G2A Üzerinden Gta 5 Nasıl Alınır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Solucan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
87tl olan muhtemelen social clubtur. Satin aliyorsun steam versiyonunu aldiysan sana verilen kodu steame giriyorsun kutuphanene ekleniyor.

Flardryn

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Sitenin koruması olan shield olmadan alma derim. Bir sorunla karşılaşırsan muhatabın olur en azından, ilgilenmek zorunda kalırlar. Onun dışında arkadaşın da dediği gibi ucuz olanlar direk rockstar social club keyi, steam'de etkinleştirilemez yani. Not: Steam'de indirim bekleyebilirsin direk. Yüzde 50 indirime giriyor son 2 indirimdir, 89 liraya kadar düşüyor. Hatta gta 5 ile gta 4 ün birlikte satıldığı paket vardı 85 liraya düşüyordu galiba.

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
01DJgY.png

BU ŞEKİLDE GÜVENLİ Mİ ? steam global key G2A SHELD FALAN DİYOR Alayım mı ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Bide steam gift diyor / ki misin de Dijital key yazıyor farkı nedir bunun ?

dr4nn0r

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
01DJgY.png

BU ŞEKİLDE GÜVENLİ Mİ ? steam global key G2A SHELD FALAN DİYOR Alayım mı ?
Bide steam gift diyor / ki misin de Dijital key yazıyor farkı nedir bunun ?
Shield ile birlikte alırsan daha fazla ödersin ama daha güvenli olur. Eğer o özelliği etkisiz bırakırsan bir sıkıntıda sana yardım edebilecek birisi olmaz. Ben Watch Dogs 2, Just Cause 3 gibi oyunları sıkıntısız bir şekilde aldım ordan.

--Steam Global key ise her ülkede geçerlidir demek steamden oyunu kütüphane ne ekleyebilirsin
--Dijital key olarak al sana bir kod verir onunla eklersin kütüphane ne

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
GİFT OLARAK ALSAM NE OLUR FARKI NE ? steam üzerinden başkasına hediye edilmek üzeremi yoksa ben kullanıcı adımı vs.bilgilerimi yazıp bana hediye oalrak mı yolluyor. BİDE SOSİAL CLUP İçin olanlar daha ucuz 80 tl falan önerir misiniz steam yerine sosial clup'ı.
Shield ile birlikte alırsan daha fazla ödersin ama daha güvenli olur. Eğer o özelliği etkisiz bırakırsan bir sıkıntıda sana yardım edebilecek birisi olmaz. Ben Watch Dogs 2, Just Cause 3 gibi oyunları sıkıntısız bir şekilde aldım ordan.

--Steam Global key ise her ülkede geçerlidir demek steamden oyunu kütüphane ne ekleyebilirsin
--Dijital key olarak al sana bir kod verir onunla eklersin kütüphane ne

-ŞU SİTE İYİMİDİR Acaba bi bakabilir misiniz ? GTA 5 Satın Al, Steam CD Key | %44 İndirim - DurmaPLAY

Flardryn

Asistan
Reaksiyon puanı
144
İndirim bekle demiştim steamde yüzde 50 indirime girmiş gta 5, gta5+4 ikisi paket olarak 84.5 lira