- Reaksiyon puanı
- 227
Tanıtım muhteşemdi.İnsanı duygulandırıyor.Formalarda bir okadar güzel.Emeği geçenlere teşekkürler.
Site mükemmel, tanıtım mükemmel, beyaz forma mükemmel. Ama parçalı geçen senekiyle nerdeyse %100 aynı ve pembe ne ya? Tasarımcımız bayan olursa işte böyle pembe giydirir adama.
Pembe de olsa saray saraydır ve bazıları o sarayı karıştırmak için elinden geleni yapar
---------- saat 01:32 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:30 eklenmişti ----------
Beyaz değil krem formaParçalı geçen senenin neredeyse aynısı değil tamamen aynısı
![]()
ama bu hala pembe oldugu gercegini degistirmiyorneyse bol sans bu sene avrupada
Pembe olduğu gerçeğini değiştirmek isteyen kim
---------- saat 05:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 02:37 eklenmişti ----------
Çubuklu formamızın nasıl bir şey olduğunu da ligin başlamasıyla görürüz. Çünkü TFF ligin başlamasıyla takımların forma kataloğunu yayınlayacak. Orada takımların bildirdikleri tüm formalar oluyor. Mesela geçen yılki cesaret forması gibi![]()
Parçalı dışındakiler vasat olmuş,hele krem forma sanmıyorum pek satılsın. Tasarımcılar ne iş yapıyor merak ediyorum,tasarım namına hiç birşey yok bu formalarda. Tasarım işini açık yapsalar ne güzel tasarımlar ortaya çıkabilir.