Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
evet hakem hataları her zaman her maçta her takım için var. bu sezon daha beter hatalarla başladı lig. ama bu hatalar bir tek galatasaray'a karşı yapılmıyor. fenerbahçe'nin ofsayt gerekçesiyle golü verilmiyor, beşiktaş'ın penaltısı verilmiyor vs. vs. herkesin hakkı yeniliyor burada bir tek galatasaray'a düşmanlık güdülüyor gibi konuşulması saçma. ligi katlediyorlar desen tamam haklısın ama tek takım katledilmiyor. katledilen takım arıyorsan belli kimi katlettikleri. ayrıca servet'in pozisyonu belki kırmızı değildi ama sabri bunu hak etti. çünkü öncesinde de çok itiraz etti çok artistlik yaptı. ayrıca melo'nun bir pozisyonu var olcan'a sanırım göz göre göre arkadan ayağına basıyor resmen sakatlamak amacıyla kasıtlı yapıyor. suratındaki ifadeden belli yanlışlık olmaması çünkü olcan maçın başından beri deli etti melo'yu o da gururuna yediremedi tabi. hakem o pozisyona faul bile vermedi. o pozisyona faul verip kırmızı kart dese ne diyecektiniz acaba.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
geçen hafta Galatasaraylılar sevininci fb puan kaybetti diye neler diyordun şimdi tam geri dönüş yapıp neler diyorsun :D komik

---------- Post added at 23:09 ---------- Previous post was at 23:03 ----------

yazık o kadar emeğe yazık

Geçen haftaki olay şöyleydi; Bir arkadaş Fb puan kaybettiği için iyi oldu bu demişti.

Bende sinirlenmemiştim de kızmamıştım da (zaten haddim değil puan kaybımıza sevinen birisine kızmak, herkes özgürdür.)

FB'nin puan kayıbına seviniyorsunuz da sizin takımınız kazabiliyor mu demiştim. Futbolu seven birisi olarak bu benim düşüncemdi.

Bakın ne Gs, ne Bjk, ne de Ts istikrarlı değiller kötü oynuyorlar puan kaybediyorlar.

Ayrıca bir yönetici olarak değil bir futbolsever olarak yorum yapıyorum sizler gibi.

Bir kaç arkadaşlar da yönetici böyle diyorsa herkes yapsın falan demiş.

Arkadaşlar olayları seviyeli bir şekilde yorumlamak var bir de kahve de yorumlar gibi yorumlamak var.

Eğer siz başka bir şekilde yorumlamaya çalışırsanız, yorumunuza göre gereğini yapar ilgili bölümün yöneticileri.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bu iş gerçekten uzamadı mı ?

konu başlığı ne içeriği ne konuşulan ne ?

ve bunu yapanlar, çömez üyeler değil...

neyse sıkıntı özelden çözün, demiştin dememiştin ...

herkes herkesin mağlubiyetine sevinebilir.. üzülebilir...

Tahrik oluşturmadığı sürece... bunda sıkıntı yok..

bir mağlubiyet sonrası sevincini(dokundurarak) mağlup olanların ortamında dile getiriyorsan gelecek tepkiyide hoş karşılaman lazım, üzüntülü birisinden normal tepki almayı umamazsın.. hemde bu tarz haksızlığa uğradığını düşündüğü durumlarda.. İnsan psikolojisi bu ...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bir mağlubiyet sonrası sevincini(dokundurarak) mağlup olanların ortamında dile getiriyorsan gelecek tepkiyide hoş karşılaman lazım, üzüntülü birisinden normal tepki almayı umamazsın.. hemde bu tarz haksızlığa uğradığını düşündüğü durumlarda.. İnsan psikolojisi bu ...
+1

üstelik bunu yapan sıradan bir üye değil. ana sayfada haberleri çıkan bir editör. bu konumda olan kişilerin yazdıklarında daha dikkatli olması lazım. imam coşarsa cemaat neler yapmaz.

Alır heralde galatasaray.
bu komik mesela. :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kimse rakip takip puan kaybedince üzülmenizi beklemiyor bir yarıştayız tabiki sevineceksiniz bunu rakip takım taraftarlarının olduğu bir konuda dile de getirebilirsiniz ama olay dalga geçmeye varınca ki bakarsanız her mesajda buraya varmış o zaman aynı oranda tepkide gelecek bu zorunuza da gitmeyecek. Bir seviye muhabbetidir gidiyor ama öyle bir yorum göremedim ben o yüzden seviyeli cevap vermeyenlere de kızamıyorum.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
@rts_bora

Eleştirileriniz için teşekkürler, bundan sonra daha da dikkatli olurum böyle maçların ardından yorum yaparken. O zaman bir sonraki Bjk - Fb konusunda görüşmek üzere :D

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
@rts_bora

Eleştirileriniz için teşekkürler, bundan sonra daha da dikkatli olurum böyle maçların ardından yorum yaparken. O zaman bir sonraki Bjk - Fb konusunda görüşmek üzere :D

anlayışın için teşekkürler

ykaduman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Boşuna izliyoruz ki önceden sonuçlari belli maçlari boşuna uğraşiyor bizim çocuklar başkan uğraşmali yöneticiler uğraşmali türkiyede futbol futbolcular ve teknik direktörler tarafindan şekillendirilmiyor!!!

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bu yorumumu dikkatli okuyun.

Seyirci sayısına baktınız mı ? Ya geçen haftaki Maçta seyirci kaç kişi idi ? Yalnız Galatasaray değil, feneri beşiktaşı trabzonu, hepsi böyle.
Seyirci sayıları dibe vurmuş, niye ? Şike mi ? kötü futbol mu ? Bilet mi pahalı ? hayır bunların hiç biri değil.

Artık Türkiyede futbol seyircisi yetişmiyor.(Futbolsever de diyebilirsiniz)
Niçin yetişmiyor?
Çünki yeni nesil futbolu göremiyor. Çünki Futbol izlemeye Stada gidemiyor (Ya zamanı yok,ya stat başka ilde vs vs) geriye kalıyor tv. Eh tv lerde paralı olduğuna göre, kaç kişi para ile evde maç izliyor?
Bugun en sıradan maçlar bile şifreli kanallarda yayınlanıyor, yeni nesil canlı yayının yüzünü bile göremiyor. Görmediği takımı-futbolu niçin sevsin? bundan 10 yıl önceki seyirci sayılarına bakın.Birde şimdikilerine bakın.

Futbol Şifreli kanallarda yayınlanmaya devam etsin, emin olun 15-20 yıl sonra Futbol seyircisi ile Tenis seyircisi kafa kafaya eşit olur.

lahalehey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yani futbol bu, kötü de oynanabilir, hata da yapılabilir, mağlubiyet de olabilir sonuçta her maçı kazanacaksınız her maç iyi oynayacaksınız diye birşey yok.

aynı şekilde hakemler de hata yapabilir, insandır. olmaması gerekir ama olur bi an dalar görmez pozisyonu. yani insanlık hali, olması normaldir böyle şeylerin. ancaak, servetin pozisyonundaki yan hakemin suratındaki ifadeyi , mimiklerini gören kimse gelip ya bu da hata yapabilir ne olacak demesin. kimse gelip o kadar süre çalışıp koşup faul olmayan bi pozisyonda faul de çalınınca hırsını toptan çıkaran adama kırmızıyı kimse iyi niyetli hata olarak göstermesin. ha, gidip hakeme el kol yapsa, her maç emrenin yaptığı gibi üstüne yürüyüp kaşlarını çatıp (>:< aynen böyle) el kol hareketi yapsa bişey demem. ama ayıptır ya, inanın kaybettiğimize üzülmüyorum, hiç bi hatanın arkasına da saklanmak istemiyorum ama bu hakemlerle iyi de oynasanız kötü de oynasanız aynı. yazık..

diğer takımdan arkadaşlara not: sizin takımınız da elbette benzer durumlar , mağlubiyetler yaşadı, yani böyle durumlarda eğer olgun bir insansanız rahatça empati kurup bu durumdaki taraftarın neler hissettiğini, sinirli, agresif, belki şaka kaldırmaz olabileceğini siz de biliyorsunuz. evet, bir fb taraftarı gs yenildiği zaman sevinir, aynı şekilde bende seviniyoum tersi durumda. ama gidip de fenerbahçeli kardeşlerimin konusunda gidip laf atıp, laf sokma gibi bi durumum olmaz. çünkü bu son derece çocukça. empati , karşılıklı anlayış seviyeyi korumamıza yardımcı olur.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Bünyamin, Hüseyin Göçek, Yunus Yıldırım, şimdi de bu arkadaş. Maçın hakemi kızağa çekilmiş, iyi de bundan bize ne!!! Giden puanlar geri mi gelecek?

Bu sene 4. kez başımıza hakem faciası geliyor. Haftaya da Cüneyt Çakır denen GS düşmanı herifi vermişler. Biz ne zaman huzura ereceğiz, elinizde hakem kalmayınca mı? Diğer maçlar voleybol maçı gibi geçiyor bir şey olmuyor, bizim maçlara gelince aslan kesiliyorlar birden. Bu taraftarın çok ahını alıyorlar, elbet acısı çıkar.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Tükiye'de hakemler kötü değil sadece onlara verilen talimatlara uyuyorlar, bide göstermelik olarak kızağa çekmeler falan, çocuk kandırır gibi...

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
nedense bizim maçları yöneten hakemler kızağa çekilir,hakemliği bırakır???

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
@rts_bora

Ben nasıl bir Fb'li olarak, Gs'nin Türkiye içindeki mağlubiyetine seviniyorsam her fb'li ve gs'li için bu durum böyle.

Abartılı bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Fb yarın yenilirse sizde aynısını yapabilirsiniz futbol da herşey var.
işte bu arkadaşımız bu sitede editör...

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Editörse işini yapsın, zamanında GS ne acılar çektirmişse adama artık bir türlü unutamıyor. Editörün ne işi var bu tür ikili tartışmalarda?

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Evet bu sitenin editörüyüm rahat olun arkadaşlar.

İki de bir bunu söylemek zorunda değilsiniz. Ayrıca arkadaşlarla anlaşmış bitirmiştik konuyu.

Ne oldu bir derdiniz mi var? :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
paramore forumdan çıkmış bir editör, önce forumdaydı yani, ben editör değil üye gözüyle bakıyorum yorumlarına

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ben editör yada üye gözüyle değil 20'li yaşların başında bir çocukcağız gözüyle bakıyorum. Çok istisna kişiler değilse gerçek hayatta çok ciddiye almam söylediklerini, o yaştaki insanların. Yani konuyu da olayı da büyütmeyin derim.