- Konuyu başlatan
Bloother
Rektör
16 oyun var da ne alaka yer varsa ne kadar program olmasiyla alakalimi
Sanırım kurulum hafızasıyla depolama hafıza ayrı. O yüzden kurulum hafızanız dolmuş olabilir.
16 oyun var da ne alaka yer varsa ne kadar program olmasiyla alakalimi
Sanırım kurulum hafızasıyla depolama hafıza ayrı. O yüzden kurulum hafızanız dolmuş olabilir.
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ben ana ekranda basili tutup birkainca ikona mor firca cikiyor ikonu degistiriyorum lakin menu de ikonu degistiremiyorum nasil yapacam
.kitkatda farkli temelardan secemiyoz mu
KURULUM:
Dosyayı indirdikten sonra PC'de bir klasöre çıkarın. Çıkardığınız temaları (.apk) telefona kopyalayın. İstediğiniz temayı (normal .apk dosyası kurduğunuz gibi) kurun. Sonra Ana Ekran'da (Menü>Tema) bölümüne girerek istediğiniz temayı uygulayabilirsiniz.
Paket İndirme Linki: https://www.mediafire.com/folder/03bneso3wroob/G2_Temaları
Ekran Görüntüleri:
![]()
![]()
![]()
![]()
Not: İkonlarda temaya bağımlı değilsiniz. İstediğiniz temada istediğiniz temanın ikonlarını kullanabilirsiniz. Bunun için ikon değiştirme sayfasından Menü tuşuna basarak istediğiniz temanın ikon paketini seçebilirsiniz. İlgili ekran görüntüleri aşağıdadır.
![]()
![]()
@The Originals 'in temalarını yüklüyorum şuan, tek pakette bütün temalar.![]()
1 saat içinde aşağıdaki temalar güncellenmiş olacak:
AOSP_v1.1
Biz_v1
Cozywall_v1
Flex_v1
G3_v0.5
ISAI_v1
LTE_v1
Monster_V1
P6_v1.1
Weather_Optimus+Flex_v1
Ohh benden çal burda güncelle ohh keyfe baksaka saka
![]()
Senden çalmadım. xda'dan çaldım. :mrgreen:
xda kim sanıyosun toprağım :closedeyes:
Burdaki temalar değilde sadece ikonları cekebilsek bunu yapamıozmu?![]()
Burdaki temalar değilde sadece ikonları cekebilsek bunu yapamıozmu?![]()
Merhaba. İkon paketini değiştirmek için menü tuşuna basın diyorsunuz da bulamadım ben onu. Bütün tuşlara bastım ama yok. Zaten 3 tuş var telefondaNot: İkonlarda temaya bağımlı değilsiniz. İstediğiniz temada istediğiniz temanın ikonlarını kullanabilirsiniz. Bunun için ikon değiştirme sayfasından Menü tuşuna basarak istediğiniz temanın ikon paketini seçebilirsiniz. İlgili ekran görüntüleri aşağıdadır.
Merhaba. İkon paketini değiştirmek için menü tuşuna basın diyorsunuz da bulamadım ben onu. Bütün tuşlara bastım ama yok. Zaten 3 tuş var telefonda![]()
Bloother yok mu yeni guncel temalar ikon paketli yayinlasan da kursak![]()