Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
onceklikle soyle bahsediyim hepsi guzel modeller. Yani fiyay performans urunleri. Lg g3 modelinin sifir fiyati oldukca dususe gecti. Piyasada 1250 tlue 32gb lik varyasyonunu bulmak mumkun. Islemcisi basarili bir performans sunuyor. 2k cozunurlugundeki guzel ekrani gorsel olarak fiyatina gore iyi bir deneyim sunsada islemciye agir bir yuk oluyor. Ana kamera deneyimi ois destegi ve laser focus sayesinde basarili denebilir. on kamerasi ortalama bir performansa sahip. Pili 2k ekrani yuzunden biraz yetersiz kaliyor. Ama cok kotu degil.
Asus zenfone 2 ulkemize fiyat performans adinin temsilcisi gibi bir giris yapti. 1.8 ghz li modelini 1100tl, 2.3 ghz lik modeli 1300 tlye satiliyor. fiyatina gore sundugu oyun performansi ust segment seviyelerinde. Tam anlamiyla uygun fiyata performans alabilceginiz bir urun.
Sony m5 yeni piyasaya sunulmus bir urun. Sony nin bu zamana bekleneni veremedigi kamera performansi dezanavtajlarini ortadan kaldiran bir model. Fiyat segmentine gore basarili kameralari var. mediatek islemciye sahip olan cihazin bir eksi yonu var oda hizli sarjin olmamasi. ama bu gibi ufak tefek eksiklikler olamasi normal cunku dort dortluk bir urun yok piyasada.
Hangisini tavsiye etmek gerekirse. selfi cekmeyi seviyorsaniz, sade bir arayuz seviyorsaniz sony m5 iyi olur. Oyun oynucam canavar gibi olsun diyorsaniz asus zenfone 2 alin. fiyati uygun olasun ekran ana kamera benim icin onemli oyun oynamam derseniz lg g3 alin.
M5 kesinlikle sıkıntılı. 23 Kasım'da aldım. Aldığım günden beri hem ısınma oluyor ve şarjı çabuk bitiyor, hem de telefon % 90'ın üzerinde şarjı bile olsa kendiliğinden kapanıyor. Kapandığında ise sadece şarja takınca açılıyor. Kamera AR Maskesi denilen modda çalıştırınca odaklama ve kamera açılamıyor diyerek yeniden başlatma gerektiren problemleri oldu. Telefon bu şekilde olunca su geçirmezliğini deneyemiyorum bile. Şarjı stamina mod denilen modda bile hızlı şarj tüketimine sahip olduğunu söylediğim Sony satış görevlisi de inceledi. O bile bu duruma şaşırdı. Faturaya ek olarak alacaksanız kesinlikle gidin başka bir telefon alın. Telefonu sağlıklı kullanamadıktan sonra kamerası en lüksü olsa ne farkeder? Açıkçası ben aldığıma pişman oldum. Müşteri hizmetlerini de aradım yetkili servise götürün eğer sorunluysa değişim yaparlar dediler. Verilecek telefon sıfır ise aynı sorunla karşılaşmak istemiyorum bu nedenle iade etmek istiyorum dedim. Biz iade almıyoruz tüketici haklarınız mevcut dediler.
g3 kullanıcısıyım, kamera muazzam, performans muazzam,ekran muazzam, ara yüz çok iyi, yazılım desteği çok iyi. 2 k ekran işlemciye yük bindiriyor deseler de hiçbir oyunda en ufak takılma frame düşüşü yaşamıyorsunuz. batarya 1 günü çıkarıyor ama yoğun kullanıcıysan yanında yedek batarya taşıyabilirsin ben öyle yapıyorum. 20tl ye yedek batarya aldım. bence tam bir fiyat performans ürünü. günümüz amiral gemilerinden tek eksiği parmak izi okuyucu. zaten senin yazdıkların arasında da hiçbirinde yok.