Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
@rts_bora

Ben nasıl bir Fb'li olarak, Gs'nin Türkiye içindeki mağlubiyetine seviniyorsam her fb'li ve gs'li için bu durum böyle.

Abartılı bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Fb yarın yenilirse sizde aynısını yapabilirsiniz futbol da herşey var.

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hakem faktörü tabiki çok önemli ama maçın kırılma anını kazımın sakatlanması olarak görüyorum ben. sonra gökhan zan sakatlanıyor 10 kişiyken gol yiyoruz, servet giriyor ve kırmızı kart görüyor. servetin pozisyonunu kaçırdım o yüzden değerlendiremeyecem ama sabrinin kartı yerindeydi. bin defa uyardılar itiraza sarı kart gösterecez diye, sabri resmen yeri dövdü. ben hakem olsam bende kartı verirdim. itiraz etmemeyi öğrenmemiz lazım.

Hakeme bişey dedimi? demedi, o hırsla gayet doğal hakemlerimiz avrupadaki maçları izlesinler sabrinin kartı ağırdı, servetin kartı ağırdı, son adam değildi göbekten adam geliyordu, attıkları 4. gol ofsyat değilse Selçuğun attığı gol hiç değil sonuçta FEDERASYON İSTİFA diyoruz...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
hakem hakem halem ben böyle sacma sapan hakem görmedim aytekin durmaz koyu bir fenerbahçelidir yarınki macı hesaplamıştır fener yenerse gs puan farkı atar diye hesabını yapmış belli bu yüzden gs bu macı kaybetmesi icin herşeyi yaptı tff istifa

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Açık açık art niyet var. Lig temizlenmeden, emek hırsızlığı yapıldıkça bu mücadele niye?

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ben böyle rezil hakem görmedim bence ligi tekrar ertelesinler birkaç sene oynanmadan feneri şampiyon yapsınlar ki feneri tutan herkesin gözü doysun ve bize düşman olmayı bıraksın

relief2507

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konunun fenerli ne ilgisi var.Bewko sakin ol.Fenerin derdi kendine yeter.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fatih Terim: Bazen çok şey söylenmesi gerekir ama sessiz kalmak en iyi cevaptır. Anlayanlar için tabii ki...

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Hakem resmen katletti maçı.

Sabri'nin gördüğü kırmızı haksızdı. Çünkü Sabri hakeme tepki vermiyor. Sinirlenen bir insan illaki hıncını bi yerden çıkaracak ki Sabri'nin de sinirlenmesi normaldi. Çünkü Sabri'nin müdahalesi topa idi.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
@rts_bora

Ben nasıl bir Fb'li olarak, Gs'nin Türkiye içindeki mağlubiyetine seviniyorsam her fb'li ve gs'li için bu durum böyle.

Abartılı bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Fb yarın yenilirse sizde aynısını yapabilirsiniz futbol da herşey var.

geçen hafta Galatasaraylılar sevininci fb puan kaybetti diye neler diyordun şimdi tam geri dönüş yapıp neler diyorsun :D komik

---------- Post added at 23:09 ---------- Previous post was at 23:03 ----------

yazık o kadar emeğe yazık

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hakemin 30 milyon akrabası oldu bu akşam. Fena saydırıyorlar.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
izlediğim en kötü maçtı.sağolsun hakemde maçın anasını ağlattı ve bizde keriz gibi her pozisyonda düştük tahrikten olsun başka nedenlerden olsun hepsine düştük.suçun çoğu bizde bu takımda oynuyosan hakemin her hareketinde tahrik olmamak lazımdı.yapacak bişey yok adamlarda geldi attı.İnşallah böyle bir maç yaşamayız bi daha.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
"Galatasaray böyle sıkıntıları görmüştür ve bundan güçlenerek çıkacaktır! Öyle de olacaktır!" Fatih Terim

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bu gidişle bi küfürde sen yiyecen hakemin yanında

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
" Fb yarın yenilirse sizde aynısını yapabilirsiniz futbol da herşey var."

Bunu sitedeki yetkili birinin ağzından çıkan bir söz olarak not edin. 2 gün sonra her yenilen takımla dalga geçilip, ortam kızıştırılınca hiç kimse ceza almasın.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Onun forumla ilgili bir yetkisi yok. Kimse çizgisini bozmasın, tahriklere kapılmasın.

Maç dışındaki etkenlerle de ilgilenmeyin.

nlajskdnşadnal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
az önce twitter da dünya trendine girdi abdulah yılmaz yediği küfürler türkiyedeki galatasaraylılarla sınırlı diil.böyle hakemlerin olduğu bir ligden tiksiniyorum.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Skoru görür görmez şaşırdım :D

paduwan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir fblinin söyledigine ne kadar güvenilir bilemem sonucta ligden cekilcez diye aglayip sonra tükürdügünü yalayan bir gruptan ibaretsiniz.

Reaksiyon puanı
10,327
galatalı arkadaşlar, bu ne hiddet bu ne celal böyle yav!
durun hele size bir 99'luk tespih yollayam, biraz "ya sabır" çekerseniz, sinirlerinize iyi gelir.
bu arada yarın beşiktaş bizi yenerse valla tespihimi geri isterim, ona göre ha! :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray'dan hakeme sert tepki!

ali-durust-423.jpg

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'a 4-2 yenildikleri karşılaşmanın hakemlerini sert bir dille eleştirdi.

Karşılaşmadan sonra basın mensuplarına açıklamada bulanan Dürüst, ''Hakemlik adına utanç verici bir geceydi'' dedi.

Ali Dürüst, hakemlerin çok kötü bir yönetim gösterdiğini savunarak, ''Galatasaray daha çok 3 puan kaybeder ancak futbolu bu şekilde çirkinleştirmeye kimsenin hakkı yok. Burada seyirciyi de kutlamak lazım, bu tahriklere gelmediler. Sahiden takımlarını desteklediler. Seyirciyi galeyana getirmek için her türlü tedbir alınmıştı. Bunun son olmasını istiyorum'' diye konuştu.

Dürüst, Galatasaray'ın futbolda yaşanan kaosun içine çekilmeye çalışıldığını öne sürerek, şunları söyledi:

''Futboldaki kaosun içinde olmayan Galatasaray'ı da kaosun içine çekmeye çalışanlar var. Biz bunlara izin vermeyeceğiz. Sahadaki hakemlerin, başkanlarından aldığı talimatla böyle çıktığını düşünüyorum. Galatasaray daha puan kaybeder, puanlar kaybeder ama biz futbolu kazanmaya çalışıyoruz. Fedakarlığımız bunun için. Seyircilerimizi kutluyoruz bu tahriklere kapılmadılar.''

Maçın hemen başında Engin Baytar'a gösterilen sarı kartla hakemlerin tavırlarının belli olduğunu savunan Dürüst, ''5. dakikadaki sarı kartta zaten olay kendini belli etti. Yan hakemin kırmızı karta (Servet'e gösterilen kart) müdahale ederkenki ifadesini televizyondan gördüğünüz vakit artık bir şey konuşmaya gerek yok. Dolayısıyla 8 kişi oynayan bir takım 5-6 dakika fazla oynuyor. Sahiden üzüntülüyüz. Futbol bir kaostan geçiyor, kulüp olarak bu kaosu önlemek için bütün fedakarlığı yapıyoruz ama aynı anlayışı görmüyoruz'' ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanan Kazım ile Gökhan Zan'ın durumlarının belli olmadığını dile getiren Ali Dürüst, şunları kaydetti:

''Futbolun içinde olan şeyler, bu tip sakatlıklar olacak. Hatalı goller yenilecek, hepsi olacak. Yani futbolcular da hata yapabilir ancak burada bunun taammüden olduğunu düşünüyorum. Biz futbolu güzelleştirmek için bütün fedakarlığı yapıyoruz, herkesten de aynı anlayışı bekliyoruz. Hakemlik adına kötü bir geceydi.''

Dürüst, ''Merkez Hakem Kurulu'na bir uyarınız olacak mı?'' yönündeki soruya, ''Herhalde kendileri izlemişlerdir ve kendileri adına üzülmüşlerdir. Biz de onlar adına üzüldük zaten'' yanıtını verdi.

AA-Sporx

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
dmekki hakemlere federasyona ve başkanına her türlü sövmek lazım bu ligde tutunabilmek için. Bizim iki maçtır hata denilemeyecek türden pozisyonlarla puanlarımız çalınıyor kazansa da kaybetse de düzenli olarak herkese sövenler hata denilemeyecek barizlikte pozisyonlarda bile kollanıyor. Kaleci gibi el kol kullanan defans oyuncularını görmeyen taraftarlar acaba son iki haftada bize yapılanlar kendilerine yapılsa ne diyecekti federasyona ve hakemlere. Gerçi ne diyecekler kollandıkları halde sövüyorlarda...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Musleranın yediği ilk 2 ve 4. gol hatalı goller , kendisini eleştirmek istemiyorum olumsuz yönde , çok genç ama , gelişmesi lazım daha .
Hakem maçı katletmiş diyebilirim , servetin kırmızı kartı hatalı , sabrinin ikinci sarı kartı hatalı . Yazık oldu , yok yere 3 puan kaybettik

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tipe gel

news_manset_resim_ua_fffffffff00001.jpg

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
hakem bitirdi maçı !!!!!!!!

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
hakem kötüydü. biz de şanssızdık belki ama takım da kötüydü. çok acemice goller yedik. fatih terimin en kısa zamanda çift forvetli sisteme dönmesi lazım. rijkaard bile 4-3-3 sevdasında ısrar edince dayanamadı ve gönderildi. bu gidişle terimin de onu aynı olacak. önemli olan bir sistemde ısrar etmek değil. elindeki takıma en uygun sistemi kullanmak. bunu ben değil, mourinho söylüyor.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
sen hangi taktikle oynarsan oyna.. bir pozisyonda saçmasapan kırmızı verirse hakem, hoop 10 kişisin.. başka bir pozisyonda sarı kartı olan adamın üzerine oynarsan bir kırmızı daha yersin hooop 9 kişisin.. sabri dün akşam sinirliydi.. sabrinin pozisyonu da bana göre faul değil, özetleri açsınlar izlesinler, faul yapıldığı iddaa edilen adam bile pozisyondan sonra hemen kalkıyor topa koşuyor.. faul olsa yerde yatar 2-3 dakika debelenir dururdu.. bu maçı gs kaybetmemiş, hakem almıştır.. geçen hafta terim konuştu, hakemler de dediler kendi içlerinde "haftaya görüşürüz" bu yan hakemi ben amatör ligde bile oynatmam.. servetin pozisyonunda hakemin gözleri önünde herşey, yan hakem ne diye karışıyor, bariz gol pozisyonu yok bişey yok.. yazık ettiler galatasaray a.. ben beşiktaşlıyım, hemde en fanatiklerinden.. 4-5 ay boyunca içine ettiler futbolumuzun... öyle miydi böyle miydi şu geldi bu gitti.. yine birsürü senaryo yazılıp çiziliyor.. neyse konuyu fazla dağıtmadan toparlayayım, cenk tosun un pozisyonuna baksınlar, çok çok ince bir pozisyon ve ofsayt da değil, hakem bunu kaçırır yada iyi süzemez eyvallah dersin, ama kabak gibi olan şeylerde de sen art niyetli davranırsan bu iş olmaz, bu lig yürümez.. hakemlerin alacağı notları çok merak ediyorum.. duyan gören bilen varsa bana p.m ile ulaşırsa sevinirim..

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Goller birbirinden güzel... Gaziantepspor'u tebrik ediyorum

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bu maçta AZİZ'in parmağı vardır demedi demeyin :P