G2A güvenli midir ? Tavsiye eder misiniz ?

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
G2A'da çok avantajlı fiyatlar var olmasına ama sahte key verme gibi olaylar yaşanıyor mu?
Buna karşın beni koruyan, gerekse paramı iade eden güvenilir bir sistem var mı?
G2A dan alışveriş yapmamı önerir misiniz ?

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
3 yada 4 kere alışveriş yaptım. Sıkıntı yaşamadım. Sahte key vermelerine karşın satın alır almaz paran gitmiyor. Satıcı kodu veriyor ondan sonra parayı onaylıyorsun ya da iptal ediyorsun ama iptal etmediğim için hiç oraları bilmiyorum.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
3 yada 4 kere alışveriş yaptım. Sıkıntı yaşamadım. Sahte key vermelerine karşın satın alır almaz paran gitmiyor. Satıcı kodu veriyor ondan sonra parayı onaylıyorsun ya da iptal ediyorsun ama iptal etmediğim için hiç oraları bilmiyorum.
Sağolun :) Niye bilmiyorum ama benim açtığım konular ya hiç cevaplanmıyor yada böyle uzun zaman sonra çok geç cevaplanıyor. Çok mu spesifik soru soruyorum yoksa şanssızlıktan bilen mi bulamıyorum yoksa başlıklarım mı ilgi çekici değil anlamıyorum.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ben de birçok defa alışveriş yaptım. Sadece bir kez sorun çıktı. O da hemen halledildi zaten. G2a ve Kinguin gibi siteler güvenilir. Destek ekibi de gayet iyi çalışıyor.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Sağolun :) Niye bilmiyorum ama benim açtığım konular ya hiç cevaplanmıyor yada böyle uzun zaman sonra çok geç cevaplanıyor. Çok mu spesifik soru soruyorum yoksa şanssızlıktan bilen mi bulamıyorum yoksa başlıklarım mı ilgi çekici değil anlamıyorum.
Akşam geç saatte açmışsınız :D Ben o saatte genelde forumdan çıkmış oluyorum. Oyüzden yeni gördüm.