G4 Beat-Xperia M4 Aqua-Samsung J5-Desire 626

mseemektar

Asistan
Reaksiyon puanı
8
İyi günler.Turkcell'den kontratlı olarak bu 4 cihazdan birini alabiliyorum fakat aralarında karar veremedim telefonda oyun vs. oynamıyorum klasik uygulamalar whatsapp vb. banka işlemleri kamera ve müzik kalitesi önemli benim için hangi cihazı tavsiye edersiniz

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
M4 aqua alırdım ben olsam tek sıkıntı hafıza ama zaten oyun oynamıyormuşsun birde 6.0 güncellemesi alırsa zaten o sorunda kalmaz 10 numara cihaz olur.

mseemektar

Asistan
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar görüşlerinz için teşekkürler ama sebepleriyle belirtirsenzi sevinirim pek bilgim yok çünkü :) birde aklımda şu var asus zenfone 2 düşünüyorum fakat turkcell vermiyo bende turkcell'den alacağım kapalı kutu cihazı direk satıp zenfone 2 mi alsam diye düşünüyorum direk

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Cihazların incelemeleri var teknik anlamıyorum diyorsun biz yazsak yine anlamıcan bu telefonlardan biri demişsin m4 aqua dedik çünkü senin tüm kriterlerini taşıyan sadece o sadece hafıza kötü dedik oda zaten pek oyun oynamam dediğin için sıkıntı olmaz dedik ki 6.0 güncellemesi de alırsa hafıza sorunu da kalmaz.Zenfone katagorisinde çok fazla cihaz var kimse sana hadi git bunu al diyemez.

mseemektar

Asistan
Reaksiyon puanı
8
evet oyun oynamıyorum çok fazla uygulama kuruyorum 6.0 sadece belli uygulamaları taşımamıza izin vericek sistem uygulamaları vs. yine hafızayı kaplıycak sorun teşkil eder diye düşünüyorum.G4 beat'te ram sorunu M4 Aqua'da hafıza sorunu var fakat htc desire 626 güzel cihaza benziyor hafızası 16 gb ramide 2 gb snapdragon 410 var aklıma bu cihaz yattı gibi