Şöylemiştim Fenerbahçe alacak diye...
zaten 3 ihtimal var birisinden birisi tutacak

Şöylemiştim Fenerbahçe alacak diye...
ŞOK ŞOK ŞOK Fenerbahçe kalecisi kale vuruşunu yaptı ve gol oldu
Kaleden kaleye gol atan fenerbahçe kalecisinin golüyle Fenerbahçe yine derbiyi kazandı
Hakkıyla maçı alan feneri kutluyoruz![]()
ŞOK ŞOK ŞOK Fenerbahçe kalecisi kale vuruşunu yaptı ve gol oldu
Kaleden kaleye gol atan fenerbahçe kalecisinin golüyle Fenerbahçe yine derbiyi kazandı
Hakkıyla maçı alan feneri kutluyoruz![]()
Söke söke aldık maçı,işte bu kadar.
Helal olsun Fenerbahçem helal olsun savaşan futbolcularımız.Hepsine helal olsun helal...
söke sökenin anlamı değişmiş şans eseri kazanmak olmuş anlaşılanBurada FB'i tebrik ediyorummm
Rıdvan'a bugün gıcık oldum
skora göre yorum yaptı
![]()
Haklısın.Bizim zihniyet yanlış.
Hakemin kafasına birşeyler atmamız lazımdı.
Maçtan önce oyunculara saldırmalıydık.
Soyunma odasına girip Emre'yi karttan aldınız ne oldu? Gene oynayamadı.İlahi adalet.
Misafir taşla,şişeyle karşılanmaz böyle karşılanır.
Başınız sağolsun o..ç.. diyen taraftarlarada yazıklar olsun.
Yıne fb lehıne yasanan bır hakem facıası ıle sonuclanan bır mac
fb haketmedıgı bır macta galıp geldı
Şans eseri kazanmak değildir bu.Şans eseri kazanmak ezilirken gol atarak kazanmaktır.Ama Gs bugün kabul ettirmedi oyununu ettiremedi,doldur boşalt yaptı,defansı geçemedi.2 pozisyonu var daha da pozisyonu yok.Evet Ali Sami Yen'de nasıl oynanması gerekiyorsa oynadı bizim futbolcularımız,sakin oynadılar ve kazanmayı bildiler.Söke söke aldık
![]()
Sonuç olarak bu maç için hakeme ağlanacak bir durum yok.Her iki tarafada hatalar yapılmış durumda.@ mitoz
Kaç bin kişinin içinden dengesizin biri bir tane şişe attı.Tasvip etmiyorum ben.Ama sizin stadda kaç bin kişi neler attı onları söyleyin lütfen![]()
Servet'in Guiza'ya attığı tokattan bahsetmişsiniz.Peki sizin Topuz'un Elano'ya uçan tekme ile dalması nedir?
Lugano'nun Santos'u çekip düşürmesi ?
Geçiniz bunları.Olaya objektif bakın.Tek taraflı değil.
@ mitoz
Kaç bin kişinin içinden dengesizin biri bir tane şişe attı.Tasvip etmiyorum ben.Ama sizin stadda kaç bin kişi neler attı onları söyleyin lütfen![]()
Servet'in Guiza'ya attığı tokattan bahsetmişsiniz.Peki sizin Topuz'un Elano'ya uçan tekme ile dalması nedir?
Lugano'nun Santos'u çekip düşürmesi ?
Geçiniz bunları.Olaya objektif bakın.Tek taraflı değil.
Bende onu diyorum objektif olmak lazım
Sayi maç neden 5 dk. uzatıldı ?![]()
Seni işte bunun için çok seviyorum FENERBAHÇEM Helal olsun sizlere (Aslan Terbiyecisi İş Başında)
Ortalığı karıştırmak için yapılan hareketlerde Keita'yı geçemez kimse![]()
Geçen hafta Keita yere kendini nasıl atar falan diyince Gs'li bazı arkadaşlar tabi kendini yere atacak o su şişesi Keita'ya gelseydi daha mı iyi olacaktı, su şişesini atanda suçlu değil mi falan diye baya sesler yükselmişti.
Bugün görüyorumda hiç ses yok,yine münferit bir olay denildiGeçen haftaki niye münferit bir olay olarak görülmedi? Ya o su şişesi değilde başka birşey olsaydı...
İlginç...