Galatasaray 0-1 Fenerbahçe - Video - Turkcell Süper Lig 27. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
ŞOK ŞOK ŞOK Fenerbahçe kalecisi kale vuruşunu yaptı ve gol oldu

Kaleden kaleye gol atan fenerbahçe kalecisinin golüyle Fenerbahçe yine derbiyi kazandı

Hakkıyla maçı alan feneri kutluyoruz :D

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Geçen haftadan belliydi bunun böyle olacağı.Takım gene iyice azıttı.Artık bu saatten sonra ne *** yerse yesinler.Hiç umrumda değil. :cursing:

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
ŞOK ŞOK ŞOK Fenerbahçe kalecisi kale vuruşunu yaptı ve gol oldu

Kaleden kaleye gol atan fenerbahçe kalecisinin golüyle Fenerbahçe yine derbiyi kazandı

Hakkıyla maçı alan feneri kutluyoruz :D

lütfen iğnelemeden konuşalım :tt2:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Yok arkadaş Gs FB yi gördü mü eli ayağı birbirine dolaşıyor.Yok yeni gelen yabancılara bu fb fobisinden bahsetmeseler adamlar ahat rahat oynayacak..

tebriklr FB.sahada futbol adına hiçbir şey yoktu..Derbinin adı var yıllardır ama sahada oyun yok.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Söke söke aldık maçı,işte bu kadar.

Helal olsun Fenerbahçem helal olsun savaşan futbolcularımız.Hepsine helal olsun helal...

söke sökenin anlamı değişmiş şans eseri kazanmak olmuş anlaşılan :) Burada FB'i tebrik ediyorummm :) Rıdvan'a bugün gıcık oldum :) skora göre yorum yaptı :)

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
söke sökenin anlamı değişmiş şans eseri kazanmak olmuş anlaşılan :) Burada FB'i tebrik ediyorummm :) Rıdvan'a bugün gıcık oldum :) skora göre yorum yaptı :)

Şans eseri kazanmak değildir bu :).Şans eseri kazanmak ezilirken gol atarak kazanmaktır.Ama Gs bugün kabul ettirmedi oyununu ettiremedi,doldur boşalt yaptı,defansı geçemedi.2 pozisyonu var daha da pozisyonu yok.Evet Ali Sami Yen'de nasıl oynanması gerekiyorsa oynadı bizim futbolcularımız,sakin oynadılar ve kazanmayı bildiler.Söke söke aldık :)

mitoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısın.Bizim zihniyet yanlış.

Hakemin kafasına birşeyler atmamız lazımdı.
Maçtan önce oyunculara saldırmalıydık.

Soyunma odasına girip Emre'yi karttan aldınız ne oldu? Gene oynayamadı.İlahi adalet.

Misafir taşla,şişeyle karşılanmaz böyle karşılanır.

Başınız sağolsun o..ç.. diyen taraftarlarada yazıklar olsun.

Alexin sırtına gelen şişe uzaydan geldi sanırım aç gözünü biraz...
Yıne fb lehıne yasanan bır hakem facıası ıle sonuclanan bır mac
fb haketmedıgı bır macta galıp geldı

jovanna yerden kalkmadı bir sarı kart bile görmedi sahtekar.
Guiza ya kalkan ikinci ofsayt bayrağı neydi ?
Guiza'ya servet hayvanının attığı osmanlı tokatı ?
guizanın ceza sahası içinde göğsüyle aldığı topa elle oynama diyen hakem keita eliyle topu aldığında nerdeydi ?
Üç futbolcu birden ofsayta düşüyor hakem nerde peki ?

Bizim hakeme kahrolucağımız yerde bide üste çıkıyonuz ya daha ne diyim ben size.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Şans eseri kazanmak değildir bu :).Şans eseri kazanmak ezilirken gol atarak kazanmaktır.Ama Gs bugün kabul ettirmedi oyununu ettiremedi,doldur boşalt yaptı,defansı geçemedi.2 pozisyonu var daha da pozisyonu yok.Evet Ali Sami Yen'de nasıl oynanması gerekiyorsa oynadı bizim futbolcularımız,sakin oynadılar ve kazanmayı bildiler.Söke söke aldık :)

benim bildiğim söke söke almak karşı takımı futbol manyağı yapmak demektir :D bugün fener yenmek için oynamadı 1 tane bulursam üstünede yatarım diye oynadı ve başardı :)

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Yoo öyle birşey yoktur söke söke almak deyiminde :). Fenerbahçe mantıklı bir şekilde oynadı , deli danalar gibi rakibin üstüne gitmedi sakin bir şekilde oynadı ve rakibinde açığını değerlendirdi.Olay budur :).Daha nasıl söksün :).

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
@ mitoz

Kaç bin kişinin içinden dengesizin biri bir tane şişe attı.Tasvip etmiyorum ben.Ama sizin stadda kaç bin kişi neler attı onları söyleyin lütfen :)

Servet'in Guiza'ya attığı tokattan bahsetmişsiniz.Peki sizin Topuz'un Elano'ya uçan tekme ile dalması nedir?

Lugano'nun Santos'u çekip düşürmesi ?

Geçiniz bunları.Olaya objektif bakın.Tek taraflı değil.

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Yenildik ama ezilmedik... :D
Tebrikler Fenerbahçe ve Fenerbahçe'li arkadaşlar...

Haldun Üstünel'den seneye iyi bi kaleci istiyoruz...
Bu Leo Franco'yu bi gönderseler iyi olacak...!!!

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
@ mitoz

Kaç bin kişinin içinden dengesizin biri bir tane şişe attı.Tasvip etmiyorum ben.Ama sizin stadda kaç bin kişi neler attı onları söyleyin lütfen :)

Servet'in Guiza'ya attığı tokattan bahsetmişsiniz.Peki sizin Topuz'un Elano'ya uçan tekme ile dalması nedir?

Sonuç olarak bu maç için hakeme ağlanacak bir durum yok.Her iki tarafada hatalar yapılmış durumda.

mitoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@ mitoz

Bende onu diyorum objektif olmak lazım ;)
Sayi maç neden 5 dk. uzatıldı ? :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
volkanın poposuyla kurtarışı :D

[SDNTV3]http://video.ak.facebook.com/cfs-ak-sf2p/27610/000/690/1260950560356_17588.mp4[/SDNTV3]

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Bende onu diyorum objektif olmak lazım ;)
Sayi maç neden 5 dk. uzatıldı ? :)

Ben diyorum ki o dengesiz taraftarın attığını tasvip etmiyorum.Güzel görüntünün içine etti.Demek istediğim biz güzelce karşıladık sizi stadda.1-2 ufak şeyler dışında.

Fakat kaleci Volkan'da son dakikalarda ortalığı karıştırmak için yanlış bir hareket yaptı.Ayıp.

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Topa karşı yaptığı bu hareket enteresan

Volkan , TOP ve fantezisi :D

aman diyim Volkan :D Yanlış şeyler delikanlıya ters

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Ortalığı karıştırmak için yapılan hareketlerde Keita'yı geçemez kimse :wink:

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Seni işte bunun için çok seviyorum FENERBAHÇEM Helal olsun sizlere (Aslan Terbiyecisi İş Başında)
Yaralı aslana laf söylemeyin zaten yaralı aslan... :D:D:D:D
aslan.jpg

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Aziz başkan

bu maçtan sonra konusmadı hakem hakkında :D Şaşırdık doğrusu

Hayırdır , ne iş :D

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Önce Fenerbahçeyi tebrik edelim..

Hakem yine yaptı yapacağını daha sonra vicdan azabı çekip o yüzden uzattı 5 dk galiba :)

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Geçen hafta Keita yere kendini nasıl atar falan diyince Gs'li bazı arkadaşlar tabi kendini yere atacak o su şişesi Keita'ya gelseydi daha mı iyi olacaktı, su şişesini atanda suçlu değil mi falan diye baya sesler yükselmişti.

Bugün görüyorumda hiç ses yok,yine münferit bir olay denildi :) Geçen haftaki niye münferit bir olay olarak görülmedi? Ya bugün Alex'e gelen su şişesi değilde başka birşey olsaydı...

İlginç...

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Geçen hafta Keita yere kendini nasıl atar falan diyince Gs'li bazı arkadaşlar tabi kendini yere atacak o su şişesi Keita'ya gelseydi daha mı iyi olacaktı, su şişesini atanda suçlu değil mi falan diye baya sesler yükselmişti.

Bugün görüyorumda hiç ses yok,yine münferit bir olay denildi :) Geçen haftaki niye münferit bir olay olarak görülmedi? Ya o su şişesi değilde başka birşey olsaydı...

İlginç...

Kadıköyde Ardaya takılan çelmeler , provakasyonlar

sence münferitmiydi yoksa planlımıydı ?