G2 xperia tema.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba.

Sony xperia'nın teması varmıdır g2 için ? Benim çok hoşuma gidiyor elimde xperia ultra var ve g2yide o temada kullanmak istiyorum bilen varmı ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Xda da g2 için portlanmış xperia launcheri var mı diye baktım ama çok fazla sayfa var birazına bakabildim, göremedim . Mobil olduğum için anca bu kadar. :) sen de bir göz at yine de.
http://forum.shiftdelete.net/sony/330496-sony-xperia-z-ultra-launcher-yayinlandi.html
Şunu bir dene bakalım olacak mı?

Bunu launcher olarak değil de G2'ye tema olarak yapsalar da güzel olur aslında ama simgeler konusunda çok zayıf kalıyor temalar. sadece ana uygulamarın simgelerini değiştiriyorlar. Popüler uygulamaların da simgeleri değişse güzel olur. =)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Bunu launcher olarak değil de G2'ye tema olarak yapsalar da güzel olur aslında ama simgeler konusunda çok zayıf kalıyor temalar. sadece ana uygulamarın simgelerini değiştiriyorlar. Popüler uygulamaların da simgeleri değişse güzel olur. =)

Yapsınlar canım tonla geliştirici var xda'da. Bir temayı bile portlayamıyor mu beceriksizler :D Bi hayırlarını görün dimi ama :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Xda da g2 için portlanmış xperia launcheri var mı diye baktım ama çok fazla sayfa var birazına bakabildim, göremedim . Mobil olduğum için anca bu kadar. :) sen de bir göz at yine de.
http://forum.shiftdelete.net/sony/330496-sony-xperia-z-ultra-launcher-yayinlandi.html
Şunu bir dene bakalım olacak mı?

Teşekkür ederim deneyecem bakalım :) bu tür bişi arıyordum bende. Mesela tema yüklüyordum sadece simgeler değişiyordu fakat bunda menü değişiyor işte menü ilk sayfadan kaydırınca yandaki kücük sekme çıkıyor aynı ultrada olduğu gibi, telefon ayar yerine falan girdiğimiz zaman aynı g2 gibimi yoksa Ultra gibimi merak ediyorum :) ona göre yüklemek istiyorum :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Teşekkür ederim deneyecem bakalım :) bu tür bişi arıyordum bende. Mesela tema yüklüyordum sadece simgeler değişiyordu fakat bunda menü değişiyor işte menü ilk sayfadan kaydırınca yandaki kücük sekme çıkıyor aynı ultrada olduğu gibi, telefon ayar yerine falan girdiğimiz zaman aynı g2 gibimi yoksa Ultra gibimi merak ediyorum :) ona göre yüklemek istiyorum :D
Bilmiyorum valla ayar yeri falan değişiyor mu çünkü başka cihazda denemedim :) Ama sanmıyorum değişeceğini çünkü bu sadece launcher sen yine de kur :)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben kurdum. Gayet hızlı güzel ve sade bir görünümü var :D

eX2lok.png

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yatıcam şimdi ve kurmaya üşeniyorum illa canımı cektirecek yani :)

Launcher'ların tek sevmediğim özelliği Knock-On özelliğini devre dışı bırakması. Yukarıdaki bara gidip ince çizgiden çift tıklamak insanı yoruyor 5.2 inchlik ekran varken. :( O yüzden kaldırdım launcheri.