Galatasaray 0-0 Fenerbahçe -Video, Maçın Özeti | 13 Nisan 2016 Çarşamba

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Spor Toto Süper Lig'de zirveyi çok yakından ilgilendiren maçta Galatasaray ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı.

Maçın özetini izlemek için tıklayınız...

600_ZMOQB.jpg


Spor Toto Süper Lig 26. hafta erteleme maçında Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray, sahaya ideale yakın bir kadroyla çıktı.

Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Jan Olde Riekerink, ligde son oynanan ve sakatlıklar nedeniyle birçok önemli oyuncusunu kullanamadığı Çaykur Rizespor müsabakasının başlangıç 11'inde 4 değişiklik yaparak takımını derbi maçta sahaya sürdü.

Çaykur Rizespor maçının 11'inde yer alan isimlerden Bilal Kısa ve Koray Günter yedek soyunurken, sakat olan Aurelien Chedjou ve sarı kart cezalısı Lionel Carole kadroda yer almadı. Bu oyuncuların yerine Hakan Kadir Balta, Selçuk İnan, Wesley Sneijder ve Ryan Donk derbi maça ilk 11'de başladı.

Semih Kaya sağ bekte
Teknik direktör Jan Olde Riekerink, Semih Kaya'yı savunmanın sağında görevlendirdi. Savunma kurgusunda değişikliğe giden Hollandalı teknik adam, sağ bek olarak Semih Kaya'yı oynatırken, stoper mevkisinde Denayer ile Hakan Kadir Balta'yı, sol bekte ise Olcan Adın'ı tercih etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta erteleme maçında Galatasaray derbisinde takımında iki değişiklik yaptı.

Türk Telekom Arena'daki derbide Pereira, son kaybettikleri Torku Konyaspor maçında ilk 11'de forma giyen Jose Fernandao ve Diego Ribas'ı yedek kulübesinde oturttu. Sarı-lacivertli takımda bu isimlerin yerine Alper Potuk ve Luis Nani forma giydi.

Caner Erkin kadro dışı
Teknik direktör Vitor Pereira, maçtan önce tartışma yaşadığı Caner Erkin'i kadroya dahil etmedi. Caner, karşılaşmadan önce tesislerde yapılan maç toplantısında ilk 11'de olmadığını öğrenince Pereira'yla tartışma yaşadı. Milli futbolcu, teknik direktörüyle yaşadığı diyalogdan dolayı Galatasaray derbisinin 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Caner, toplantı öncesi 18 kişilik maç kadrosuna olmasına rağmen, teknik direktörüyle yaşadığı tartışmadan sonra kadrodan tamamen çıkarıldı.

Karşılaşmanın hemen başında kalesinde iki tehlike yaşayan Galatasaray, Fenerbahçeli oyuncuların ilerideki baskısını paslaşarak kırdı. Oyunun kontrolünü ele alan ve topu daha fazla ayağında tutan taraf olan sarı-kırmızılılar, buna rağmen aradığı gol pozisyonlarını geliştirmekte sıkıntı çekti. Fenerbahçe'nin savunma arkasına atarak geliştirdiği pozisyonlarda zorlanmasına rağmen kalesini gole kapatan Galatasaray, en tehlikeli atağında Podolki ile golü budu ama Mete kalkavn, ofsayt gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

Müsabakanın başında savunma arkasına sarkan oyuncularıyla tehlikeli pozisyonlar geliştiren Fenerbahçe, aradığı golü bulamadı. Kaptığı toplarla hızlı çıkmayı amaçlayan konuk ekip, müsabakanın 24. dakikasında Volkan Şen'le önemli bir gol pozisyonundan sonuç çıkaramadı. İlk yarının kalan bölümünde yaptığı iyi savunmayla Galatasaray'a gol şansı vermeyen Fenerbahçe, hücumda da uygun pozisyonları gole çeviremedi ve devre arasına 0-0 eşitlikle gitti.

İkinci yarıda daha fazla orta saha mücadelesi vardı. 2. yarıya da Volkan'ın pozisyonuyla başlayan Fenerbahçe, van Persie ve yine Volkan Şen ile önemli pozisyonlara girdi ama Muslera ve defans gole izin vermedi. Galatasaray ise uzaktan atılan şutlar dışında önemli bir tehlke yaratamadı.

Karşılaşmanın son anlarında Diego'nun pasında Fernandao bomboş durumda topu auta attı. Maçta gol olmadı ve mücadele 0-0 sona erdi.

Böylece dev derbiden karlı çıkan Beşiktaş oldu.


GALATASARAY 0-0 FENERBAHÇE

STAT:
Türk Telekom Arena
HAKEM: Mete Kalkavan

GALATASARAY: Muslera, Semih Kaya, Denayer (Dk. 77 Koray Günter), Hakan Kadir Balta, Olcan Adın, Donk, Selçuk İnan (Dk. 82 Bilal Kısa), Yasin Öztekin, Emre Çolak (Dk. 62 Sabri Sarıoğlu), Sneijder, Podolski
TEKNİK DİREKTÖR: Jan Olde Riekerink

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kjaer, Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Alper Potuk (Dk. 80 Ozan Tufan), Volkan Şen (Dk. 71 Diego), Nani, Van Persie (Dk. 66 Fernandao)
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

SARI KARTLAR: Dk. 66 Yasin Öztekin, Dk. 78 Sabri Sarıoğlu (Galatasaray)

LİG TV
 
Son düzenleme:

Sercan40

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2016
Mesajlar
1,722
Reaksiyon puanı
372
Puanları
83
Yaş
32
Canları sağolsun Galatasaray'ı kendi evinde kaleye bile yaklaştırmadılar ya o bile yeter...Şımarık Podolski havasını aldı...
 

Meridian

Müdavim
Katılım
8 Nisan 2012
Mesajlar
6,591
Reaksiyon puanı
765
Puanları
113
Keşke ofsayt olmayan golü verseydi hakem de bizimkiler bu kadar uğraşmasaydı. Beceriksizler...
 

Sercan40

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2016
Mesajlar
1,722
Reaksiyon puanı
372
Puanları
83
Yaş
32
Bizimde bi atağımızı kesti ikinci yarı Volkan Şen ofsayt değildi iki kişi yalnız kalmıştık kalenin önünde ama öyle böyle bitti maç...
 

Sercan40

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2016
Mesajlar
1,722
Reaksiyon puanı
372
Puanları
83
Yaş
32
Pereira'nın açıklamalarını tahmin edebiliyorum...Çok iyi oynadık, iyi paslaştık, rakip kalemize gelemedi, gol noktasında yetersizdik falan filan...Güle Güle Pereira...
 

SmokeXD

Dekan
Katılım
4 Eylül 2014
Mesajlar
9,819
Reaksiyon puanı
1,877
Puanları
113
Parti başlasın :) [emoji41][emoji41]
 
Katılım
2 Haziran 2014
Mesajlar
4,764
Reaksiyon puanı
2,554
Puanları
113
Yaş
123
Helal be Galatasarayım işte böyle beşiktaşta bizi yendi mi tamamdır şampiyon inşallah Beşiktaş olacak :)
 

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,836
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,257
Puanları
113
Yaş
39
pısır pısır bitmiş ohh işimize de yaramış..

 

pesimist

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,590
Reaksiyon puanı
2,007
Puanları
113
Yaş
40
Şampiyonluk havasına girmemek lazım. 6 hafta 18 puan eder. Aramızda yalnızca 5 puan fark var.
 

islimetin

Öğrenci
Katılım
22 Ağustos 2015
Mesajlar
59
Reaksiyon puanı
2
Puanları
8
15 Dk'dır şuna gülüyorum. :D

Ahahaha bende çok gülmüştüm buna :D :D 80 milyon lira çöpe gitti Azizin yazık oldu. Her zaman derim ben önemli olan takım olmak para değil... Biz geçen sen başardık bunu bu sene işe yönetim yüzünden olmadı bir şey. Beşiktaş takımını kutlarım :)
 
Üst