Galatasaray 2-5 Kocaelispor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Güzel Skor :P

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Gsliler yuh artık hatteçtepe 7-0 yeniyoruz siz 5-2 yuh artık

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başarılar Gelir Geçer Galatasarayım sana Bir Ömür Yetmezzz

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
iyikide yenildi takım skibbe artık gideceği için o kadar umutluyum ki.. Sıra nonda ,santis, meira ve ve sabride, aydını kesiyo adam ya anlamak mümkün değil..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Skibbe kesin yolcu bu sefer. Feldkamp da gitse süper olacak. Artık Cevat Hoca ile gitmemiz lazım.

lovemeorhateme

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bi adamın 4 gol atması kural hatası değilmi?

öl öle :D cincon kaybetti ise kesin kural hatası vardır.sadece kendilerine yarayan durumlarda seslerini cıkarmaz onlar.izleyemedim ama mac sonrası kocaelili oyuncuların dopingli oldugunu falan iddia etmediler di mi? :D :D:D:D

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hadi size aklıma gelen bir bilmeceyi sorayım :D

Kocaelinden 5 tane yiyen Hanımelinden kaçtane yer?

:D

lovemeorhateme

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gsliler yuh artık hatteçtepe 7-0 yeniyoruz siz 5-2 yuh artık

birader sen gecen haftada kalmısın sanırım bu hafta antalyadan size bi adet gol hediye ettiler ruyadan uyan artık :D sivas ya da kartalım sampiyon olacak bu belli oldu da ikisine de basarılar hak eden alır umarım kupayı:icon_:

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
haha kesinlikle bjk şampiyon olacak.. Tabi :) Gönülden inanıyorum sana lavmiorheytmi :) Bir fenerbahçeli olaraktan sivas alacak birinciliği :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
maçta hagi de varmış..
yeniden gelebilirmi sizce?

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kupa ne edicem ya.. yıldız için mahkemeden şampiyonluk kararı çıkartanlar baksınlar önlerine :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hagi futbolcu olarak harika biriydi ama antrenör olarak daha çok pişmesi gerek. Gelmesi iyi olmaz.

lovemeorhateme

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kupa ne edicem ya.. yıldız için mahkemeden şampiyonluk kararı çıkartanlar baksınlar önlerine :)

o ben degildim beni baglamaz yıldızla degil tarihinle övünürsün :D ayrıca di mi ne ediceksiniz kupayı siz cinconu yenin oturun assa karısmayın öle sampiyonluk islerine kupa islerine :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar minnoş, cincon gibi laflar hiç hoş değil.Lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim, saygıyı elden bırakmayalım :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yenildik diye istediğiniz kadar sevinin ama saygılı olalım biraz.

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tamam da minnoş dediğim kişi benim kardeşim, arkadaşım.. :) Merak etmeyin tartışma veya saygısızlık yok sadece şakalaşmak niyetimiz :)

xxBlackPearl

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Süprizlerle dolu bi haftaydı :) ...

Bu skoru görünce ben bile üzüldüm gs nin haline ....
Rakibinin zayıf diye küçümsenmemesi gerektiğini anlamış ve ders almıştır herhalde GS...

Bordeaux maçını kesin alır gözüyle baktığım gs aslında haftaya bordeaux maçına Kocaeliyi gönderse nasıl bi sonuç çıkar acaba :)
Ama ne olursa olsun UEFA da başalılar diliyorum Gs ye

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle Avrupa'da Dünya'da Türkiye'yi temsil eden her Türk takımını sonsuz destekliyorum bende fenerbahçeli olarak.. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş.. Önemsiz detaylar bunlar dünya arenasında..

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sporun herhangi bir dalında en önemli şey rakibe saygı duymaktır.Galatasaray Kocaeli'yi küçümsedi ve hak ettiği bir mağlubiyeti aldı.Kocaelispor'a teşekkür ederim,bizimkilerin aklını başıona getirdikleri için.UEFA şampiyonu olduğumuz sezon da Chelsea'ye Ali Sami Yen'de 5-0 yenilmiştik ve o maç bizim aklımızı başımıza getirmişti(O maç öncesi de Fatih Terim çok iddialıydı.Kalecimizin eline top değmeyecek demişti.Evet değmedi,gelen her şutu içeri almıştı).Dilerim tarih tekerrür etsin ve UEFA Kupası'nı tekrar kazanalım.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sporun herhangi bir dalında en önemli şey rakibe saygı duymaktır.Galatasaray Kocaeli'yi küçümsedi ve hak ettiği bir mağlubiyeti aldı.Kocaelispor'a teşekkür ederim,bizimkilerin aklını başıona getirdikleri için.UEFA şampiyonu olduğumuz sezon da Chelsea'ye Ali Sami Yen'de 5-0 yenilmiştik ve o maç bizim aklımızı başımıza getirmişti(O maç öncesi de Fatih Terim çok iddialıydı.Kalecimizin eline top değmeyecek demişti.Evet değmedi,gelen her şutu içeri almıştı).Dilerim tarih tekerrür etsin ve UEFA Kupası'nı tekrar kazanalım.

inş.. ama bir fatih hoca var birde skibbe.. birisi o sene 4. şampiyonluğunu kutladı. diğeri ise hiç..