G2 Tema Paketi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
KURULUM:
Dosyayı indirdikten sonra PC'de bir klasöre çıkarın. Çıkardığınız temaları (.apk) telefona kopyalayın. İstediğiniz temayı (normal .apk dosyası kurduğunuz gibi) kurun. Sonra Ana Ekran'da (Menü>Tema) bölümüne girerek istediğiniz temayı uygulayabilirsiniz.

Paket İndirme Linki: https://www.mediafire.com/folder/03bneso3wroob/G2_Temaları

Ekran Görüntüleri:

uws5t.png

uws76.png

uws80.png

Not: İkonlarda temaya bağımlı değilsiniz. İstediğiniz temada istediğiniz temanın ikonlarını kullanabilirsiniz. Bunun için ikon değiştirme sayfasından Menü tuşuna basarak istediğiniz temanın ikon paketini seçebilirsiniz. İlgili ekran görüntüleri aşağıdadır.

uws8c.png

uws9t.png

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu arada yanlışlık olmasın temalarda ekran görüntüleri 4 satır 4 sütun görünüyor ama kurulduğunda 5 satır 5 sütun. Satır sütun sayısı değişmiyor endişeniz olmasın.

squals

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu tema paketini Optimus L9 modelinde kullabilir miyiz ? Dikkat ettimde navigasyon tuşları var ekranda L9 modelinde bu tuşlar ekranda değil kasa üzerinde fiziksel tuş bunun etkisi olur mu ?

mhmtckmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumlara bakarak az önce teknosada inceledim beğenmedim :) telefon kalın softkeysler ekranda ciddi boyutda kırpıyor bence. Arayüzüde berbat samsung un touchwiz i gibi . Android alınacaksa kesinlikle google edition bir cihaz alınmalı uzun süre daha nexus 4 kullanmaya devam sanırım:)

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
En güzel sense ile iphone olmuş bu arada benim pc bozuk telefondan indirip kurdum ama biraz zahmetli oluyor.Linke tıkladığınızda meganın android sürümü var onu önce indirin sonra megaya kayıt olun ondan sonra linki proğrama atın ordan telefonunuza inecektir dosya.Daha sonra androzip uygulamasını indirin proğramdan rar dosyasını bulup bir klasöre çıkarın ondan sonra da sırayla apkları kurabilirsiniz bu temalar çok güzel telefona tam uyumlu o yüzden launcherler gibi ağırlık yapmaz.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] , [MENTION=378295]mhmtckmk[/MENTION] tartışmalardan kaçınalım lütfen.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Widget'ın adı nedir? Marketten mi yüklediniz?
Go weather ex yüklüyorsun önce sonra da temalar kısmından htc style themeyi bulup indiriyorsun daha sonra widget ekleme yerine gelip 4x2lik olanı seç doğru 4x2lik olanı seçmen lazım ilkte bende olmadı mesela sonra baktım 3 tane 4x2lik goweather widget var denedim oldu.Kötü olan şu ki telefon 5x2 destekliyor ama her proğramda 4x2 var yani bunu koyunca yanda 2 kare boş kalıyor bende simge koydum oraya demokraside çareler tükenmiyor ne yaparsın işte :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Düşündüm de baya zahmetliymiş. :D

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@Bloother , @mhmtckmk tartışmalardan kaçınalım lütfen.

Merhaba hocam.

Şu yukardaki haddini bilmez mhmtckmk adlı üyeye ceza veya ban verebilirmisiniz ?

Şöyle bir konuya göz atıyordum, Adam gelip telefonu kötülüyor üstüne üyelere söz ile sataşıyor, Yok sizin gözünüz bozuk yok biraz kafanızı çalıştırın.

Böyle uslubu bozuk üyeleri lütfen uzaklaştırın hocam saygılar.

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Emeğine sağlık.mesajım bulunsun ;)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Merhaba hocam.

Şu yukardaki haddini bilmez mhmtckmk adlı üyeye ceza veya ban verebilirmisiniz ?

Şöyle bir konuya göz atıyordum, Adam gelip telefonu kötülüyor üstüne üyelere söz ile sataşıyor, Yok sizin gözünüz bozuk yok biraz kafanızı çalıştırın.

Böyle uslubu bozuk üyeleri lütfen uzaklaştırın hocam saygılar.

ceza verecek bir durum yok hocam ortada :) herkes istediği gibi yorumda bulunabilir. üyelere hakaret filan varsa o zaman ceza alır :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi apkleri kuruyorm ama tema falan gelmiyor. Kurulum sonrası aç dediğimde hata veriyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi apkleri kuruyorm ama tema falan gelmiyor. Kurulum sonrası aç dediğimde hata veriyor.

Sen G2 mi aldın? =))
Kurduktan sonra aç demeyeceksin. "tamam" diyip ana ekrana dön, menüye bas, tema'yı seç, biraz bekle temalar karşına çıkacak. =)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Sen G2 mi aldın? =))
Kurduktan sonra aç demeyeceksin. "tamam" diyip ana ekrana dön, menüye bas, tema'yı seç, biraz bekle temalar karşına çıkacak. =)

Çok pardon ben yanlış anlamışım. Bu paket diğer telefonlara kuruluyor sandım :D Yok g2 falan almadım :D

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
teşşekürler de bu general mobile discovery e olurmu..??

squals

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum LG Optimus L9 modeli telefonumda denedim çalışıyor hiçbir sıkıntı olmadan ve kasmadan paylaşımın için teşekkürler.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Dostum LG Optimus L9 modeli telefonumda denedim çalışıyor hiçbir sıkıntı olmadan ve kasmadan paylaşımın için teşekkürler.

Optimus G ve Optimus G Pro'da da çalışacaktır. Aynı arayüzü kullanıyorlar. =)

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Şu launcheri bi deneyemedim gitti xperia var toucwiz var bu ve sense yok :(