak isterim" dedi.

"ÜST SEVİYE TAKIMLARDA OYNAMAK İSTİYORUM"

Transferi konusunda Galatasaray'dan kimseyle görüşmediğini belirten Faslı futbolcu, "Genel Menajerimiz Süleyman Hurma, eğer büyük bir kulübün benim için bir teklifi olursa kolaylık sağlayacaklarını söylemişti. Hurma çok değerli bir yönetici, burada isim yapmamı sağladılar. Türkiye'de herkes büyük kulüpte oynamak ister, bu istek benim için normal. Ben Kayserispor hakkında hiçbir zaman kötü bir şey söylemedim, özellikle başkanım, teknik direktörüm ve Hurma hakkında... Her zaman söyledim, üst seviye takımlarda oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Faslı futbolcu, "Gelecek ile ilgili bir şey söylemem mümkün değil. Kayserispor'da oynamam çok zor, avukatım ile Süleyman Hurma görüşüyor. Benim için bir üst seviyeye geçmenin vaktinin geldiği düşünüyorum. Hurma'nın beni bırakacağını umut ediyorum" diye konuştu.

Duygusal anlar yaşadığını ifade eden 25 yaşındaki futbolcu, "Hiçbir zaman kulübümle ilgili kötü bir şey söylemedim ve söylemeyeceğim. Kontratımda ilgili tüm detayları avukatım biliyor. Süleyman Hurma profesyonel biri, benim için de bir çözüm bulacaklardır" dedi.

Amrabat, "Umarım Galatasaray, Kayserispor'u memnun edebilecek bir teklif götürebilir" diyerek sözlerine nokta koydu.

Ntv Spor

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Kayseri inada bindirdi bu işi. Satmamak için fiyatı hep yukarıya çekiyor. Ama Ambrabat ise gelmek istiyor. Bu saatten sonra verim filan alamaz o oyuncudan. Elinde patlar satmazsa birine.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[h=1]Nordin Amrabat'ın Transferi için Görüşmeler Sonlandırıldı[/h]
Galatasaray Sportif AŞ, Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderdiği açıklamada Nordin Amrabat'ın transferi için Kayserispor ile sürdürülen resmi görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını bildirdi.Galatasaray Sportif A.Ş.'nin açıklaması şu şekilde:Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın transferi konusunda kulübü Kayserispor Kulübü'yle yapılan resmi görüşmeler olumsuz olarak sonuçlandırılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.Galatasaray Sportif A.Ş

Kaynak

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bu adam eninde sonunda gelecek bize hurmada kendini tırmalayacak:D:D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
istediği kadar fiyat yükseltsin ama o adamı alacaz

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
görüşmeler olumsuz olarak sonuçlanmış diye açıklama yapıldı arkadaşlar tekrar görüşme yapacaklarını sanmıyorum amrabat kayseriye kaldı şimdi bu adam seneye hiç oynamaz bile bile

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ya söylenecek birşey yok. Süleyman o yediğin HURMALAR, gün gelir bi yerlerini tırmalar. bak söylemedi deme. kiminle kafa yapmaya çalışıyorsun. aklı sıra dalga geçmeye çalışıyor. Fakat bilmiyor ki futbolcuyu kaybetmek üzere. o zaman görünür ak g** kara g** !!!!

platonik

Profesör
Reaksiyon puanı
3
7 m Euro ya ne topçular alınır, boşversene pehh

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Tamam laaa biz de sözleşmesi bitince beleşe alırık :devil: