Galatasaray 2-5 Kocaelispor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Şimd buradakiler kendilerince eğlenerek dalga geçiyorlar, geçsinlerde hiç sorun değil. Kocaelispor'a da helal olsun güzel oynadılar ve iyi bir galibiyet aldılar.

LigTv'nin sitesindeki haberlere göre Skibbe kesin gidici. Yerine ya cevat hoca gelecek ya da Hagi.

Zaten takımda otorite kaybı vardı. Herkes çok disiplinsizdi, bir düzen gerekiyordu. Skibbe'nin daha önce yollanması lazımdı.

Beşiktaşlı ya da diğer takımdan arkadaşlar da hemen sevinmesinler. Çünkü 3 yıl önce fener bizi 4-0 yendiklerinde son 2 hafta varken şampiyonuz demişlerdi ama sonunda zırlayarak ağladılar (bkz: youtube veya ezikfb.com). O yüzden kimse şimdiden Galatasarayımız yenildi diye sevinmesin hemen.

Bana kalsa Eric Gerets'i getiririm. Çok iyi bir hocaydı ama onun zamanında ne oyuncu vardı bu kadar, ne de para.

Hayırlısı olsun ama bu mağlubiyet çok kötü oldu bizim için.

Herşeye rağmen GALATASARAYIMIZ ile her zaman gurur duyuyorum ve başkalarının yaptığı gibi yuhlamak yerine sonuna kadar destekliyorum.!

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Şimd buradakiler kendilerince eğlenerek dalga geçiyorlar, geçsinlerde hiç sorun değil. Kocaelispor'a da helal olsun güzel oynadılar ve iyi bir galibiyet aldılar.

LigTv'nin sitesindeki haberlere göre Skibbe kesin gidici. Yerine ya cevat hoca gelecek ya da Hagi.

Zaten takımda otorite kaybı vardı. Herkes çok disiplinsizdi, bir düzen gerekiyordu. Skibbe'nin daha önce yollanması lazımdı.

Beşiktaşlı ya da diğer takımdan arkadaşlar da hemen sevinmesinler. Çünkü 3 yıl önce fener bizi 4-0 yendiklerinde son 2 hafta varken şampiyonuz demişlerdi ama sonunda zırlayarak ağladılar (bkz: youtube veya ezikfb.com). O yüzden kimse şimdiden Galatasarayımız yenildi diye sevinmesin hemen.

Bana kalsa Eric Gerets'i getiririm. Çok iyi bir hocaydı ama onun zamanında ne oyuncu vardı bu kadar, ne de para.

Hayırlısı olsun ama bu mağlubiyet çok kötü oldu bizim için.

Herşeye rağmen GALATASARAYIMIZ ile her zaman gurur duyuyorum ve başkalarının yaptığı gibi yuhlamak yerine sonuna kadar destekliyorum.!
Neredeyse demek istedigim herşeyi söylemişsin bencede Eric Gerets getirilmeli ama çok zor artık

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
valla bu ara işsizim. beni getirin. aylık 2000 lira maaş verin. bakın Galatasaray'ı şampiyonlar ligi şampiyonu yapmıyor muyum :D

Bir Galatasaray'lı olarak yenilmemize üzülsem de Kocaeli'de yaşayan biri olarak da Kocaelinin galibiyetine sevinndim açıkçası. Bundan sonraki tüm maçları kazanırsa Kocaeli ligden düşmekten kurtulur. Seri için deplasmanda Cimbom iyi bir başlangıç.

Skibbe'ye de bişe demiyorum. Adamın elinde ne oyuncular var kullanamıyor.
Almanya'ya kök söktürdüğümüz Milli takımda yıldız kim vardı???
O maçtaki elemanların çoğu da Cimbom'luydu. Hoca farkı diyelim :S

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Çok kötü oldu ya...

Gülme komşuna gelir başına derler ya... bir gün önce fener yenilince pek hoşumuza gitmişti ama ertesi gün tam felaket oldu.

bakalım yönetim ne kararlar alacak?

Ben Cevat hocadan yanayım.

october

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hagi ya da Gerets, bence gönderilmişlerden / gidenlerden medet ummayın. Cevat hocayı ayrı tutmak lazım tabii ...

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Hagi ya da Gerets, bence gönderilmişlerden / gidenlerden medet ummayın. Cevat hocayı ayrı tutmak lazım tabii ...

Skıbbe bugün 12.30 da istifasını açıklayacakmış, son dakika bilgileri bu yönde.

yazdığınız gibi hagi veya geret vs. denenmişleri denememek lazım.

Cevat Hocaya bir şans vermek lazım.

yabancılara gösterdiğimiz sabrı Cevat hocaya da tanımalıyız.