G2 system data

alperenbugra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya beyler lollipopu sonunda yükledım fakat sanırım arkadaş bana 16 gb rom linki vermiş benim cihaz 32 gb şimdi system data 21 GB :cursing::crying: gözüküyor ve telefon neredeyse 16 gb a düşmüş durumda ne yapacağım daha önce de olmuştu yapmıştım fakat şimdi ne yapıcam lollipopda bilmiyorum 32 gb telefonu olan ve lollipop kullanan aradaşlarım varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?? Şu anda hiçbir şey yüklemedim sadece 8 gb lık lg backup var yine de sadece 789 mb boş alanım var lütfen yardım edin !! [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
16GB'lık telefonda kullanılabilinir 11-12-13GB yer olur. 32GB telefonda 22 ila 26GB boş yer olur.

G2'de 16lık yada 32lik rom yoktur hepsi aynıdır. Telefonu bilgisayara takın ve içine bakın, rom dosyaları falan varsa silin yoksa hard reset atın düzelmesi lazım.

alperenbugra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16GB'lık telefonda kullanılabilinir 11-12-13GB yer olur. 32GB telefonda 22 ila 26GB boş yer olur.

G2'de 16lık yada 32lik rom yoktur hepsi aynıdır. Telefonu bilgisayara takın ve içine bakın, rom dosyaları falan varsa silin yoksa hard reset atın düzelmesi lazım.
Tamam hallettim ama öyle hard reset ile olmuyor yazılım silip yeni rom yüklemekle bile olmuyor jellybeana dönüp root edip 32 gb fix işleminden sonra tekrar kdz ile jb rom indirmek lazım uğraştırdı ama oldu sonunda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardesm ayni sey bnada oldu nasl yoocgimi hic bilmiyrm 32gb telde 10gb hafxa bile klmadi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız? Aynı sorun bende de oldu ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.

opel59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konu biraz hortlamış olacak ama detaylı bir anlatım alabilirmiyiz bendede aynı sorun mevcut acıklarsanız sevinirim

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Detaylı anlatım dh de var bakabilirsiniz oraya

piranist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Detaylı anlatımı nerden bulabiliriz acaba. Bendede aynı sorun var.