G2'yi satip 5s almak

smodi79

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya 3 hafta oluo heralde g2 aldm cihazdan memnunum bi sıkıntısı yok ama iphone'a yönelmeye basladim telefonu aldigimda iphone'cu arkadaslar dedi nie onu almadm felan acaba g2 yi satp ikinci el 5s alsam tabi ustune biraz para koyup sizce ayip etmis olurmuyum g2 ye :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de yeni sipariş ettim ayıp olur.telefonu kullanmak için mi alıyoruz gösteriş için mi?yoksa her modelde ve herkesin isteğine göre yaşarsak kendimiz olamayız

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ayıp etmezsin ama çok üzülür ararsın :) priz in oraya çadır kurarsin küçük ekran tatmin etmez bunun haricinde sıkıntı olmaz :) ya da bir iki yıl sonra iphone 6 al :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
i5S Alabilirsin.

Ama 32 GB al EN AZ. 16 yetmiyor.

En azından çevremdekilerden bunu öğrendim.

kuzeyali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone güzel telefon stabil androide göre ama ekran boyutu şarj problemi ve özgürlük olmadığı için çok çabuk sıkılırsın

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
G2 yi satıp benzer performanstaki ip 5s almak pek de mantıklı değil. Illa küçük telefon dersen gittigidiyorda en son z3 compact 1299 du ona yonelebilirsin

Mahmutpaşa

Asistan
Reaksiyon puanı
101
3g de pek verimli değil iphone
ama sürekli wi fi ortamlarındayım diyorsan 5s in sarjı iyi. 2 gün gidiyor benim evde
1 saattede doluyor ayrıca telefon full

ama 0 telefon verilip 2. el alınmaz

yeskici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg ıle apple kıyaslayanamaz bence. helekı lg g2 ıle apple ıphone 5s hıc kıyaslanamaz. temız b 2.el buldunmu balıklama atla.

dıpnot degıl bayagı bıldıgın uyarı: ıphone kullandıktan sonra farkı goreceksın ve bırakamıcaksın : )

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Çok kararsız bir adamsın , bunu yapman saçma olur.Arkadaşınla değştir telefonu 2-3 günlüğüne dene bak farkı göreceksin g2 kraldır...

smodi79

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aynen bu huyumu huc sevmiyorum :) ama şunu söyliyim g2 ye baya alismisim elime aliyim 5s i benim ellerim biraz büyük kayboldu elimde yani oyle birsey yapsaymisim ekran konusunda baya sknti yasarmisim iyi telefon ya seviyorum g2 yi :)

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bence değiştirme sırf zarar edersin. Bırak milletin ne düşündüğünü sen o telefonu kullanmaya devam et. Gösteriş yapıp ne yapacaksın kardeşim bunlar ergen kafası.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ya 3 hafta oluo heralde g2 aldm cihazdan memnunum bi sıkıntısı yok ama iphone'a yönelmeye basladim telefonu aldigimda iphone'cu arkadaslar dedi nie onu almadm felan acaba g2 yi satp ikinci el 5s alsam tabi ustune biraz para koyup sizce ayip etmis olurmuyum g2 ye :)
iphone 5s yağ gibi akan kaliteli bir telefon. slo-mo video ve parmak izi okuyucu ayrı bir katma değer. ben g3 kullanıyorum eşim 5s. eğer değiştirirsen ilk sıkıntıyı küçük ekran yüzünden çekersin. onun dışında kesinlikle pişman olmazsın. zaten ios stabilitesine diyecek yok. hiçbir uygulamada en ufak kasma yapmıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sakın iPhone alma yeni sorunu var sürekli restart... çekilir çile değil...

rdksr725

Asistan
Reaksiyon puanı
4
şöyle düşün birde iphone da yapıp da g2 de yapamadığın ne var ? + olarak g2 ekranı daha büyük daha kullanışlı.Ha yok hava atacam diyorsan herkes de zaten iphone var neyin havasını atacaksın ki :)

serkanguner4141

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 ile yapabileceğin çoğu şeyi yaparsın. Hiç gereği yok 5s almanın ayrıca mantıksız olur.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
şöyle düşün birde iphone da yapıp da g2 de yapamadığın ne var ? + olarak g2 ekranı daha büyük daha kullanışlı.Ha yok hava atacam diyorsan herkes de zaten iphone var neyin havasını atacaksın ki :)

İphone hava atmak için alınmaz, alanların bilgisi sıfırdır zaten. O kadar para verince ister istemez telefonun kendi havası var orası farklı olay. Benim şu iphone yada ipad gibi cihazlarla yapabildiklerimi yapabilen android cihaz daha dünyada yok :D

Zaten şurada ki videoları izlesiniz ne demek istediğimi anlarsınız.

https://www.youtube.com/results?search_query=ios+8+cydia+tweaks+2015

Eski bir g2 kullanıcısı olarak 5s'e geçtim ve daha çok memnun oldum, sadece şarj süresi g2'ye göre daha kötü.

Şu anda G4 ve 5S kullanmaktayım. (G4 kişisel telefonum, 5s ise jailbreak gibi işlerden uzak kalmamak adına kenarda kurcalıyorum)

G4'ün o ekranı ve kamerası olmasa çoktan 5s'e dönüş yapmıştım.

Androidi kişiselleştirmek için 2 ikon paketi 2 tema 2 tane widget kurabilirsiniz. Dahası için root yapıp xposed'in yardımını almanız lazım :)

Fakat ios'a jb yaptıktan sonra kişiselleştirme konusunda önünde durabilecek bir işletim sistemi daha üretilmedi...

G2 2 ay içerisinde 5.1.1 güncellemesi alınacağı duyuruldu. 5.1.1 ile G4'ün arayüzüne kavuşuyor, şu anda g3'ün arayüzünü kullanmakta.

G2'nin kamerası kötü, gece çekimleri iyi değil ve video çekerken odaklama sorunu yaşıyor ışıklı yada karanlık ortamlarda.

5s'de böyle bir sorun yok.

Güncelleme olarak lg geç yolluyor hemde baya, zamanında kaç kere operasyon yapmıştık :) güncelleme vermediler diye.

Kitkat almak için kaç ay uğraştık, aynı şekilde lollipop içinde. Şimdi 5.1.1 vericez dediler artık hangi gün verirler bilinmez fakat ben inanıyorum ki lg güncelleme imajını düzeltmeye çalışıyor.

Uzun lafın kısası şarj ve ekran haricinde 5s daha iyi bir telefon. G2'yi 1 yıl kullandım ve sattım, 5s'i uzun zaman kullandım ve şu anda g4'deyim.

G2'yi elde tutunca tuvalet terliği gibi malzeme kalitesi var, plastik.

5s'i eline alınca o aliminyum kasanın verdiği premium hissiyat çok iyi.

Oyun performansı ve stabilite olarakta 5s önde.

App Store'u açık ara google play'den daha iyi.

Eğer alıcak arkadaş o cihaza jailbreak yapmadan kullanıcaksa keyfi bilir o zaman g2 alsın çünkü stock hali ile iphone cihazlar kullanılmaz. Aşırı sıkar.

Fakat ben rom atarım root yaparım falan dersen asla androide bulaşma, tek tık ile jb, tek tık ile geriye dönüş yapabilirsin.

Zaten kişiselleştirmesinden de bahsetmiştim, üzerine işletim sistemi daha yok...

Ekleme: 5s'in parmak izi okuyucusu olduğunuda unutmamak lazım. Çok büyük bir artı, kullanımı aşırı kolaylaştırıyor. Güvenlik içinde çok iyi.

rdksr725

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İphone hava atmak için alınmaz, alanların bilgisi sıfırdır zaten. O kadar para verince ister istemez telefonun kendi havası var orası farklı olay. Benim şu iphone yada ipad gibi cihazlarla yapabildiklerimi yapabilen android cihaz daha dünyada yok :D

Zaten şurada ki videoları izlesiniz ne demek istediğimi anlarsınız.

https://www.youtube.com/results?search_query=ios+8+cydia+tweaks+2015

Eski bir g2 kullanıcısı olarak 5s'e geçtim ve daha çok memnun oldum, sadece şarj süresi g2'ye göre daha kötü.

Şu anda G4 ve 5S kullanmaktayım. (G4 kişisel telefonum, 5s ise jailbreak gibi işlerden uzak kalmamak adına kenarda kurcalıyorum)

G4'ün o ekranı ve kamerası olmasa çoktan 5s'e dönüş yapmıştım.

Androidi kişiselleştirmek için 2 ikon paketi 2 tema 2 tane widget kurabilirsiniz. Dahası için root yapıp xposed'in yardımını almanız lazım :)

Fakat ios'a jb yaptıktan sonra kişiselleştirme konusunda önünde durabilecek bir işletim sistemi daha üretilmedi...

G2 2 ay içerisinde 5.1.1 güncellemesi alınacağı duyuruldu. 5.1.1 ile G4'ün arayüzüne kavuşuyor, şu anda g3'ün arayüzünü kullanmakta.

G2'nin kamerası kötü, gece çekimleri iyi değil ve video çekerken odaklama sorunu yaşıyor ışıklı yada karanlık ortamlarda.

5s'de böyle bir sorun yok.

Güncelleme olarak lg geç yolluyor hemde baya, zamanında kaç kere operasyon yapmıştık :) güncelleme vermediler diye.

Kitkat almak için kaç ay uğraştık, aynı şekilde lollipop içinde. Şimdi 5.1.1 vericez dediler artık hangi gün verirler bilinmez fakat ben inanıyorum ki lg güncelleme imajını düzeltmeye çalışıyor.

Uzun lafın kısası şarj ve ekran haricinde 5s daha iyi bir telefon. G2'yi 1 yıl kullandım ve sattım, 5s'i uzun zaman kullandım ve şu anda g4'deyim.

G2'yi elde tutunca tuvalet terliği gibi malzeme kalitesi var, plastik.

5s'i eline alınca o aliminyum kasanın verdiği premium hissiyat çok iyi.

Oyun performansı ve stabilite olarakta 5s önde.

App Store'u açık ara google play'den daha iyi.

Eğer alıcak arkadaş o cihaza jailbreak yapmadan kullanıcaksa keyfi bilir o zaman g2 alsın çünkü stock hali ile iphone cihazlar kullanılmaz. Aşırı sıkar.

Fakat ben rom atarım root yaparım falan dersen asla androide bulaşma, tek tık ile jb, tek tık ile geriye dönüş yapabilirsin.

Zaten kişiselleştirmesinden de bahsetmiştim, üzerine işletim sistemi daha yok...

Ekleme: 5s'in parmak izi okuyucusu olduğunuda unutmamak lazım. Çok büyük bir artı, kullanımı aşırı kolaylaştırıyor. Güvenlik içinde çok iyi.
Dediklerin doğru benim demek istediğim tüketim çılgınlığına dur demek :D yani g2 den 5s e geçtiğinde kullanım olarak sana çok şey katmayacak telefon bu ya telefonla ne yapmayı düşünebiliriz en fazla internet watsap iki üç oyun oynarsın kamerayla 2 3 foto çekersin bunları 1000 liralık telefonda yapıyor 3000 liralık telefonda. Çoğu insan ne jb ne root rom la uğraşıyor :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Dediklerin doğru benim demek istediğim tüketim çılgınlığına dur demek :D yani g2 den 5s e geçtiğinde kullanım olarak sana çok şey katmayacak telefon bu ya telefonla ne yapmayı düşünebiliriz en fazla internet watsap iki üç oyun oynarsın kamerayla 2 3 foto çekersin bunları 1000 liralık telefonda yapıyor 3000 liralık telefonda. Çoğu insan ne jb ne root rom la uğraşıyor :)

Sizin için bir şey değişmeye bilir fakat ben geçtikten sonra çok şey değişti. Zaten milyarlar vereceğin telefonu kurcalamayacaksan alo için 3310 kullanmak lazım :D

rdksr725

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sizin için bir şey değişmeye bilir fakat ben geçtikten sonra çok şey değişti. Zaten milyarlar vereceğin telefonu kurcalamayacaksan alo için 3310 kullanmak lazım :D
ha işte bende bunu diyorum inan insanları çoğu kurcalamıyor telefonu kurcalamayacaksın madem neden veriyorsun dünyanın parasını bizim ülkemizde maalesef gösteriş herşeyden önemli. Teknoloji dediğine para basıyorsan kurcalayacaksın içini dışını öğreneceksin bütün nimetlerinden faydalanacaksın :)