G2 sarj problemi

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oncelikle herkese meraba telefonu alali 1.5 ay oldu herkes sarjinin acaip gittigni yazinca bi benimmi sarjim bole diye by konuyu acayim dedim g2nin tanitiminda 11saat kesintisiz internet diye bisi diyordu bende herseyi kapadim hatta parlakligi bile 0a indirdim 3 dk da %1 gitti yani 5 saat kullanimda sarji bitiyor bide alirken son kalan tel bu oldugu icin ornek teli bana verdiler pek sorun etmedim o zaman ne olacak dedim sizce ne yapmaliyim garantiyemi vermeliyim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bide hala 3g sorunum suruyor aldigima bin pismanim

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence garantiye vermende fayda var. Neden dersen ben telefonu aldığımda şarjı hiç kullanmadığımı varsayarsak (Parlaklık %30, yarım saatte bir saat bakmak için knock on ile ekranı açmak ve 5-6 saat gibi hiç ellemeden durması) 1.5 güne yakın veya biraz daha fazla kullanım sağladı. Senin 5 saatte şarjı bitti demen bu telefon için biraz saçma geldi. Bunun için garantiye götürmenin faydalı olacağını düşünüyorum.

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aldigimda alarmdan cikardilar sikayet etsem yenisiyle degisirlermi simdi olsa hayatta almazdim ama

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aynı teklifi bana da yaptılar. Elimizde telefon kalmadı, teşhirdekini verelim dediler, kabul etmedim 1 ay bekledim.
Bu elbette teşhirdekinin kötü olduğu anlamına gelmesin ama birisi cihaza zarar vermiş olabilir. Teşhirde cihaz sürekli şarjda tutulduğundan bataryası bozulmuş olabilir.
Benim maksimum ve aralıksız kullanımımda 9 saatte %15'e indi. En az 1 saat daha kullanılabilir.

3G ve wifi sürekli açık (wifi çekmediği yerde 3G devreye giriyor)
%40 parlaklık
aralıksız whatsapp, twitter, facebook, chrome, tapatalk
Arada bir SUDOKU ve FİFA 14(hem indirdim hem oynadım)
Arada Qslide, Quickmemo, Quickremote
ve ufak tefek işlemler

Evet bütün bunları ARALIKSIZ yaparak 9 saatte şarjı %100'den %15'e indirebildim.

Telefonun şarjını tamamen bitirin (KAPANANA KADAR KULLANIN) sonra kapalıyken %100 şarj edin, %100 olduktan sonra 1 saat daha şarjdan çekmeyin. daha sonra şarjdan çıkarıp telefonu açıp kullanın. Ve ne kadar dayandığını belirtin. Eğer yine 5-6 saatte bitiyorsa telefonu garantiye gönderin.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Yoğun Kullanımda Bile Bende 36 Saati Deviriyor

Bence SatınAldığın firma ile Görüşmelisin Servise Gönderelim Gibi Önerilerede Direnip Hakkını Aramanı Tavsiye Ediyorum Söylediğin Değerler Doğru ise Gerçekten sorun Var Demektir

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yoğun Kullanımda Bile Bende 36 Saati Deviriyor

Bence SatınAldığın firma ile Görüşmelisin Servise Gönderelim Gibi Önerilerede Direnip Hakkını Aramanı Tavsiye Ediyorum Söylediğin Değerler Doğru ise Gerçekten sorun Var Demektir

36 saati hiç deviremedim. Nasıl kullandığımı mesajda yazdım. Sizin yoğun kullanım dediğiniz benimki gibi? Acaba benim bataryada da sıkıntı var mıdır şüpheliyim.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
36 saati hiç deviremedim. Nasıl kullandığımı mesajda yazdım. Sizin yoğun kullanım dediğiniz benimki gibi? Acaba benim bataryada da sıkıntı var mıdır şüpheliyim.

Yoğun Kullanım Derken Telefon Konuşması Toplamda 1.5 Saattir Whatsapp Gibi Uygulamaları Kullanıp İnternette Sörf Yaptım (Bankacılık İşlemlerini ve Maillerimi Sürekli Kontrol Edip Cevaplar Mailler Yazıyorum) 3G Açmadım hiç Edge Kullanıyorum Knock-ON Özelliği Kapalı DLNA gibi Özellikler Kapalı
Facebook Gibi Arka Planda Sürekli Çalışan Uygulamaları Sonlandırıyorum

Parlaklık Bende %50 Her Zaman .. Oyunda Oynadım İnternette Olmadığım Zamanlar

Dinlenme Zamanları Filanda Sayarak 36 Saat Kullandım Telefonu [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]

Tabi Sürekli FIFA14 vb Oynamış Değilim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O zaman benimki normal. =) Telefonu nasıl kullandığımı sen de az çok biliyorsun zaten. Telefonu hala yoğun şekilde incelemekteyim. =))

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Oncelikle herkese meraba telefonu alali 1.5 ay oldu herkes sarjinin acaip gittigni yazinca bi benimmi sarjim bole diye by konuyu acayim dedim g2nin tanitiminda 11saat kesintisiz internet diye bisi diyordu bende herseyi kapadim hatta parlakligi bile 0a indirdim 3 dk da %1 gitti yani 5 saat kullanimda sarji bitiyor bide alirken son kalan tel bu oldugu icin ornek teli bana verdiler pek sorun etmedim o zaman ne olacak dedim sizce ne yapmaliyim garantiyemi vermeliyim

Bide hala 3g sorunum suruyor aldigima bin pismanim
bence iade et örnek cihaz oldugundan pili bozmuşlar yani çabuk eskimiş 7/24 açık oluyor ve kullanıyorlar....iade et başka bir yerden al g2 ....

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Örnek teli almasaydınız keşke o cihaz günlerce ekranı açık herkesin elinden geçen bir telefon çok büyük hata.

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
teşhirde satılan veya kutusu açılan outlet ürünler %20 indirimli satılmak zorunda. yasa böyle.

DreamBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O kadar kotumu beyler bn yuzd 25 sarj la 1 saat film iylym ekran 80 lerde wifi den cekyrum film i yuzd 8 sarj im kaliyor dostum bnce sn bi garantye gondr

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teli yarin götürüp bana 1.5 ay önce teşhir ürün satmişsiniz gelip geçenin ellediği telefon bugün sorun çıkarıyor diyecek değişirlermi değişmezlerse tüketici haklarina bas vurayimmi çünkü çok zor durumdayim zarzor bi telefon aldim 3g sinden tut piline sürekli sorun çıkariyor lütfen böyle bi duruma düşmüş biri varsa bna yardim edebilirmi garantiye şubesine gidiyorum bana lg ye biz bakmıyoruz İstanbul şubenin telini veriyor arıyorsun o da sana biz bakmıyoz teknik servisin numarasını veriyor allahım neydi günahim sucum neydi bu kadar basima geliyor

grkmyldr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum aynı durum bendede var teşhirlikle alakası olduğunu sanmıyorum. Son durum nedir götürdün mü telefonu?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Whatsapp, tapatalk, chrome arası mekik dokuyorum. Facebook messenger baloncukları ekranda mevcut bir yandan da oradan mesajlaşıyorum. 10 dakikada %1 şarj gidiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet sana katilyorum şarj im ayni yöntemle 1.5 gün gitti. Daha önce samsung s3 mini kullaniyordum ve bir günde hemen bitiyordu. Hatta g2 yi yeni aldim diye elimden düşürmüyorum şarj gayet başarili

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet sana katilyorum şarj im ayni yöntemle 1.5 gün gitti. Daha önce samsung s3 mini kullaniyordum ve bir günde hemen bitiyordu. Hatta g2 yi yeni aldim diye elimden düşürmüyorum şarj gayet başarili

Dostum üye olup aramıza katıl sen de. Ne kadar çok kişi o kadar bilgi o kadar paylaşım =)

mustyzk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaş ne yaptı acaba merak ettim şimdi benimde batarya sorunum var sanki ve bloother hocam facebook vs pm den paylaşabilir misin sana sormak istediklerim var telefonla ilgili eğer sorun varsa bende garantiye götürücem teli bir de rootladım fm radyo ve ses arttırmak için

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaş ne yaptı acaba merak ettim şimdi benimde batarya sorunum var sanki ve bloother hocam facebook vs pm den paylaşabilir misin sana sormak istediklerim var telefonla ilgili eğer sorun varsa bende garantiye götürücem teli bir de rootladım fm radyo ve ses arttırmak için

Nasıl kullanıyorsunuz ve ne kadar süre kullanıyorsunuz belirtirseniz ona göre tahmin yürütebilirim. ancak her halukarda 8 saatten önce bitiyorsa ve bu süre zarfında full "Real racing 3" gibi yüksek kapasiteli oyun oynuyorsanız bilemem. aksi halde 8 saatin altında olmamalı.

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Usta teli garantiye verdim ama nasıl? basarı garantiliydi sürekli oyaladılar tuttum bimekse verdim ne biçim garanti diye birazda aşaladım onları telden kurtulmak için dua ediyorum :D cumartesileride sayarsak 19 gün etcek gidip para iadesi istiyecem