Galatasaray 3-2 Real Madrid - Video | Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
" Real Madrid'e 5 atamadık diye üzülüyoruz. Nasıl bir takım olduk biz ? "

Herşey bir yana. Teşekkürler GALATASARAY... gururumuz oldun yine...

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tüm takım oyuncuları ve maça gelen tüm taraftarımızı kutluyor,
Hepsine teşekkür ediyorum..#

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
4. goldeki heyecan hiç bir şeye değişmez. Yaşamayanlar bilemez. Şuradaki Fenerli Bjkli arkadaşlar yaşamadıysanız bilemezsiniz.Realmadride karşı 4-1 diye düşünmek adamı zıplatır zıplatırrrrrr..... Şu sevincimizi kursağımızda bırakan edepsiz arkadaşlar siz kimsiniz ya ? Bırakında şurada sevinelim. Ortamı germekten başka bir dışkı bilmiyorsunuz.. Gelin Real ortamda tartışalım ? O zaman da bu ciddiyetiniz kalıcak mı ? Allah aşkına RealM. i yenmişiz şurada sevinmek yerine sizinle tartışmışız... Buna Kalleşlik denir...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kale arkasinda duran hakem aslinda otobüs bekliyormus. Bir naneye yaramadigi kesin :)

Ne faul oldugunu tespit edebiliyor ne de ofsayt oldugunu.. daha neyime o kalenin arkasinda saksi gibi dikiliyor anlamis degilim.

Neyse, tebrikler GALATASARAY.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
içtenlikle tebrik ederim açıkçası galibiyet almasını beklemiyordum ki iyi bir oyun oynadı galatasaray, ancak kaçırdık falan yorumları olmuyor :)
Real'e de ders oldu dün geceki maç

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bizi 20 dakikalığına da olsa bu dünyadan uzaklaştırdığın için,
Ezilmediğin, ezdiğin için,
TEŞEKKÜRLER GALATASARAY.

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Şu olmasaydı, bu olmasaydı muhabbetleri sevmiyorum ama; ilk maçta hakem biraz dürüst olsaydı neler olurdu be arkadaş! Helâl olsun takımıza, böyle elenin...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Fatih hocaya, sahada bulunan aslanlara, yedek kulübesinde oturan Galatasaray için ter döken herkese sonsuz teşekkürler. Sen öyle bir takımsın ki, milletin inanmadığı, 4-5 yerler dediği bir maçta, seni destekleyen desteklemeyen herkese "acaba" dedirttin.

Fatih Terim: Galatasaray yense de yenilse de taraftar gurur duyacağı bir takım izleyecek demiştim. Belki turu getiremedik ama dünyanın saygısını kazandık. Bizi seyredenlere keyif ve gurur verdik.

Bu gurur bize yeter hocam. Çok şey konuşulurdu, orada ki maçta penaltı olsaydı, orada bir tane atsak ve dün ki maçta ilk dakikadaki gol olmasa vs vs.

Hiç biri önemli değil, her zaman dediğimiz gibi YENSENDE YENİLSENDE.

Teşekkürler Galatasaray, böyle bir takım yarattığın için sana minnet borçluyuz Fatih hoca.

Seni sevmeyen ölsün be cimbom.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ortamı Germek İçin Yazmıyorum Ama Twitterda Bir Yazı Gördüm Bilmem Katılırmısınz Galatasaraylı Arkadaşlar Alınmasın.
"bizim uefa Kupamız var" OUT "Olsun biz Madrid'i Yendik" İN :)

biz niye görmedik hacı ? kendi aranızda döndürüyorsanız geyiği bilemeyiz tabi...
ayrıca hala bizi tanımamışınız.. bizim için "maç" lar onemli değil... kazançları önemli...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Şampiyonluk Şarkısı Böyle Yarım Kalmayacak, O Kupa Bir Gün Ellerinizde Kalkacak!

BHcPzesCAAAG3wx.jpg

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Rahat, rahat oturarak maçımı izlerim artık diye düşünmüştüm.

Galatasaray o fırsatı vermedi. İkinci yarı yine bacaklar kasılmaktan ağrıdı.

Yaşattığın duygular için, teşekkürler Galatasaray.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Drogbanın topuğu, Eboue nin çatala takması, Sneijderin top kontrolüyle adam geçmesi v.s...

hepsi şahaneydi amaaa

en çok

Sabri'nin 3-5 milyon kişiye yaptığı kapak hoşuma gitti... (adam kısa donuyla kumda oynuyor gelmiş Sabriye laf ediyor :) )

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Düşünün, dünyanın en pahalı en büyük 2 takımından birine karşı oynuyorsunuz ve taraftarınız "4,4,4!" diye bağırıyor. Daha ne denilebilinir ki!

TEŞEKKÜRLER GALATASARAY!

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Elmander atsaydı iyiydi. :D [MENTION=23713]Karargaht[/MENTION]

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[video]http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/buyuk-bulusma-%7C-adanali-ronaldo-cr7ye-kavustuSXTVQ44929SXQ?utm_source=Facebook_SporxTV&u tm_medium=facebookcom&utm_content=daily&utm_campai gn=IcerikPaylas[/video]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ronaldo , ronaldoyu görünce :D ...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[MENTION=87948]ByEGT[/MENTION] Hocam bunlara gerek yok. :) Bizler kendi işimize bakalım.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
İlk onbir de başlamaz demiştim. :D Ama ikinci yarıda aldı, bu tahminin için tebrik ediyorum. :)

İlk 11 olmayabilir ama diye özellikle demiştim ancak girmesine gerek yoktu, Eboue'nin maşAllah'ı vardı. Quaresma misali gol attı eleman.

Sabri reiz Modric'e çalım attı bi pozisyonda da ondan hızlı koştu'ya artık tek dalga geçmem, saygımı kazandı :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
"Amacımız Türk Olmayan Takımları yenmek..."

Bu takımı bu yüzden seviyorum.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Real Ronaldo sayesinde tur atladı ronaldo gibi bir oyuncusu olmasa iki maçta çok farklı bitebilirdi.Gene de ikinci yarı tarih tekerrür etti 2001 de 0-2 den 3-2 yaptık bunda 0-1 den 3-2 yaptık(son golü saymasakta olur)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tebrikler gs güzel maç çıkardı..

dün bir tweet okumuştum ''madrid iddaadan parayı vuracam diye yaptığına bak şimdi 2 sene konuşurlar'' diye :) şaka bi yana derslerini aldılar iyi oldu bir daha türk takımı diyince iyi düşünsünler, biraz hafife aldılar bence

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Fenerli babam bir bagırdı akşam koşa koşa odaya gittim noldu dedim 2-1 oldu dedi çay alıp bende izliyim dedim mutfaga gittim gene bagırdı 3-1, totem buldum ben gidince atıyolar:D 4-1 olur belki diye gene gittim içeriye bu sefer yemedi malesef 3-2 olmuş son dk da.